Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

okadar istiyorumdum tonga madurayı geliş süresinin uzun sürmesinden evde olduğum dönemde getirtmeye karar verdim malum yaz tatili ..bu arada akşam sipariş verip sabah elimde olan yeni çıkmış bir ürün denedim viamax 70lira isveç yapımı birkez kullandım çok ön yargılı olmayım ama hiç etkili değil 15dk önce kullanıyor biraz süreyi uzatıcam bakalım ne fark edecek değişiklik kullanıldıkça belirginleşirse bilemiycem benim aklım diğer üründe zahide arkadaşımada tşk okadar net ve ayrıntılı anlatmışki her sorunun cevabını buluyorsun.

Kizlar inanin yazdiklarinizi okuyunca cok umutlandim.kullananlar lutfen ama lutfen yazabilir mi bunu kullaninca orgazma bi etkisi oluyor mu? En azindan alinan zevkte artis oluyor mu? Ben iliskide orgazm olamıyorum. Sanirim geni sleme de var. Cunku 2 degil 4 parmak bile gircek nerdeyse :-( tecrubesi olanlar lutfen yazsin.belki bu çare olur..

Benimde arkadaşım kullandı bu ürünü ilk başlarda çekiniyordu sonuçda bilmedıgı ve çevresine kolaylıkla danışa bilecegi bırsey degildi. Kullandıkdan sonra kendime güvenim geldi çok memnunum diyordu.Eger bir sorunu ortadan kaldırıyorsa denemekte yarar vardır herhalde.

Ben anlatayim ürünün etkisini

eger iliskide darlik olsun istiyorsani 30-45 dakika önce kullanin.
yaklasik en fazla 2 dakika kadar icinde tutmaniz yetiyor.
daha cikarir cikarmaz fark ediyorsunuz yani zevke geliyorsunuz kasilmaya yavas yavas basliyor.
darlik kullandikdan sonra 3-5 gün sürüyor
sonra yine eski haline geliyor
yani bir tongkat madura yi 30 kez kullanabilirsin.
kullanddikdan sonra yikayacaksin kaldiracaksin 6 ay kadar kullanma süresi var
yani sabun gibi düsünün kullandikca yikadikca eriyor.

asla kullanirken kaslarinizi SIKMAYIN.
ve icinden cikarirken cevire cevire cikarin.

faydalarini kendi gördügüm faydalari yaziyorum

daraltmasi icin aldim daraldi
akintim azaldi günlük ped kullanmiyorum artik
mantara iyi geliyor
vee kokuya karsi özelikle kokuyu yok ediyor

yani cok cok faydali.
eger imkaniniz varsa yurt disindan alin derim
türkiyede tam kazik fiyata satiliyor

adami aradim türk sitesininkini
adam bilgisiz ezbere bildiklerini konusuyor
ama alman sitesinde ayrintili okudum ve aldim.
orijinalmi degilmi dert etmeyin hepsi orijinal
sahtesini yapmaya gerek duyulmaz maliyeti cok düsük.
ben alman sitesi ebay den aldim. ve memnunum.. taysiye ederim..
sunuda ekleyim ameliyatin bile garantisi yok vajina esnek yapiya sahipdir yine genisliyor zamanla.
bu tongkat madura ile birlikde kegel egzersizi yapin kaslarinizi sürekli calistirin.

gönderdigin linkee baktim evet ta kendisi.
amerkadan gelmesi uzun sürüyor.
birde kirilma tehlikesi var yani mermer gibi sert yere düsdümü kiriliyormus öyle okumustum.
yani cekinmeyin yurt disindan alin
paypal kullanin

Merhaba Zahide, verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, çok aydınlatıcı olmuş. Kegeli 3-4 yıldır uyguluyorum. Düzenli olarak yapıldığın da 3- 6 ay sonra sonuç vermeye başlıyor fakat bırakılmaması gerek. Disiplinli uygulanması lazım. Bu da her zaman olmuyor, aynı hassasiyeti her zaman veremeyebiliyorsun. Bu nedenle ek takviye olarak araştırma yaptım bir yıldır.
Başka ürünleri de denedim, açıkcası kegelden daha yararlı görmedim. Bu ürünü de o nedenle merak ettim.

