Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

arkadaşım urünün gelmiş olmalı sonuç nasıl lütfen yaz bende getirtmek istiyorum ama emin olmak istiyorum.

arkadaşım çok zor durumdayım işe yaradığını yazınca umutlandım kullanım süresi ne kadar gerçekten etkilimi başarısız bir ameliyat geçirdim eşim tekrar izin vermiyor psikolojim brebat siteye güvenebilirmiyiz.

bendede akıntı sürekli oluyor,daraltma konusunda işe yarıyor olması beni umutlandırdı.

arkadaşım ürün kullanışı nasıl elinle tutuyormusun 2 dakika duracak deniyor,süre çok önemlimi birde çıkınca hemenmi yıkanacak.ilişki hemenmi olmalı 10 15 dk sonra olsa oluyormu,çok soru sordum şimdiden tşk ler.ama bilgi alabileceğim tek yer burası.

canım elinle tutuyorsun üstünde en az 30 sn yazıyordu yanılmıyorsam. ben 1.5 dk falan tutuyorum. hemen yıkıyorum. geçenlerde ilişkiden 1 saat önce falan yaptım hala işe yarıyordu. öyle yapmamın sebebi akıntıyı kesmek istemdi.akıntıyı gerçekten bir dönem durduruyor. ilk yazdığımda ürünü yeni almıştım.sonra akıntı tekrar başladı.
ürünün daraltmasından şüpe etmeyin. düşünülcek tek sey var sağlıklı mı acaba?

Bende bu ürünü araştırıyorum ancak türkçe sitelerde tam bir bilgi yok. Uzak doğu kaynaklı sitelerde bile tek tük bilgi var. Forumda da bu ürün ile ilgili "kullandım" diye yazanların (biri hariç) forumda toplamda 5-6 mesajı geçmeyen kişiler. Kusura bakmasınlar ancak her şeyi ticarete dökmüş insanların olduğu bir dönemde, ürünü satan firma elemanları gibi konuşmuş olmaları da şüpheli geldi bana.

Burada insanlar dertlerini, mutfak masraflarından kısarak biriktirdikleri paralar ile gidermeye çalışırken, asılsız bilgiler ile insanları kandırmak vicdani değildir. Maddi durumu çok iyi olanlar zaten ilgili merkezlere gidip bu işlemi farklı şekillerde yaptırabiliyor.

Buradaki insanlar nispeten orta derece maddi gelire sahip. Lütfen bu yüzden insanları kandırma amaçlı, "kullandım, çok etkili vs.vs" gibi doğru olmayan mesajlar atanlar varsa, ellerini vicdanlarına koysunlar. İnsanların "umutlarını" ve düşük ekonomilerini sarsmasınlar.

merak ettim aldınız mı ürünü? çünkü aldıysanız pazarlama elemanı gibi konuşmuş olmadığımızı göreceksiniz.
arkadaşlar bu ürünü alanlarınız varsa bence burda söyleyin. belki eşiyle zor günler geçiren birilerine yardımcı olabilirsiniz.
sadece bu konudan dolayı üye oldum buraya. gerçekten ihtiyacı olan birilerinin yararlanabilecegi bir iki tecrübemi paylaşmak için

Bahsettiğiniz ürünü nerden temin edebiliriz peki?

Ben de aynı şekilde bu konuyla ilgili bu ürüne ulaşabilmek için üye oldum. bana yazılanlar samimi geldi ama bu seferde ürünün Türkiyedeki sitesinde işler ters gidiyor heralde telefonlar kapalı sipariş verdim arayan soran yok..Nereden bulabilirim başka bir yolu var mı?

canım ürünün ismini yazdım açılan ilk siteden aldım. ne yalan söyleyim firmayı hiç aramadım. sipariş verdim. 3 gün diye hatırlıyorum elimdeydi ürün. ama yabancı sitelere de bak aynı ürün oralarda o kadar ucuz ki. bi daha bu kadar para vermem yurt dışındından alırım.

Bahsettiğiniz ürünü nerden temin edebiliriz peki?

