Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

Yani...kusura bakma arkadaşım ama.. eşin için içimden geçirdiklerimi buraya yazmıyorum ama tahmin edersin.. Bu lafı söyleyip senin yüzüne hala nasıl bakabiliyor anlamıyorum. Türkiye'ye mi has bilemem ama bizim erkeklerin "bamya ya da kurşun kalem" ile gezip kendilerini "zenci" sandıkları gerçeği var. Kendilerini görmezler, hatayı karşılarında ararlar.
Kendini üzme, kendine olan güvenine ve kadınlık hissine zarar verme.. Kegel hareketlerini öğrenip düzenli yaparsan, bu aldığın takviye ile birlikte işe yarar. Gelişmeleri bize de yazarsan sevinirim.

Emin ol, doğum bile yapsan vajina, bir erkeğe zevk verir, bamya yada kalem gibi ince olmadığı sürece =))

ya canım 10 dolara getirtiyorum..burda 119 tl ..gerçi işe yarayacaksa o parada verilir ama bekliyorum,gelirse eğer kullanıcam ve deneyimlerimi yazacam..eğer gelmez yada bir faydası olmazsa bende ordan alırım artık .başka çare yok..ama bir ay gibi bir sürede gelcekmiş sanırım

Ben yurt dışından da aldım ama ilk aldığım yerden gelen daha iyiydi. Sarı ambalajlı ve daha büyüktü. Evet daha pahalı ama konunun ciddiyeti düşünülünce, iki kıyafete verdiğimiz para sonuçta. tongkatmaduranet sitesinden almıştım. Yine ondan alacağım. Türkiyedeki diğer sitede de kırmızı ambalajlı olandan var, ebay de de. O ambalaj mı marka mı artık her neyse diğeri gibi değildi.

Slm kizlar bende bugun siparis verdim sabirsizlikla bekliyorum yarin yada cuma elimde olur ins ise yarar cok heyecanliyim :)) ben almanyadan siparis verdim 50€ civari

Kizlar renKlerine takilmayin hepsi aymi islevi görüyor ben beyazini kullaniyorum, almanya ebayden aldim, üründen Memun kalmayana parasi geri iAde ediliyor, tek Yan etkisi kuruluk yapiyor onuda Bebek yagi ile Hallettim

Son düzenleme:
Kizlar renKlerine takilmayin hepsi aymi islevi görüyor ben beyazini kullaniyorum, almanya ebayden aldim, üründen Memun kalmayana parasi geri iAde ediliyor, tek Yan etkisi kuruluk yapiyor onuda Bebek yagi ile Hallettim
O zaman benim icin daha iyiya :) tam tersi oldugu icinde hi bisi hissemiyorum bende ebay den aldim bugun gelcekti guyya artik yarina kaldi madura shoptan mi aldin?

evet canim ebay den madurashopdan aldim beyazini, bu arada söyleyim dakikasini gecirme 30 saniye yeterli ama ben 1 dakika felan tutuyorum daha fazla bitki emiyor ama kesinlikle 2 dakikayi gecmemesi lazim.
rengine gelince beyaz en iyisi digerlerinde farki yok sadece boya katilmis sordum sorusturdum.
ben cok titizim öyle bilmedigim ürünü sokamam icime yani

O zaman benim icin daha iyiya :) tam tersi oldugu icinde hi bisi hissemiyorum bende ebay den aldim bugun gelcekti guyya artik yarina kaldi madura shoptan mi aldin?

evet canim ebay den madurashopdan aldim beyazini, bu arada söyleyim dakikasini gecirme 30 saniye yeterli ama ben 1 dakika felan tutuyorum daha fazla bitki emiyor ama kesinlikle 2 dakikayi gecmemesi lazim.
rengine gelince beyaz en iyisi digerlerinde farki yok sadece boya katilmis sordum sorusturdum.
ben cok titizim öyle bilmedigim ürünü sokamam icime yani
K

Tamam sagol bakalim ins etki eder bu durum cunki cok pisikolojimi bozmaya baslamisti :)) inan dogumdan cok bu durumu kafaya takiyordum

acaba bana hangi renk gelecek :18: ingilizcem olmadığı için satıcıyla zaten doğru düzgün konuşamadım. artık gelenle deneme yapcam

hangi renk gelirse gelsin fark yok hepsi ayni islevi görüyor merak etme.
sen dua etde kirik gelmesin canim,
ben malezyadan almistim ucuz diye 1 ay bekledim gelmesini kirik geldi cöpe gitti paradayida geri alamadim,
ve cok kalitesizdi belliydi.
sansina bakalim nasil cikacak.

Bugun geldi cok sükür beyaz geldi.. Sansa bakki tam denicem dedim ama bu seferde hasta oldum :)) ne kadar talihsizim tuhaf bisimis ya boyle tas gibi birsey mermer gibimi desem :S deneyince yazarim :))

Bugun geldi cok sükür beyaz geldi.. Sansa bakki tam denicem dedim ama bu seferde hasta oldum :)) ne kadar talihsizim tuhaf bisimis ya boyle tas gibi birsey mermer gibimi desem :S deneyince yazarim :))

Benimki dün geldi. Sitede kırmızı ambalaj görünüyor ama gelen sarı ambalajlıydı içi de beyazdı. Telefon ettim sordum. En etkilisi bu yüzden bunu getirtiyoruz dediler. Kırmızı ambalajlıdan daha büyük olduğunu ve daha uzun süre kullanıldığını söylediler. Diğerlerini bilmem ama bu bendeki acayip bişey. Yıllardan beri yaşadığım en güzel cumartesi gecesiydi İnşallah sen de aynı etkiyi görürsün.

:18: yaa benim neden gelmiyor .singapur ne uzak yermiş bee yıllardan beri yaşadığım en güzel cumartesi demişsin ya canım..vay be bende görecekmiyim o günleri ..Allahım gelsin çabuk yaa nolurrr

kızlar ürünüm singapurdan geldi daha dün yorum yaptım benimki neden gelmiyor diye tam 21. gün geldi allahhhhhhhhhhhhh çok mutluyum ..at kuyruğu şampuanımda geldi vallahi bugün kabul günüm galiba..arkadaşlarım deneyip en kısa zamanda deneyimlerimi bildirecem size..eşim şuan şehir dışında ve çarşamba akşamı gelecek..ayy çok sabırsızlandımmmmmm
bu arada beyaz renk geldi unuttum yazmayı

Son düzenleme:

Hadi gozün aydin bende yarin denicem :)) benimde ins yasadigim en güzel sali olur benimkinin disi kirmizi ici beyaz kadin 20 30 kullanimlik dedi ama tuhaf birsey demi tas gibi sanki :S yarin yazarim ise yarayip yaramadigini

benimkiside kirmizi kutu ici beyaz gözüm gibi ben bakiyorum :))
japon sabunu diyorum ben ona :))
insanin kendine güveni geliyor :))
daracik daracik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…