Kullandıktan sonra 3-5 gün etkisinin devam etmesi en azından bişeydir. Diğerleri yıkayınca geçiyor. Kalıcı bir daralma için sanırım kegelin bırakılmaması şart.

Bir şeyi açıklamanı istiycem, kullanırken sakın sıkmayın demişsin, sebebini açıklar mısın ?

Türkiye'deki sitesine güvenmiyorum. Yukarda ordan aldığını yazan arkadaş da açıkcası güven vermedi, kusura bakmasın..
E-bay'dan almak için sanal kart, paypal gerek. Kolaycılığa kaçtığımız için gittigidiyor daha uygun geliyor. Daha pahalı evet iki katından fazla. Ben sipariş verip denemeyi düşünüyorum. Satıcının bana tavsiye ettiği ürün başkaydı
Bana bu linktekini tavsiye etmişti ½ôËõ˽´¦ÒõµÀÊÕËõÒõ²úƷЧ¹ûµÚÒ»¹ÙÍøÕıÆ·×îºÃÅÅĞĞ°ñÈÕ±¾ËõÒõ°ôµ¤-ÌÔ±¦Íø
Senin linki ona göndericem.
Eğer böyle bir ameliyatı düşünen varsa hamileyse normal doğum yapsın ve doktorundan doğum sonrasın da dikiş atması için rica etsin. Ben dikişli normal doğum yaptım, vajina daraltma ameliyatından farkı yoktu. Ama sonuçta aradan 14 yıl geçti.

Kizlar inanin yazdiklarinizi okuyunca cok umutlandim.kullananlar lutfen ama lutfen yazabilir mi bunu kullaninca orgazma bi etkisi oluyor mu? En azindan alinan zevkte artis oluyor mu? Ben iliskide orgazm olamıyorum. Sanirim geni sleme de var. Cunku 2 degil 4 parmak bile gircek nerdeyse :-( tecrubesi olanlar lutfen yazsin.belki bu çare olur..

Hatice 2 de girer 5 de. Bu vajinanın geniş olduğunu göstermez. Eğer tek parmağını soktuğun da vajina kasların parmağını kavrayabilecek kadar sıkılaşıyorsa problem yok. Normal bir penisin genişliği zaten 2-3 parmak genişliğin de.

Roma'da tapınağa kabul edilen fahişelere, kegel dersleri verilirmiş, binlerce yıl önce. Kaldı ki onlar günde kaç kişiyle birlikte oluyorlar ve bu şekilde deforme olmalarını önlüyorlarmış.

Araplar'da bu yönteme kabbaza deniliyormuş. Vajinasıyla, gazoz kapağı açan kadınlar varmış :)) ( Yuhh tabii ) Erkek içine girince çıkamıyor, penisi kopacak gibi oluyormuş :))
Ama bunun için yıllarca sabırla geliştiriyorlar, her gün kegel yapıyorlar ama sadece kendilerini kasarak değil. İleri seviye de kegel aletle yapılıyor, vibratöre benzeyen bir aleti kullanıyorlar. Hadi onu aldın evde nereye saklayacaksın :KK70:
Gazoz kapağı açamasak da biraz destekle madura falan idare ederiz :)
Bu linkteki yazıları okumanızı tavsiye ediyorum.

Cinselliği En Son Ne Zaman Konuştunuz? - İndigo Dergisi

http://www.drumitsayin.com/esr/esr-kitap-kisa-pdf.pdf

Hatice 2 de girer 5 de. Bu vajinanın geniş olduğunu göstermez. Eğer tek parmağını soktuğun da vajina kasların parmağını kavrayabilecek kadar sıkılaşıyorsa problem yok. Normal bir penisin genişliği zaten 2-3 parmak genişliğin de.

Roma'da tapınağa kabul edilen fahişelere, kegel dersleri verilirmiş, binlerce yıl önce. Kaldı ki onlar günde kaç kişiyle birlikte oluyorlar ve bu şekilde deforme olmalarını önlüyorlarmış.