ürün adını yazıp aratınca çıkan sitelerden alabilirsiniz. ben de ikinciyi almak için biraz uğraştım, yurt dışından uzun sürede geliyormuş beklettiler. ve ayrıca burdaki bir hanımın yazdıklarına da üzüldüm. Ben vallahi de billahi de ürünü kullanıyorum. Bir kere firmanın yazdırdıkları falan olsa 5-6 tane yorum olur mu? Firmalar bu işi başka firmalara yaptırıyorlar ve yüzlerce mesajla karşılaşıyorsunuz. Pazarlama olayları Türkiyede malesef böyle. Bu kullandığım ürün az kişi tarafından biliniyor ama inanın bana çok çok faydalı. Yine de siz inanmıyorsanız tercih tamamen sizin. Ben hemcinslerime yardımcı olabileceğini düşündüğüm birşeyi paylaştım içim rahat.

Bizim de sanırım böyle bir sorunumuz var eşim ben üzülmeyeyim diye söylemiyor muhtemelen ama anal istemesinden ve çok kopuk bir cinsel hayatımız olmasından bu sonucu çıkarıyorum.Çok sıkıntılıyım evliliğimiz evliliğe hiç benzemiyor Sizlere güvenip en kısa zamanda bu ürünü temin edeceğim.

Son düzenleme:

canını hiç sıkma ürünü temin ettiğinde problemin çözüldüğünü göreceksin.benim eşimde hiç bir şey söylemezdi ama ben o kadar üzülürdüm ki. kimse bu konudan çözümü varken üzülmesin artık.

Singapurdan sipariş ettim (Ulusal bir alışveriş sitesi üzerinden e...). Şu an kargo takipten ürünün İtalya'da olduğunu biliyorum. Eğer herhangi bir sorun olmazsa yaklaşık 30 TL'ye gelmiş olacak inşallah.

Ürünü denediğimde tabiki burda paylaşacağım. Ancak bu tür forumlarda öyle kimseler var ki, umutsuz çare arayan insanları pazarlama uğruna feda ediyorlar. İyi niyeti ile tecrübelerini paylaşan herkes benim düşüncelerimden uzaktır. Kırılmasınlar, kırmışsam da özür dilerim tabi ki. Dediğim gibi ürün elime sağ salim ulaşır ve deneme şansım olursa izlenimlerimi paylaşacağım.

arkadaşım bende defalarca aramama rağmen Türkiyedeki sitelere ulaşamadım.ali isminin geçtiği bir site var dikkatini çektimi azami 5 kutu sipariş veriyosun tanesi 10 dolar.sen önce getirirsen sen paylaş nasıl,ben getirirsem ben bu konu çok zormuş.

kendimi ayarlayıp hemen ürünü alacağım inşallah,tecrübelerini yazdığın için çok tşk Allah razı olsun konu hassas olunca kimseyle paylaşamıyorsun iyiki bu forum var.

benim gördüğüm endonezyadan geliyordu senin getirttiğin yerin sitenin adını yazarsan mutlu olurumkac günde gelir aceba.

benim gördüğüm endonezyadan geliyordu senin getirttiğin yerin sitenin adını yazarsan mutlu olurumkac günde gelir aceba.
ebay alışveriş sitesi var ya oradan. Açıkcası oradaki satıcıya "güvenirliklerine" göre sipariş veriyorsun. Genelde zaten endenozya (asıl mevki burası) ve singapurlular satış yapıyor. Büyük ihtimal endenozyadan alıp gönderiyorlar. Endenozyada normalde Türk lirası cinsinden 5-10 lira arasında bir şey bu.

Türkiyede 4 katı bir fiyatla satıyor. Dediğim gibi ebay tarzı sitelerde birazda karşı tarafın güvenirliği önemli. Benim ürün şu an İtalya postanesindeydi, bugün itibari ile Türkiyede gözüküyor. 18 gün oldu. Türkiyeden ulaşımı kaç gün sürer bilmiyorum. Ancak yaklaşık 1 ay buluyor böyle.

hızlı cevabın için tşk ediyorum inşallah herkes problemine cözüm bulsun paylaşan arkadaşlara iyiki varsınız diyorum....

arkadaşım kaç yaşındasın kaç doğum yaptın bilmiyorum ama pes etme keşke ben bu ürünü önceden bilseydim.1 sene içinde okadar yıprandımki gözyaşıyla geçti günüm inşallah ürünherkesin problemimi çözer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…