Hep söylüyorum 10 cm topuklu giyen 150 boyunda bir kadın 160 gibi görünmüyor. 10 santim topuklu giymiş 150 boyundaki kadın gibi görünüyor. Eliniz ayağınız kol, bacak boyunuz boyunuzla orantılı sonuçta. Yani boşu boşuna sağlığınızdan olmayın, kendinizle barışın. Hem okula giderken topuklu ayakkabı pek iyi bir tercih değil bence.
Hele o platformlar yok mu öldürüyor beni. Şirinenin ayakkabıları gibiAynen birde orta boylu olsa neyse ama bence çok minyonlarda tuhaf duruyor o çok yüksek topuklu ayakkabılar
Şu uzun boyu abartmayın kızlar ya bende uzunum biraz daha kısa olsam diyorum
bir kere kısa boylu kadınlar minyon oldukları için yaşını göstermiyor benim annem kısa ablam sanıyorlar teyzelerim gene öyle
Keşke siZin boyunuzda olsam hiç giymem topuklu ciddenEnee bu benim giz. Ben de topuklu giyerim, ama memnunum durumdan. Benim boyum da 1.57 napalim, Allah bizi boyle yaratmış. Küçükken kafama çok takardim simdi umrumda değil.
Canım kendini nasıl guzel, nasıl rahat ve iyi hissediyorsan oyle yap, zira bak giyince boyun uzun oluyor biraz daha ama konforundan ödün vermiş oluyosun.
Dolgu topuk giyiyorum zaten ama yine de yoruyo beni.daha rahat bişe almam gerek galiba.kullandığım ayakkabıların kalitesi markası iyi ama rahat değilcanım sende dolgulu topuk giy ama gizli topuk olanlardan :) fazla yormaz o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?