• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklu giymek zorunda olmak:(

Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?:KK43: bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
Slm canım, içten yani gizli topuklu ayakkabılar var. Giyince ayağın düz ayakkabıda gibi, o ayakkabıların spor olanlarıda var.

Bizim okulda var asiri kisa bi kiz hep kocaman topuklu giyiyo ve gercekten bence tabi cok itici duruyo. Annesinin ayakkabilarini gymis kucuk kiz cocugu gbi. Benim boyum da 168 arada topuklu giyiyorum baya uzun duruyo aslinda ben uzun degilim ama turkiye standartinin ustunde oldgu icin siritiyo ben de bundan rahatsizim siritmak istemiyorum. Bunun bi ortasi yok malesef boyunuz uzun olsa baska seye takardiniz insaniz neticede takicak bisey buluyoruz. Bu arada kalin topuklu ayakkabi giyebjlirsiniz. Ben mesela dolgu topuk da giyemiyorum cunku topuk bolumu ince oluyo yurunmuyo. alirken topuk bolumunun kalin olmasinda dikkat edin onlar rahat olur.

Amann bu iskenceye degermi hic?
Benimde boyum kücük..ama kendimle barisik bir insanim.
Sende kendinle barisik olmaya bak. Boyun kücükse ne var yani? Anlamiyorum hic böyle kompleksleri..
Herkesin kendince güzelligi vardir zaten.

Ilk zamanlar topuklu giymek bir işkence ama zamanla topukluya öyle bbir alisiyprsun ki düz taban ggiyince ördek gibi hissediyorsun :) 13 yaşında topuklu giymeye başlamıştım şimdi 19 yaşındayım topukluyla kosmayi bırak bir kolumda 12 kkiloluk bebek bir kolumda 20 kiloluk pazar posetleri 4. Kata çıkıp bana mısın demem :) yani diyeceğim o ki illa topuklu ggiymek istiyorsan bir sene kadarsabret sonra alisiyorsun :)

Bizim okulda var asiri kisa bi kiz hep kocaman topuklu giyiyo ve gercekten bence tabi cok itici duruyo. Annesinin ayakkabilarini gymis kucuk kiz cocugu gbi. Benim boyum da 168 arada topuklu giyiyorum baya uzun duruyo aslinda ben uzun degilim ama turkiye standartinin ustunde oldgu icin siritiyo ben de bundan rahatsizim siritmak istemiyorum. Bunun bi ortasi yok malesef boyunuz uzun olsa baska seye takardiniz insaniz neticede takicak bisey buluyoruz. Bu arada kalin topuklu ayakkabi giyebjlirsiniz. Ben mesela dolgu topuk da giyemiyorum cunku topuk bolumu ince oluyo yurunmuyo. alirken topuk bolumunun kalin olmasinda dikkat edin onlar rahat olur.
Demek istediğinizi anladım evet bazılarında bende komik ve itici buluyorum ama ben çok dikkat çekici bi şekilde giymiyorum.dar paçanın altına asla giymem mesela.dolgu topuk giyip üstüne ispanyol paça pantolon giyiyorum.pek dikkat çekmiyo o zaman

Benim boyum uzun ama topuklu ayakkabı giyemiyorum alışkın değilim eşim çok şikayetçi bu konuda

bende bir ara takıntı yaptım sonra bıraktım.Kafama göre takılıyorum ve genelde de düz giyerim Boyum 1.57 bu arada .Bir arada gizli topuklu kullanmıştım gayet rahattı. Amaan Allah saglık sıhhat versin canım gerisi boş.Takılma bu kadar kendinle barışık ol. Nasıl rahat ediyosan yoksa ilerde sıkıntısını yine sen çekersin.Ayrıca o kadar uzun boylu insan var ama kimi gyemiyor topuklu çünkü bazıları gercekten itici duruyor. Dozunda kullan sende madem bırakamam yada idarelik diyosan .

Bende bazen keşke biraz daha uzun olsam diyorum ama vermeyen allah vermiyor işte. Ya bide nasil dayaniyosunuz surekli yazik vücudunuza ben dugunden düğüne ayda yilda bir giyiyorum o günün sonu iskence gibi bitiyor. Spor ayakkabi candir ya hele yaz geldi simdi spor takilmak cok rahat bide is problemin yok okulun var rahatsin yol yakinken dön bence.

Bende 160 ım bende kendimi kısa olarak görürdüm ve giyerdim ama malesef topuklu ayakkabı güzel görükse de sağlık açısından iyi değil. Komşu kızı hostes bel fıtığı oldu sürekli giymekten, doktor o yüzden olmuştur falan demiş. Ben uzun süre önce bıraktım bu tutkumu. Gene giyiniyorum ama her zaman değil. Bari dolgu topuk falan giyin.
Evet canim belirttiğin gibi sağlık sorunları var.Ama konu sahibi illede giyerim diyorsan ortopedi git ayağının kalibini çıkartıp ayakkabı içine turkcesini bilmiyorum bi kalip veriyor bunu her ayakkabına taka biliyorsun ondan yaptir bide normal topuklara göre dolgu topuk daha iyi sağlık açısından.