Araplar'da bu yönteme kabbaza deniliyormuş. Vajinasıyla, gazoz kapağı açan kadınlar varmış :)) ( Yuhh tabii ) Erkek içine girince çıkamıyor, penisi kopacak gibi oluyormuş :))
Ama bunun için yıllarca sabırla geliştiriyorlar, her gün kegel yapıyorlar ama sadece kendilerini kasarak değil. İleri seviye de kegel aletle yapılıyor, vibratöre benzeyen bir aleti kullanıyorlar. Hadi onu aldın evde nereye saklayacaksın :KK70:
Gazoz kapağı açamasak da biraz destekle madura falan idare ederiz :)
Bu linkteki yazıları okumanızı tavsiye ediyorum.

Cinselliği En Son Ne Zaman Konuştunuz? - İndigo Dergisi

http://www.drumitsayin.com/esr/esr-kitap-kisa-pdf.pdf

gazoz kapağı açmak nedir ya :)

Yorumları okudum. bende katkı sağlamak istedim. ürünü yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. ben beyeniyorum, eşim çok daha iyi olduğumu söylüyor. tavsiye ediyorum.

birde bana göre kahve renkli olanları çok etkili.

anlatılana göre kullandığın "herb" in adı "Tongkat madura stick soap" yani bir çeşit bitkisel sabun .Madura , güney asya endonezya adalarından birinin adı ve burada yetişen bir bitkinin gizli oranda karıştırılıp sabunlaştırılması ve çubuk haline getirilmesinden ibaet bir ürün. Doğu ve güney asya da daha yeni yeni ortaya çıkan bir sunum ve japonya'da kendine inanan küçük gruplar oluşturmuş .Madura dışında yetişmeyen bir bitkiden elde edilmesi ya da öyle denmesi de satış ve merakın artmasında faktör.

Bui düz anlamda bir sabun ve tek yaptığı vajen içini normal bir sabun gibi temizlemek ve kurulaştırmk. Endonezyalı kadınlar , eslerinin yıllar gectikce değisen yapıdan dolayı başka kadına gitmesini engellemek ve halen seksuel mutluluğu sunabilmek için , yuzyıllardır bunu kullanıyor, ancak etkisi vajenin fizyolojik olarak daralması değil , vajen kayganlığının durdurulması zira , endonezyalı kadınlar kuruluğun sürtünmeyi artırmasının esine daralma hissi verdiğini bulmuşlar ya da oyle bir cozum yaratmışlar.

Henuz yeni ortaya çıkması nedeni ile klinik deneyler için yeterli veri yok , ancak kuruluğun vajen içindeki ince duvarların yırtılmasına , derinin arkaya yığılmasına , açılan yaralar yüzünden çok kolay enfeksiyon almaya ve inatçı mantar yerleşmesine sebep olduğu da uyarılar arasında.

Herb ürünler , genelde hiçbir işe yaramazlar ama çok güzel plasebo etkisi olur. Aynı yörede vajen rengi açan ürünler de satılmakta ki bu da imkansızdır. Niteliği bilinmediğinden adet öncesi sırası ve sonrasında , hamilelik esnasında kuvvetli uyarılar da verilmiş . Çoğu endonezyalı kadın bu ürüne şüphe ile yaklaşıyor ve sağlık bakanlığı onayı olsa da kullanmıyor.
Ancak , 30 yaş ve üzeri Avrupalı kadınların ilgisini de çekmiş olduğundan buralara da yayılıyor.

Makalenin sonunda , boyle işlerle risk almak yerine , direk vajen yuvarlak kaslarını bilinçli olarak çalıştırmak sureti ile çok daha iyi , kalıcı ama zahmetli bir sıkılaştırma elde etmek mümkün diye de not düşülmüş.

Kuruluğun bitkiden değil , vajen duvarından kolayca geçerek kana karışan testosterona benzer bir sentetiğin yarattığı fikri var ve bunun olası yan etkileri hakkında hiç bir veri yok .

Bu durumda, benim bakış açım , anatomi fizyoloji ve immunoloji bilgi ve prensiplerine aykırı bu mucizevi (?) sabunsal ürünü senin de kullanmamayı tavsiye etmek . Zira orada darlaşma ancak yuvarlak kaslarda spazm yaratarak ya da çalıştırarak ; anatomofizyoloji açısından mümkün ......

alıntıdır....

meraba bende bu üründen almak istiyorum meralcanx hanım siz nasıl getittirdiniz bu ürünü kapıda ödeme imkanı varmı birde ben bu siteden bir şey anlamadım banada yardımcı olurmusunuz

Arkadaşım, goolede tongkat madura yaz, Türk sitelerinin telefonlarını ara, cevap verene sipariş ver. Vee kesinlikle kahverengli olanını öneriyorum.

