- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
valla şimdiye kadar hiç uyumsuz bir çift diyen olmadı ama deseler valla altta kalmam lafı sokarım.kısa hatun olmak ve o lanet topuklulara mecbur olmak hele ki o mecburiyet yanınızdaki adamdan dolayıysa kısa olmak başa belahep bir malzeme konususunuz mesela aaa ne uyumsuz çift gibi kıza bak oğlana bak bende seni çok iyi anlıyorum cancağızım olsun kısayız ama bununla başa çıkabiliyorsak güçlüyüz demektir
valla şimdiye kadar hiç uyumsuz bir çift diyen olmadı ama deseler valla altta kalmam lafı sokarım.ama işte adama çokta yerden bakmamak için sürekli topuklu giymek zorunda kalma sıkıntısı var.hem bak ne güzel ele avuca geliyoruz.ilk zamanlar takardım ve eşime sorardım ;niye uzun boylu birisini tercih etmedin diye,eşimde ne o öyle asker arkadaşı gibi demişti,hem yüzüm güzel benim bak hep kendimi kandırmak için avuntu bunlar
orta boylu bir insanım asla topuklu ayakkabı takıntım olmadı .Topuklu ayakkabı giyince boyum uzamıyor ki .Sadece ayaklarımı yormuş oluyorum .Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?