Yani...kusura bakma arkadaşım ama.. eşin için içimden geçirdiklerimi buraya yazmıyorum ama tahmin edersin.. Bu lafı söyleyip senin yüzüne hala nasıl bakabiliyor anlamıyorum. Türkiye'ye mi has bilemem ama bizim erkeklerin "bamya ya da kurşun kalem" ile gezip kendilerini "zenci" sandıkları gerçeği var. Kendilerini görmezler, hatayı karşılarında ararlar.
Kendini üzme, kendine olan güvenine ve kadınlık hissine zarar verme.. Kegel hareketlerini öğrenip düzenli yaparsan, bu aldığın takviye ile birlikte işe yarar. Gelişmeleri bize de yazarsan sevinirim.[/QU
haklısın canım.belki benim ki normal,onun ki bamya gibiben onun yüzüne vuruyormuyum geldiği zaman hemen size gereken bilgileri vericem canım.ama dediğim gibi gelmesi epey zaman alcak bir belkide 1,5 ay falan..çünkü dün verdim siparişi..umarım faydası olurda bende burdan size yazarım
Yani...kusura bakma arkadaşım ama.. eşin için içimden geçirdiklerimi buraya yazmıyorum ama tahmin edersin.. Bu lafı söyleyip senin yüzüne hala nasıl bakabiliyor anlamıyorum. Türkiye'ye mi has bilemem ama bizim erkeklerin "bamya ya da kurşun kalem" ile gezip kendilerini "zenci" sandıkları gerçeği var. Kendilerini görmezler, hatayı karşılarında ararlar.
Kendini üzme, kendine olan güvenine ve kadınlık hissine zarar verme.. Kegel hareketlerini öğrenip düzenli yaparsan, bu aldığın takviye ile birlikte işe yarar. Gelişmeleri bize de yazarsan sevinirim.[/QU
haklısın canım.belki benim ki normal,onun ki bamya gibiben onun yüzüne vuruyormuyum geldiği zaman hemen size gereken bilgileri vericem canım.ama dediğim gibi gelmesi epey zaman alcak bir belkide 1,5 ay falan..çünkü dün verdim siparişi..umarım faydası olurda bende burdan size yazarım
Arkadaşlar, çokça yazıldığı için bende söze gireyim dedim. gitti gidiyordaki ürün BEYAZ, kahverengli olanından almazsanız işe yaramaz. herkes öneriyo madem bende yazayım kozmetikce.com da var. ben oradan alıyorum. yurtdışından yaptığım siparişler iki defa gümrüğe takıldı bilginiz olsun.
ya canım 10 dolara getirtiyorum..burda 119 tl ..gerçi işe yarayacaksa o parada verilir ama bekliyorum,gelirse eğer kullanıcam ve deneyimlerimi yazacam..eğer gelmez yada bir faydası olmazsa bende ordan alırım artık .başka çare yok..ama bir ay gibi bir sürede gelcekmiş sanırım
O zaman benim icin daha iyiya :) tam tersi oldugu icinde hi bisi hissemiyorum bende ebay den aldim bugun gelcekti guyya artik yarina kaldi madura shoptan mi aldin?Kizlar renKlerine takilmayin hepsi aymi islevi görüyor ben beyazini kullaniyorum, almanya ebayden aldim, üründen Memun kalmayana parasi geri iAde ediliyor, tek Yan etkisi kuruluk yapiyor onuda Bebek yagi ile Hallettim
O zaman benim icin daha iyiya :) tam tersi oldugu icinde hi bisi hissemiyorum bende ebay den aldim bugun gelcekti guyya artik yarina kaldi madura shoptan mi aldin?
evet canim ebay den madurashopdan aldim beyazini, bu arada söyleyim dakikasini gecirme 30 saniye yeterli ama ben 1 dakika felan tutuyorum daha fazla bitki emiyor ama kesinlikle 2 dakikayi gecmemesi lazim.
rengine gelince beyaz en iyisi digerlerinde farki yok sadece boya katilmis sordum sorusturdum.
ben cok titizim öyle bilmedigim ürünü sokamam icime yani
K
Bugun geldi cok sükür beyaz geldi.. Sansa bakki tam denicem dedim ama bu seferde hasta oldum :)) ne kadar talihsizimtuhaf bisimis ya boyle tas gibi birsey mermer gibimi desem :S deneyince yazarim :))
Benimki dün geldi. Sitede kırmızı ambalaj görünüyor ama gelen sarı ambalajlıydı içi de beyazdı. Telefon ettim sordum. En etkilisi bu yüzden bunu getirtiyoruz dediler. Kırmızı ambalajlıdan daha büyük olduğunu ve daha uzun süre kullanıldığını söylediler. Diğerlerini bilmem ama bu bendeki acayip bişey. Yıllardan beri yaşadığım en güzel cumartesi gecesiydiİnşallah sen de aynı etkiyi görürsün.
Benimki dün geldi. Sitede kırmızı ambalaj görünüyor ama gelen sarı ambalajlıydı içi de beyazdı. Telefon ettim sordum. En etkilisi bu yüzden bunu getirtiyoruz dediler. Kırmızı ambalajlıdan daha büyük olduğunu ve daha uzun süre kullanıldığını söylediler. Diğerlerini bilmem ama bu bendeki acayip bişey. Yıllardan beri yaşadığım en güzel cumartesi gecesiydiİnşallah sen de aynı etkiyi görürsün.