Ben anlatayim ürünün etkisini
eger iliskide darlik olsun istiyorsani 30-45 dakika önce kullanin.
yaklasik en fazla 2 dakika kadar icinde tutmaniz yetiyor.
daha cikarir cikarmaz fark ediyorsunuz yani zevke geliyorsunuz kasilmaya yavas yavas basliyor.
darlik kullandikdan sonra 3-5 gün sürüyor
sonra yine eski haline geliyor
yani bir tongkat madura yi 30 kez kullanabilirsin.
kullanddikdan sonra yikayacaksin kaldiracaksin 6 ay kadar kullanma süresi var
yani sabun gibi düsünün kullandikca yikadikca eriyor.
asla kullanirken kaslarinizi SIKMAYIN.
ve icinden cikarirken cevire cevire cikarin.
faydalarini kendi gördügüm faydalari yaziyorum
daraltmasi icin aldim daraldi
akintim azaldi günlük ped kullanmiyorum artik
mantara iyi geliyor
vee kokuya karsi özelikle kokuyu yok ediyor
yani cok cok faydali.
eger imkaniniz varsa yurt disindan alin derim
türkiyede tam kazik fiyata satiliyor
adami aradim türk sitesininkini
adam bilgisiz ezbere bildiklerini konusuyor
ama alman sitesinde ayrintili okudum ve aldim.
orijinalmi degilmi dert etmeyin hepsi orijinal
sahtesini yapmaya gerek duyulmaz maliyeti cok düsük.
ben alman sitesi ebay den aldim. ve memnunum.. taysiye ederim..
sunuda ekleyim ameliyatin bile garantisi yok vajina esnek yapiya sahipdir yine genisliyor zamanla.
bu tongkat madura ile birlikde kegel egzersizi yapin kaslarinizi sürekli calistirin.
gönderdigin linkee baktim evet ta kendisi.
amerkadan gelmesi uzun sürüyor.
birde kirilma tehlikesi var yani mermer gibi sert yere düsdümü kiriliyormus öyle okumustum.
yani cekinmeyin yurt disindan alin
paypal kullanin
Kizlar inanin yazdiklarinizi okuyunca cok umutlandim.kullananlar lutfen ama lutfen yazabilir mi bunu kullaninca orgazma bi etkisi oluyor mu? En azindan alinan zevkte artis oluyor mu? Ben iliskide orgazm olamıyorum. Sanirim geni sleme de var. Cunku 2 degil 4 parmak bile gircek nerdeyse :-( tecrubesi olanlar lutfen yazsin.belki bu çare olur..
Hatice 2 de girer 5 de. Bu vajinanın geniş olduğunu göstermez. Eğer tek parmağını soktuğun da vajina kasların parmağını kavrayabilecek kadar sıkılaşıyorsa problem yok. Normal bir penisin genişliği zaten 2-3 parmak genişliğin de.
Roma'da tapınağa kabul edilen fahişelere, kegel dersleri verilirmiş, binlerce yıl önce. Kaldı ki onlar günde kaç kişiyle birlikte oluyorlar ve bu şekilde deforme olmalarını önlüyorlarmış.
Araplar'da bu yönteme kabbaza deniliyormuş. Vajinasıyla, gazoz kapağı açan kadınlar varmış :)) ( Yuhh tabii ) Erkek içine girince çıkamıyor, penisi kopacak gibi oluyormuş :))
Ama bunun için yıllarca sabırla geliştiriyorlar, her gün kegel yapıyorlar ama sadece kendilerini kasarak değil. İleri seviye de kegel aletle yapılıyor, vibratöre benzeyen bir aleti kullanıyorlar. Hadi onu aldın evde nereye saklayacaksın
Gazoz kapağı açamasak da biraz destekle madura falan idare ederiz :)
Bu linkteki yazıları okumanızı tavsiye ediyorum.
Cinselliği En Son Ne Zaman Konuştunuz? - İndigo Dergisi
http://www.drumitsayin.com/esr/esr-kitap-kisa-pdf.pdf
Tongkatmadura en güvenilir nerden alınabilir acaba ? fiyatı önemli değil
tmm öle yaparım da peki etkilimi gerçekten bir arkadaş yazmıştı yine burdan sabun özelliği olduğunu o bölgede sadece kuruluk yaptığını ve bu yüzden darlık olduğunu belirtmiş nasıl etki ediyor birde hangi renk almalıyım yardım için çok teşekkürler..
Arkadaşlar gittigidiyordan siparişimi verdiğimi söylemiştim ve geçen gün ürünüm elime ulaştı kahverengi olanından, geldiği gece denedim ve harika bir şey olduğunu anladım, artık eşimle ilk günlerdeki gibi beraberce zevk alabiliyorum, genişleme sorunu olan herkese tavsiye ederim.
bende gitti gidiyordan aldım ürünü 30 sn kadar tuttum sonra ilişkiye girdik değişen bişey yoktu acaba çokmu tutsam ve hemen ilişkiye girmesemmi kullananlar lütfen yardımcı olurmusunuz