- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 36
- Konu Sahibi Canansever
boyum 180+ ama rahatlıkla topuklumu giyiyorum.. :) bence sen de takılma böyle şeylere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
177cm..
:26:
................
boyum 180+ ama rahatlıkla topuklumu giyiyorum.. :) bence sen de takılma böyle şeylere
Boyum 1,70 ama Hiç Belli etmiyorum Genelde Arkadaşlarım "Yok be O Kadar Varmısın Hiç Belli Olmuyor" diyorlar Hatta boyumu bile Ölçenler Oldu :) Ama Çevremdekiler Ne zaman Topuklu Giymek İstesem Zaten Uzunsun Ne Gerek Var Diyorlar Ondan Çekiniyoru İşte
Kızlar Boyum 1,70 Topuklu Ayakkabı giysem sırırtır mı ?
ayy kusura bakmayın ama biraz atmışsınız o 178 176 lık arkadaşlar resim koyunda görelim ancak yüzden çekiyorsunuz hele birisinin ki imkansız ! yapmayn din kardeşiyiz :)
Ahaha bu ne ya.. 1.75 ve üzeri kadınlar uzayda mı yaşıyorlar yani?
slania ama doğru demiş kız çok atıyorlar bayanlar boy konusunda gözümle şahit olduğum çok fazla
Yok kastettiği üyeleri biliyorum gerçekten uzun boylular, 1,80 olan bile var aralarında. Bir de ülkemizde hiç uzun boylu yokmuş gibi davranmış arkadaş, benim en yakın arkadaşlarımdan biri 1.75 diğeri 1.80.
benimde aralarından bildiğim var boyu çok altı mesela ee sen izmirdesin tatlım sen de uzunsundur kesin