Demek istediğinizi anladım evet bazılarında bende komik ve itici buluyorum ama ben çok dikkat çekici bi şekilde giymiyorum.dar paçanın altına asla giymem mesela.dolgu topuk giyip üstüne ispanyol paça pantolon giyiyorum.pek dikkat çekmiyo o zaman
buna yorum yapmazsam bu gece uyuyamazdım.benim boyumda 158 ve topuksuz asla dışarıya çıkamıyorum.aynen sizin gibi hemen hemen tüm pantolonlarım ispanyol paçadır,yanı ayakkabıyı giyince paça ayakkabıyı kapatıyor ve topuk görünmüyor.işin kötüsü bir yere eve gidince o ayakkabılar çıkınca asıl işkence işte o zaman başlıyor,pantolonun yarısı sanki yerde sürünüyor,yanınızdaki bunun bacaklarının yarısı nerede diye şaşkın şakın bakabiliyor:KK70:

tabii birde sürekli dışarıda görüştüğünüz bir erkek arkadaşınızla birgün eve gidince adamın dumur olma durumu var,158 boyumla 190 lık manken tavlamış hatunum ben:KK70:

Son düzenleme:
buna yorum yapmazsam bu gece uyuyamazdım.benim boyumda 158 ve topuksuz asla dışarıya çıkamıyorum.aynen sizin gibi hemen hemen tüm pantolonlarım ispanyol paçadır,yanı ayakkabıyı giyince paça ayakkabıyı kapatıyor ve topuk görünmüyor.işin kötüsü bir yere eve gidince o ayakkabılar çıkınca asıl işkence işte o zaman başlıyor,pantolonun yarısı sanki yerde sürünüyor,yanınızdaki bunun bacaklarının yarısı nerede diye şaşkın şakın bakabiliyor:KK70:

tabii birde sürekli dışarıda görüştüğünüz bir erkek arkadaşınızla birgün eve gidince adamın dumur olma durumu var,158 boyumla 190 lık manken tavlamış hatunum ben:KK70:
bayıldım bu yoruma beni anlatmış resmen:):)

bende bu konuda çok muzdaripim ya boyum 158 eşimin 193 düşünün halimi yani hala alışmadım topukluya :KK43: ayaklarım çok acıyor giyemiyorum yolda yürürkene yan yana karşımızdan gelen kızlar garip garip bakıyor sanki kendileri çok uzunmuş gibi :KK45: hatta bir keresinde şöyle bir diyaloğa şahit oldum eşimle yürüyoruz yan yana karşıdan iki kız geliyor kol kola ama o süzüşler nasıl süzmeler bir eşime bir bana anladım ben iyi dedikodu var tam yanımızdan geçtiler birisi aaaa kızda çok kısaymış dedi ben şok oldum yaa :KK57: ama diyemiyorsun ki yanımdaki varlık Türkiye standartlarına göre fazla uzun varlık neden ona göre yargılıyorsun ya.. genel de hissediyorum çok konuşuluyoruz paranoyak oldum sanırım artık :KK53:

bende bu konuda çok muzdaripim ya boyum 158 eşimin 193 düşünün halimi yani hala alışmadım topukluya :KK43: ayaklarım çok acıyor giyemiyorum yolda yürürkene yan yana karşımızdan gelen kızlar garip garip bakıyor sanki kendileri çok uzunmuş gibi :KK45: hatta bir keresinde şöyle bir diyaloğa şahit oldum eşimle yürüyoruz yan yana karşıdan iki kız geliyor kol kola ama o süzüşler nasıl süzmeler bir eşime bir bana anladım ben iyi dedikodu var tam yanımızdan geçtiler birisi aaaa kızda çok kısaymış dedi ben şok oldum yaa :KK57: ama diyemiyorsun ki yanımdaki varlık Türkiye standartlarına göre fazla uzun varlık neden ona göre yargılıyorsun ya.. genel de hissediyorum çok konuşuluyoruz paranoyak oldum sanırım artık :KK53:
seni çok iyi anlıyorum kızkardeşim:KK53::KK70::KK5:

seni çok iyi anlıyorum kızkardeşim:KK53::KK70::KK5:

kısa hatun olmak ve o lanet topuklulara mecbur olmak hele ki o mecburiyet yanınızdaki adamdan dolayıysa kısa olmak başa bela :KK62: hep bir malzeme konususunuz mesela aaa ne uyumsuz çift gibi kıza bak oğlana bak :KK53: bende seni çok iyi anlıyorum cancağızım olsun kısayız ama bununla başa çıkabiliyorsak güçlüyüz demektir :KK19:

Back
X