Tongkatmadura en güvenilir nerden alınabilir acaba ? fiyatı önemli değil

Tongkatmadura en güvenilir nerden alınabilir acaba ? fiyatı önemli değil

Arkadaşım, goolede tongkat madura yaz, 1. sayfada çıkan türk sitelerinin telefonlarını ara, cevap verene sipariş ver. Cevap vermeyenler güvenilir olmayabilir. ben telefonla siparişi tercih ediyorum. Sİteler harici bir yerde rastlamadım.

tmm öle yaparım da peki etkilimi gerçekten bir arkadaş yazmıştı yine burdan sabun özelliği olduğunu o bölgede sadece kuruluk yaptığını ve bu yüzden darlık olduğunu belirtmiş nasıl etki ediyor birde hangi renk almalıyım yardım için çok teşekkürler..

tmm öle yaparım da peki etkilimi gerçekten bir arkadaş yazmıştı yine burdan sabun özelliği olduğunu o bölgede sadece kuruluk yaptığını ve bu yüzden darlık olduğunu belirtmiş nasıl etki ediyor birde hangi renk almalıyım yardım için çok teşekkürler..

ben bu tür ürünlerde 3 farklı türünü kullandım. Bunu denediğimde inanılmaz geldi. yani umduğumdan fazla bir sonuç aldım. renk konusu kahverengi olanlar daha iyi. hatta bir ara bulamadım beyazlardan aldım, memnun kalmadım diyebilirim. kısaca kahverengi olanlarını öneriyorum. kuruluk hissi var, ama rahatsız edici değil, bilakis güzel hos bir duygu.

arkadaşlar sizlerin sayesinde bu ürünle tanıştım ve araştırma yaptım, gittigidiyor da bu ürünü uygun fiyata buldum ve sipariş verdim, benim gibi uzun zamandır bu sorunu yaşayıp üzülen arkadaşlarım buradan alabilirler, sizlerle bu bilgiyi paylaşmak istedim.

Arkadaşlar gittigidiyordan siparişimi verdiğimi söylemiştim ve geçen gün ürünüm elime ulaştı kahverengi olanından, geldiği gece denedim ve harika bir şey olduğunu anladım, artık eşimle ilk günlerdeki gibi beraberce zevk alabiliyorum, genişleme sorunu olan herkese tavsiye ederim.

Arkadaşlar gittigidiyordan siparişimi verdiğimi söylemiştim ve geçen gün ürünüm elime ulaştı kahverengi olanından, geldiği gece denedim ve harika bir şey olduğunu anladım, artık eşimle ilk günlerdeki gibi beraberce zevk alabiliyorum, genişleme sorunu olan herkese tavsiye ederim.

bende gitti gidiyordan aldım ürünü 30 sn kadar tuttum sonra ilişkiye girdik değişen bişey yoktu acaba çokmu tutsam ve hemen ilişkiye girmesemmi kullananlar lütfen yardımcı olurmusunuz:KK50:

bende gitti gidiyordan aldım ürünü 30 sn kadar tuttum sonra ilişkiye girdik değişen bişey yoktu acaba çokmu tutsam ve hemen ilişkiye girmesemmi kullananlar lütfen yardımcı olurmusunuz:KK50:

Canım ilişkiden 10-15 dakika önce 1 dakika kadar tutacaksın öyle dene.

arkadaşlar bu dertten bende müzdaribim. hatta öyleki benimde eşim yüzüme karşı söyledi ve anal istedi :KK14: bol olunca zevk almıyorum dedi..gerçekten çok utandım ve kırıldım..henüz çocuğumuzun olmamasına rağmen..aylardır bende tongkat madurayı burdan takip ediyorum ve kafama koydum az önce ebay a üye olarak 10 dolar karşılığında paypal sistemiyle siparişi verdim.5 dolarda nakliye ücreti..sanırım 1 ay içinde elimde olcak.daha ucuzlarıda vardı 3-4 dolar gibi ama o kadarda ucuza almayim dedim.:18: umarım bir etkisi olur bende.sabırsızlıkla beklicem ve size deneyimlerimi anlatıcam arkadaşlar:KK17:

X