topuklu ayakkabı

canım benim sen daha 15 yaşındasın. gerçi bende 21 yaşındayım ama olsun yinede senden büyüğüm:dilcikar: arkadaşın dediği gibi annen sana bir tane hewesini gidermek için alsın. zaten 2 -3 yıl sonra giyecek ve ayaklarından fırlatmak için zaman kollayacaksın. sen şimdi yaşının gereği sporlarla idare et. sonrası zaten gelir ister istemez. :teytey:

Canm bende 18 yaşındayım topuklu giymek istediğimde dolgu topuk ve spor modeller tercih ediyorum.Ama boyum uzun gözüksün diye değil.Daha bir hoş durduğu için giyiyorum.Bence ince topuk gerçekten bizim yaşımıza komik duruyor.

Bak bu tarz modeller tercih edebilirsin.Renk renk al ve dar paça bilek hizasında kotla giy.Çok hoş duruyor.

Abiye kıyafetlerin altına giyebilirsin şeker. Bir de arkadaşların koyduğu resimlerdeki gibi minicik topuklu babetler ya da dolgu topuklu spor ayakkabı ya da terlikler de çok cici ve yaşına uygun. Ama onları da çok sık giyme derim ben. (Aşağıda yazacağım sağlık nedeniyle.)
Ama normal topuklu ayakkabılar güzel durmaz, sanki annenin ayakkabısını giymiş çıkmışsın gibi olur. Her yaşın kendine göre modası ve güzellikleri var.
Daha da önemlisi henüz kemiklerin uzamakta ve büyümekte olduğu için bu yaşta topukluya başlarsan ileride çoook ciddi şekil bozukluğu olur ayağında. Güzelim ayaklarını heba etme.

yhaa bende bayıldım o siyah ayyaakabıyaa..görsem burda ne yapar eder alrmmm...ama bulamıorm öle gzl şelerr

ben de 17 yasındayım..ilk topuklumu dün aldım bnm de boyum 165...bnce illa da topuklu diyorsan olgu topuk sandaletler var hoş renklerde..çok şık duruyor...onları deneyebilirsin...ince topuk değil hem de dolgu olduğu için rahat..al hevesini..çünkü insanın içinde hep bi heves oluyor..sen de dene

O siyahın beyazı ve sarısı var kızlar bende çok güzel duruyor mutlaka almanızı tavsiye ederim :)

kız ne topuklusu zaten boyun yaşına göre iyii hiç öle şeylere heveslenmee :eek:lmaz:
daha çok spor tarzı giyersen daha da yakışacaktır :KK66:

30'a almıştım kızlar ben.ıstanbul gaziosmanpaşadan.Bir ara resmini eklerim almak isteyenler için..

15 yaşında topuklu ayakkabı giymek pek hoş olmaz bence.bazen görüyorum senin yaşında kızlar annelerinin yada ablalarının topuklu ayakkabılarıyla dolaşıyorlar,ne yalan söyleyeyim gülüyorum.ben 23 yaşındayım normalde başkasında görünce çok beğenirim topuklu ayakkabıyı ama özel günler haricinde pek giyemem.converse her zaman vazgeçilmezimdir.opuyorumnanaktan

saglık acısından da 15 yaş topuklu giymek icin uygun değil bence.. valla ben ilk topuklu ayakkabımı lise mezuniyetimde giymiştim.. 20 yaşımdayım gunluk hayatımda babet ya da converse, gece cıkıyorsam ya da özel bir günse topuklu giyiyorum.. topukluyu çok yürüyeceğim bir günde asla giyemem :KK70:

topuklular güzeldir, ama yaşın daha küçük 5 sene daha bekle öyle giyersin, ben 21 yaşımı doldurdum ve günlük olarak daha yeni topuklu giyiyorum, ve mantar topuk dediğimiz dolgu topluklardan, ve çok rahatlar allahtan, ama dediğim gibi senin yaşın küçük daha, boy konusuna hiç girmiyorum, boyunun kısa olsuğunu düşüp de vamp vamp dolaşan 15 yaşında bir kız daha görmedim ben zaten...

bende 23 yaşında henüz topukluyla yürümeyi bile bilmiyorum=)) ama güzel duruyo hoşuma gidiyo tabiki yaşına uygun olması lazım.. anneninde dediği gibi 20 yaş üzerinde hoş duruyo..daha küçük yaşlarda büyük özentisi gibi duruyo komik duruyo..bence herşeyin bir yaşı var aceleye gerek yok..benimde boyum kısa 161cm ama converse spor pabuc ve babetlerimle mutluyum=) önemli olan ayak rahatlığı bence..

ya arkadaslar bende yuruyemıorum yaa ve o kadar hosuma gıdıo kı gorunce ama ben beceremıorum anca ozel gunlerde o da sonrasında ayaklar oluo davul...:umursamaz:

3469128699_a02ab8283c_o.jpg

BU KIZ GıYYO 16 YAŞNDA HıÇ DE TUHAF DURMMŞŞ DMıı SıZCE??

X