topuklu ayakkabı

canım gizli topuk nasıl oluyo

154 boyundayım, 32 yaşındayım ama hala spor ve babet tarzı ayakkabılar, parmakarası terlikler giyerim...
160 bayanlar için gayet normal bir boy, yani kompleks yapıp bu yaşta topluklu giymeye niyetlenilecek bir boy değil...
Topuklu ayakkabı, kamburluk, bel eğriliği, bel fıtığı, ayak kemiklerinde hani ayak başparmaklarının dışa çıkması gibi rahatsızlıklara sebep olur...

snn yaşına gerçekten topuklu gitmez cnm ama yumurta topuk dediklerini giyebilirsin
ben 20 yaşındayım bnde yumurta topuk giyiyorm:)

18 yaşında 1,76 boyundayım. Her gün topuklu ayakkabı giyiyorum,giyim tarzım da ona uygun:) Hem zaten yaşımdan olgun gösteriyorumm,giyim tarzını da uydurunca gayet feminen hissediyorum,kimse tuhaf karşılamıyor hatta tarzım beğenilir.

hımm demek annemde dahil herkes böle düşünüo ben en iisii bunu 18 yaşa erteliiim dmii :)

ben 22 yasındayım yeni giyiyorum daha canım ama yınede ben pek rahat olamıyorum anım bence siimdilik babeye devam et

Bence hasır topuklu ve çok yüksek olmayanlar yakışıyor 15 yaşında bile olsan :) ki bende öyleyim :):) ama 19 diyenler de var :) boyum 1.74 olmasına ramen hasır topuk giyiyorum bazen ve gayet hoş görünüyor .
Hatta bütün arkadaşlarım bana danışırlar modacımız diye çağırırlar beni :):)

15 yasindasin ve boyun 160.cok normal bence yine birkac sm uzaya bilirsin.topuklu ayakkabi onermem sana.ben 21 yasindayim boyum 157....ama ben topukluya universiteye basladigimda giydim.o zaman da 17-18 yasimdaydim benim icin de erkendi...bir kac yila doya doya giyersin niye dert ediyorsun ki....

ewt inş boyum uzar yaa ..bn bide çok zayıfım 48 kloym yani nefret ediorm böle çroz olmaktan biraz toplu olmak istiorm yani hem uzun hemde kilolu yaşını büük gösteren olur yha işte ölee olmak istiorm ama olamıorm 48 kiilo sizce azmıı

yaşından büyük göstermemen senin için bi avantaj hiç yaşlanmazsın ilerde ne güzel. ben hep 3-4 yaş büyük gösterdim. lisedeyken ünidemisin diyolardı. 88 lyim dediğime kimse inanmazdı. daha büyüksün derlerdi. şimdi yine öyle diyolar. yaşlandım bea:1ninca:

24 yaşındayım kocam sevmese hayatta giymem topukluyu
külli eziyet yaaa.. mutlaka çok hoş çok çekici çok seksi duruyor
ama ağrısı.. akşama kadar.. ben bazen mecburen giyiyourm..
spor takılırım kot tşört spor ayakkabı veya babet tarız..
eşimde hiç sevmiyor bu tarzı topuklu mopuklu giymemi istiyor.
hatta kış günü onla gititm ayakkabı almaya çizme istetim düz topuk.
bana topuklu aldırdı zorla yaa.. çok beğeniyorum ama rahat değil mendeburlar

tatlım ben 16 yaşındayım boyum 1.65 filan ...boyunu yakkabıyla değilde kıyeftlerle önplana çıkarmaya çalış.. ayakların zarifse babetten süperstardan ve converseden vazgeçme derim ben...
yaşımıza uygun bikaç model koyabilirim...

babet ve sandaletleri tercih ediyorum ben yaz aylarında...hem rahat hem cici hem şık...

gladyatörler..

ama illaki topuklu isterim dersen tarzınıda bilmiyorum gerçi ama yazarsan ona göre de yardımcı olabilirim.....

ben şahsen beğendim bu modelleri ve paylaşıyım dedim .. dediğim gibi tarzını belirtirsen yardım ederim:))

Son düzenleme:
bence kalın tabanlı ayakkabılardan giyebilirsin..çok güzel yaşına uygun modeller var cnm..

15 yaşa topuklu tabiki yakışmaz
ve bence yaşına göre boyun hiçde kısa değil

Bilirim o hevesleri..Ben de o yaşlardayken topuklu hastasıydım..Annemin topuklularını giyer dolaşırdım evde.. kaydirigubbakcemile

Sonra zor bela aldırmıştım da bir tane..

Bence sende al en azından özel günlerde giyeceğin bir tane topuklun olsun..

Ama günlük kullanımında yaşına uygun tarzları şeç.

Sonra zaten giymek zorunda kalıyorsun

Sevgiler a.s.

herhalde benim babam gibi bir baban olmasını isterdin ben senin yaşındayken ben biraz daha spor tarzı ayakkabı almak isterdim babam topuklu ayakkabı alırdı bana baba ben bunu nerde giyicem derdim dışarda giymesen bile evde giy bir bayan herzaman topuklu ayakkabı giymesini ve yürümesini bilmeli derdi alkisalkisalkis

20 yaşındayım. hiç topklu giymedm hiç merakım olmadı. boyum da kısa 160.
ama rahatından vazgeçme. ne gerek var ki.. tarz şeyler giyersen hem uzun hem de yaşını yansıtmış olursun zaten... ilerde giyersin..
converse ve spor ayakkabı giy. onlarında çon renklileri çok güzelleri var :dance:

ben de senin yaşlarda topuk giymek isterdim ama annem almazdı,evlenince kocan alsın derdi,valla büyüdüm çalışıp para da kazandım ama topuklu ayakkabı giyme fırsatım olmadı koşturmaktan,ilk evlendiğimde eşim gidip bir sürü topuklu ayakkabı aldı (çizme,sandalet,terlik)hevesimi bol bol çıkardım,bak bu modeller her yerde satılıyor ve ayağını yormazlar,annen belki alır
ilk siyah olanlardan ben de var çok rahat,umarım annen alır bir tane heves için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…