nesli hanim bana yardimci olun lütfen
tonglat madura ürünü hakkinda sizden bilgi almak istiyorum siparis verdim gelmesi 2 haftayi bulur endonezyadan gelecekmis.
lütfen cok merak ettigim soru var, sitede cok mesaj yazmadigim icin özel mesaj yazmam kisitlanmis yazamadim size.
size nasil ulasacagim?
mrb arkadaşım aynı sorun bende de vardı.tongkat madura diye bişey buldum cumartesi günü geldi.kullandım evet çok etkili bişey ve alıp kullanırsan eşin de o darlığı farkedecektir.benim o kadar daraldı ki afedersin sürtünmeden derisi resmen yüzüldü gerçi ben çok abarttım sanırım o yüzden olduee tabi vücut o kadar alışık değil darlığa .ben tavsiye ediyorum. tongkatmadura diye bir site var ben ordan sipariş verdim 3 gün içinde elime ulaştı. fiyatı 119 lira sormak istediğin bişeyler olursa yaz bana özelden.
Merhaba arkadaşlar özellikle bu konu için siteye üye oldum ben birkaç ay önce aldım bu ürünü hakikaten daraltma konusunda işe yarıyor ama bi kuruluk hissi veriyor bu da ilişki sırasında sıkıntı oluyor ekstradan jel kullanmam gerekti bu nedenle. Akıntı için de aldm aynı zamanda kullandıktan sonra ertesi gün birşey yoktu birdaha kullandığımda içim dışıma çıktı ne varsa :) ama kesiyormu akıntıyı derseniz; hayır tamamıyle kesmiyor bi dönem durduruyo sadece
ve sonunda siparis verdigim ürün dün geldi,
sabirsizlikla hemen kullandim..
inanilmaz ama 4 parmagimin girdigi vajinama tek parmagim zorla girdi arkadaslar.
aninda etkisini gösterdi.
acayip bir daralma oldu..
okudugun kadari ilede akintiya ve koku gidermeyede cok iyi geliyormus..
saskinlik icindeyim hic beklemiyordum bu kadar etki verecegini..
maliyeti türkiyede cok yüksek ben 10 dolara aldim arkadaslar yurtdisinda yasiyorum burdan siparis verdim..
ürünün ismi tongkat madura
eger 1000 dolarda olsa alirim neden derseniz ameliyata hic gerek yok.. ki ben ameliyatda olmustum..
arkadaşım ürün kullanışı nasıl elinle tutuyormusun 2 dakika duracak deniyor,süre çok önemlimi birde çıkınca hemenmi yıkanacak.ilişki hemenmi olmalı 10 15 dk sonra olsa oluyormu,çok soru sordum şimdiden tşk ler.ama bilgi alabileceğim tek yer burası.
Bende bu ürünü araştırıyorum ancak türkçe sitelerde tam bir bilgi yok. Uzak doğu kaynaklı sitelerde bile tek tük bilgi var. Forumda da bu ürün ile ilgili "kullandım" diye yazanların (biri hariç) forumda toplamda 5-6 mesajı geçmeyen kişiler. Kusura bakmasınlar ancak her şeyi ticarete dökmüş insanların olduğu bir dönemde, ürünü satan firma elemanları gibi konuşmuş olmaları da şüpheli geldi bana.
Burada insanlar dertlerini, mutfak masraflarından kısarak biriktirdikleri paralar ile gidermeye çalışırken, asılsız bilgiler ile insanları kandırmak vicdani değildir. Maddi durumu çok iyi olanlar zaten ilgili merkezlere gidip bu işlemi farklı şekillerde yaptırabiliyor.
Buradaki insanlar nispeten orta derece maddi gelire sahip. Lütfen bu yüzden insanları kandırma amaçlı, "kullandım, çok etkili vs.vs" gibi doğru olmayan mesajlar atanlar varsa, ellerini vicdanlarına koysunlar. İnsanların "umutlarını" ve düşük ekonomilerini sarsmasınlar.
Ben de başka kullanan var mı diye foruma bakayım dedim. Sizin konunuzla karşılaştım. Daha önce daraltıcı krem kullanmıştım ama o hani viks vardı ya burun akarken kullandığımız onun gibi bişeydi. Daraltıcı olarak etkisini hiç hissedememiştim sadece yanma gibi soğuk gibi bir his olmuştu. 10 gün önce tongkat madura aldım ve o günden beri toplam kullandığım 4 defa oldu. Her kullanım sonrası eşimle ilişkiye girdim ve çok etkili. bunu kullanınca insanın kendine güveni geliyor. eşime daha fazla yaklaşasım geliyor anlıyorsunuzdur. kaslarda acayip sıkılık yapıyor eşimden önce ben hissediyorum etkisini. kullanmanızda kesinlikle fayda var. belki ameliyata gerek bile duymazsınız.
iyi şanslar.
merak ettim aldınız mı ürünü? çünkü aldıysanız pazarlama elemanı gibi konuşmuş olmadığımızı göreceksiniz.
arkadaşlar bu ürünü alanlarınız varsa bence burda söyleyin. belki eşiyle zor günler geçiren birilerine yardımcı olabilirsiniz.
sadece bu konudan dolayı üye oldum buraya. gerçekten ihtiyacı olan birilerinin yararlanabilecegi bir iki tecrübemi paylaşmak için
Ben de aynı şekilde bu konuyla ilgili bu ürüne ulaşabilmek için üye oldum. bana yazılanlar samimi geldi ama bu seferde ürünün Türkiyedeki sitesinde işler ters gidiyor heralde telefonlar kapalı sipariş verdim arayan soran yok..Nereden bulabilirim başka bir yolu var mı?
