7-8 cm fazla diye biliyorum beş cm daha ideal birde her yereMeraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
Bosveeeer ne tatli hayatin boyunca hep genc goruneceksin iste minyon minyon hic yaslanmazsinMeraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
bana gore topuklu ayakkabının markası kalitesi de çok önemli ben topuklu ayakkabı giymeyi çok severim ve en son bir mağazadan iki tane aldım ve inanılmaz rahat hatta biri çivi topukMeraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
kendine barışık ol kimi uzun kimi kısa işte Allah böyle yaratmış boşver be gülüm :)Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?