topuklu ayakkabı

bu kız 16 yasında göstermiyo ki üstelik bi davette giyilmiş bu aykkabılar kıyafetide ayakkbyla uygun..eger ben her allhın gnü düğüne gider gbi süslenip cıkarım diosan bu kdr yüksek topuklu al giy..ama bence 15 yasında hiç hoş durmuyo topuklu
bn 18 yasındaym daha 3 tanecik topuklu aykkabım var ama boyum 1.75 oldugu için giyemiorum günlük haytta.ancak düğün fln olcak ya da aksam cıkıcam o zmn
illa klasik giyinmişsem de gündüz yumurta tpuklu babetlerimi giyerim olur biter..
bnce bu kdr insanın söylediklerini yabana atma
aşırı tpuklularla annenin ayakkbılarını giymiş gbi olursun..

tabiki bana yakşmayacağnı blyrm çnkü o kadar iri deilm... sadec hoşuma gtti ve paylaşmak istedm... insanlarn söledklkleri tabki bnm için önmli ve şu sıralar topuklu gymeyi erteledğmi söyleyeblrm....bazen gryrm dar paça kotun altına gyyolar öle çok hoşuma gdiyo işte bende öyle gymek istemştm ama olmadı işte..

ya arkadaslar bende yuruyemıorum yaa ve o kadar hosuma gıdıo kı gorunce ama ben beceremıorum anca ozel gunlerde o da sonrasında ayaklar oluo davul...:umursamaz:

evet ya benimde çok hoşuma gidiyo bende giymek istiyorum ama karar verdim bitane çok yüksek topuğu olmayan bi pabuç alcam vee antreman yapcam
srvtmm o kız miley cyrus ona serbest kaydirigubbakcemile3 zaten o hiç yaşına göre hareket etmiyor ki giyim tarzı yaşına uygun olsun.. bence gene de ona da yakışmamış benim hoşuma gitmiyo..

topuklu ayakkabı meselesi kişinin kaç yaşında göründüğünede bağlı giyim tarzınada bağlı yani kişi kendine yakıştırmalı sende kendine giyim tarzına yakıştırdığın gibi birşey giyersen neden güzel olmasın ki

Boyun kısa da değil ki canım...1.60 klasik türk kadını boyudur..sokakta herkes 1.70 bi sen mi oylesin...yaşına uygun giymeye bak...sonra zaten bıkarsın

ewet boyum normal hatta çok zayf oldm için de daha uzun gözüküorm..
ama nedense topklu ayakkabı çook hoşuma gdioo..
ynde yaşıma gtçek bi topuklu ayakkabı aldm dolgu topuk ben sevdimmwallaa

ewet boyum normal hatta çok zayf oldm için de daha uzun gözüküorm..
ama nedense topklu ayakkabı çook hoşuma gdioo..
ynde yaşıma gtçek bi topuklu ayakkabı aldm dolgu topuk ben sevdimmwallaa

ben de çok sverdm topuklu ayakkabı sen gibiyken...şimdi giyemiyorum hemen ayağım acıyo
arabayla gtcksem ole giyiyorum...laelaelaelaelae
neyse giy de al hevesini bakalım süslükaydirigubbakcemile

ben de çok sverdm topuklu ayakkabı sen gibiyken...şimdi giyemiyorum hemen ayağım acıyo
arabayla gtcksem ole giyiyorum...laelaelaelaelae
neyse giy de al hevesini bakalım süslükaydirigubbakcemile

:) saol cnmm son koyduğm ayakkabı resmi yeni aldğm ayakkabı
çok belli olmuo resmde ama sade we çok kadnsı deil yaşıma gtçk bi ayakkabı beendiysenz sevndm

topuklu ayakabıyla yürüyemiyorum diyenler için Camilla Morton'un YÜKSEK TOPULARLA NASIL YÜRÜYCEM? adlı kitabından size bir alıştırma

''sandalyenizin ucuna oturun,ayaklarınız kalça genişliğinde açık olsun vae yere düz basın, dizlerinizse bükük dursun sırtınız düz olmalı omuzlar geride baş yukarda sağ ayağınızı kaldırın ayak uçlarınız baş balerinmiş gibi bir arda dursun ayağınız ise yay şeklinde olsun ayağınız topğunuzla beraber ayakkabiya oturtunbağcıkları veya kopcayı takmadan ayak parmaklarınız hareker etsin ve bu yeni sancılı hisse alışın (yeni başlıyanlar mutlaka bilekten bantlı ayakabılar kullanmalıymış öyle yazıyo :)) )

şimdiyse ayak parmaklarınızı ileri itin hafifçe sıkın ve ağırlığınız ayaklarınızdan bacaklarnıza ve kalçanıza doğru yayılsın baldır ve bilekleriniz sıkı olmalı tıpkı kavrama noktasını bulup el ffenini indirir gibi şimdi aynı işlemi sol ayanızla tekrarlayın ayak parmaklarınız ileri giderken bileğiniz geri gitmeye çalışacaktır birakınayanığınızın bu iki zıt gurubu birbirini itsin ve dengeyi bulsun böylece ikinci ayanızı bağlarken ağırlığınız vücudunuza dağılır

geri yaslanın kalçanızı baldırlarınızı ve mide kasalarınızı sıkın ve yavaşça ayağa kalkın

vayyy! işte hazırsınız ''

umarım yardımcı olmuşundur bende işe yaramıştı :))

çok gzl yazı teşekkr ederm :)

ben kitabı almanı tavsiye ederim her yaşa hitap ediyo ve sedece nasıl güzel olunur onu anlatmıyo hayat içinden herşey aklına ne gelirse...

canım eger cok istiyorsam topuklu giymek bence şuan moda olan mantar ve dolgu topuk ayakabılardan giy.hem dikkat cekmez hem rahat hem de boyun daha uzun görünür.

ne kadara aldın ve her kitapçıda bulunurmu sence bu kitap almak isterm walla

cnm bu kitap çok ünlü bir yayın evinin zaten tüm kitapçılarda vardır yoksada artemis yayınlarının yüksek topuklarla nasıl yürüycem adlı kitabını istiyorum dersin onlar mutla getirir eğer istanbuldaysan beyazıta mutlaka bulursun zaten orası kitap cenneti gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…