Bahsettiğiniz ürünü nerden temin edebiliriz peki?
Bizim de sanırım böyle bir sorunumuz var eşim ben üzülmeyeyim diye söylemiyor muhtemelen ama anal istemesinden ve çok kopuk bir cinsel hayatımız olmasından bu sonucu çıkarıyorum.Çok sıkıntılıyım evliliğimiz evliliğe hiç benzemiyorSizlere güvenip en kısa zamanda bu ürünü temin edeceğim.
Singapurdan sipariş ettim (Ulusal bir alışveriş sitesi üzerinden e...). Şu an kargo takipten ürünün İtalya'da olduğunu biliyorum. Eğer herhangi bir sorun olmazsa yaklaşık 30 TL'ye gelmiş olacak inşallah.merak ettim aldınız mı ürünü? çünkü aldıysanız pazarlama elemanı gibi konuşmuş olmadığımızı göreceksiniz.
arkadaşlar bu ürünü alanlarınız varsa bence burda söyleyin. belki eşiyle zor günler geçiren birilerine yardımcı olabilirsiniz.
sadece bu konudan dolayı üye oldum buraya. gerçekten ihtiyacı olan birilerinin yararlanabilecegi bir iki tecrübemi paylaşmak için
Ben de aynı şekilde bu konuyla ilgili bu ürüne ulaşabilmek için üye oldum. bana yazılanlar samimi geldi ama bu seferde ürünün Türkiyedeki sitesinde işler ters gidiyor heralde telefonlar kapalı sipariş verdim arayan soran yok..Nereden bulabilirim başka bir yolu var mı?
ürün adını yazıp aratınca çıkan sitelerden alabilirsiniz. ben de ikinciyi almak için biraz uğraştım, yurt dışından uzun sürede geliyormuş beklettiler. ve ayrıca burdaki bir hanımın yazdıklarına da üzüldüm. Ben vallahi de billahi de ürünü kullanıyorum. Bir kere firmanın yazdırdıkları falan olsa 5-6 tane yorum olur mu? Firmalar bu işi başka firmalara yaptırıyorlar ve yüzlerce mesajla karşılaşıyorsunuz. Pazarlama olayları Türkiyede malesef böyle. Bu kullandığım ürün az kişi tarafından biliniyor ama inanın bana çok çok faydalı. Yine de siz inanmıyorsanız tercih tamamen sizin. Ben hemcinslerime yardımcı olabileceğini düşündüğüm birşeyi paylaştım içim rahat.
Singapurdan sipariş ettim (Ulusal bir alışveriş sitesi üzerinden e...). Şu an kargo takipten ürünün İtalya'da olduğunu biliyorum. Eğer herhangi bir sorun olmazsa yaklaşık 30 TL'ye gelmiş olacak inşallah.
Ürünü denediğimde tabiki burda paylaşacağım. Ancak bu tür forumlarda öyle kimseler var ki, umutsuz çare arayan insanları pazarlama uğruna feda ediyorlar. İyi niyeti ile tecrübelerini paylaşan herkes benim düşüncelerimden uzaktır. Kırılmasınlar, kırmışsam da özür dilerim tabi ki. Dediğim gibi ürün elime sağ salim ulaşır ve deneme şansım olursa izlenimlerimi paylaşacağım.
ebay alışveriş sitesi var ya oradan. Açıkcası oradaki satıcıya "güvenirliklerine" göre sipariş veriyorsun. Genelde zaten endenozya (asıl mevki burası) ve singapurlular satış yapıyor. Büyük ihtimal endenozyadan alıp gönderiyorlar. Endenozyada normalde Türk lirası cinsinden 5-10 lira arasında bir şey bu.benim gördüğüm endonezyadan geliyordu senin getirttiğin yerin sitenin adını yazarsan mutlu olurumkac günde gelir aceba.
ebay alışveriş sitesi var ya oradan. Açıkcası oradaki satıcıya "güvenirliklerine" göre sipariş veriyorsun. Genelde zaten endenozya (asıl mevki burası) ve singapurlular satış yapıyor. Büyük ihtimal endenozyadan alıp gönderiyorlar. Endenozyada normalde Türk lirası cinsinden 5-10 lira arasında bir şey bu.
Türkiyede 4 katı bir fiyatla satıyor. Dediğim gibi ebay tarzı sitelerde birazda karşı tarafın güvenirliği önemli. Benim ürün şu an İtalya postanesindeydi, bugün itibari ile Türkiyede gözüküyor. 18 gün oldu. Türkiyeden ulaşımı kaç gün sürer bilmiyorum. Ancak yaklaşık 1 ay buluyor böyle.
Bizim de sanırım böyle bir sorunumuz var eşim ben üzülmeyeyim diye söylemiyor muhtemelen ama anal istemesinden ve çok kopuk bir cinsel hayatımız olmasından bu sonucu çıkarıyorum.Çok sıkıntılıyım evliliğimiz evliliğe hiç benzemiyorSizlere güvenip en kısa zamanda bu ürünü temin edeceğim.