Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

Canim at kuyrugu sampuani ne oluyor ne özelligi var?
biraz bilgi verirmisin

benimkiside kirmizi kutu ici beyaz gözüm gibi ben bakiyorum :))
japon sabunu diyorum ben ona :))
insanin kendine güveni geliyor :))
daracik daracik

Dayanamadim sordum esime bir degisim varmi diye yok dedi hersey gayet iyi diyor ama benim icin degil aksami sabirsizlikla bekliyorum :))

ben esime basta söylemedim kullandigimi
baktim bisey demiyor sordum bende
degisiklik varmi diye yok diyor
sinirlendim nasil yok ya dar olmamismi yani
haaa evet biraz darlik var dedi
ama ben bana sanki kazik girmis gibi hissettim yani
ama esim yok bisey ayni diyor hala
bende farki anlasin diye kullanmamaya basladim
bu seferde niye kullanmadin diyo
bende dedim fark yokmus
olurmu var demezmi
erkekler biz kadinlar gibi degil biz zevk aldimi bagiririz belli ederiz onlarda tik yok
offfff

zahidecim mrb. ya benim madura bildiğin beyaz mermer taşı gibi sert.sizinkide öylemi acaba ? henüz denemedim yarın gece denicem inşallah at kuyruğu şampuanıda işte forumlarda okuduğum kadarıyla çok iyiymiş.benim saçlar uzamaz kaolay kolay ve çok aşırı dökülüyor.birazdan onuda deneyip deneyimlerimi yazarım size..bir araştır sende google dan bak istersen

evet canim mermer gibi sert
yikarken dikkat et cok suda tutma kirabilir
cokda nazik :))

tşk ederim canım.bende eşime söylemedim söylemicem bakalım farkedecekmi ama farketmezse eğer bende çok kızarım peki önce bir deneme yapsam acaba kendim hissedermiyim daraldığını şimdi mesela

Tabiki hissedersin
kullanmadan önce mesela parmakla test et icine iyice sok parmagini
kullan sonra kulllandikdan 30 dak sonra bak 1 saat sonrada olabilir
zaten darlik 3-5 gün kaliyor canim
parmakla test yap ben öyle yaptim
parmagin zor girdi valla
benim adam hala fark yok diyo yaaa

kutulari rengi fark etmiyor hepsi daraltiyor hepsi ayni bitkilerden yapiliyor ben cok arastirdim.
almanyada hemen elime gecsin diye aldim.
ben bu son aldigimdan cok memnun kaldim.
yaklasik 1 yilda 5 tane eskittim :)))

evet az önce 2 dk boyunca tuttum ve çok merak ediyorum.yarında 2 dk tutarım eşim eve gelmeden umarım faydasını görürüm
zahidecim henüz mesaj hakkım yokmuş.50 olması gerekmiş.benim 13 hala ebay dan aldım

Son düzenleme:

Evet aynen öyle ya mermer gibi sormasi ayiptir ne kadr giricek icine korkuyorumda denemeye az sonra bir denicem ama nasil

ya bum şey bende akıntı yaptı sanırım
evet canim baslarda bendede akinti yapti hatta kahve rengi tuhaf seyler geldi ben saticiyi aradim ne bu diye
2-4 kullanimdan sonra gelmez dedi
neymis bu dedim vajina duvarlardaki vajina duvarlari temizlenmis
bu tongkat aslinda vajina temizleme sabunu imis
daraltma özelligide bonusu imis öyle dedi bana valla
gercektende sonra kullanimlarda hic gelmedi

hıı iyi temizlesin o zaman bu gece ilk defa deneyeceğim ayy stres yaptım.eşim farkedermi farketmezmi diye:18:

evet arkadaşlar sanırım hüsran eşim eve geldi banyoya gidip 2 dk tutttum ve malum iş sırasında eşim oral yaparken saçma sapan şeyler geldi ağzına..ne bu dedi yok bişey dedim ve iğrenç şeyler çıktı içimden ..bende utandım ve açıkladım..sorun yok bir daha kullanma öyle şeyler dedi sanırım çöpe gidecek

inan cok üzüldüm senin adina
bendede 3-4 kullanima kadar kahvemsi akinti geldi
yani iplik gibi yada islanmis mendil gibi seyler
daha sonra hic gelmedi.
yaklasik 8 aydir haftada bir kez mutlaka kullaniyorum.
oralda sorun cikmadi cünkü benimki oral yapmiyorki
ben gidiklandigim icin izin vermiyorum ayyy demek yapanlarida varmis

sorma canım ya .bilsem öyle şeyler gelecek yapmasına müsade etmezdim :26: hani kese yaparsında kir çıkar ya .aynen öle krem rengi şeyler geldi .çok üüzldüm ve utandım ama şuda var biraz daraldığını ve kuruduğunu hissettim..peki geçermi diyosun .yani kullanmaya devammı edeyim sence:26:

Ya. Kizlar bende gecen gun denedim adetim biteli 1 hafta oluyor kullandiktab sonra boyle akinti ve kan geliyor normalmi bu o gunden sonra kullanmadim daha ondanmi kaynaklaniyor acaba dogum yapali 2,5 ay oldu bu arada ne olur yardim

Ya. Kizlar bende gecen gun denedim adetim biteli 1 hafta oluyor kullandiktab sonra boyle akinti ve kan geliyor normalmi bu o gunden sonra kullanmadim daha ondanmi kaynaklaniyor acaba dogum yapali 2,5 ay oldu bu arada ne olur yardim
aylin hanim adetiniz yeni bitmis hemen arkasindan kullandiniz
bu ürün aslinda daraltmakdan cok vajina sabunu yani temizliyor akinti bu yüzden geliyor
vajina duvarlarina yapismis kan pihtisini temizleyip disari atiyor
ilk kullanimlarda olmasi normalmis
bendede öyle oldu ilk zamanlar simdi hic akinti yok
ben saticiya sordum öyle dedi
onlada yetinmedim baska sitelerdende okudum.

kullanan diger arkadaslarda yorum yazarsa aydinlasmis oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…