ozaman bu ürün tam senlik cünkü kurutuyor. durum nedir kullandinmi?
Iplik gibi yada islanmis mendil gibi biseyler cikmasi normalmis diye yaziyor. ölü deriyi temizleyip disari atiyormus. bende ilk baslarda geliyordu simdi gelmiyor artik3 gün üst üste kullandım evet. denilen şekilde uyguladım fakat ilişki yaşamadım çünkü herkes ilk kullanımlarda temizliyor falan yazmış o dönemi atlatayım dedim bu şekilde.. fakat çok büyük bir sorun var sizdede oldumu bilmiyorum. 2 kullanımdan sonra duşta farkettim tam giriş kısmında pütür pütür sert bişeyler geldi elime beyaz beyaz . korktum içerisidemi bu şekilde diye ve tamda öyleydi. içimdede böyle parça parça şeyler var temizleyemedimde doğal olarak. peçete parçası gibi böyle tuhaf.. acaba dedim 3. kullanımda yaşarmıyım. 2 gün önce tekrar yaptım. bugün yine aynı. iyiki ilişki yaşamamışım rezil olucaktım.. bu durum sizde oldumu? olduysa ne kadar devam etti. sanki şey gibi ürün içimde kuruyup kalmış gibi
ne kadar zaman sonra gelmemeye başladı? birde ne sıklıkla kullanıyorsunuz ? satıcı bana çok beklettiğimden dolayı öyle bir durum olduğunu söyledi 30-40 saniye yeterli dedi. 2 dakikaya yakın tuttuğunuz için olabilir dedi. bana ölü deri gibi değilde ürün içerde kurumuşta kalmış gibi geldi ..Iplik gibi yada islanmis mendil gibi biseyler cikmasi normalmis diye yaziyor. ölü deriyi temizleyip disari atiyormus. bende ilk baslarda geliyordu simdi gelmiyor artik
ben 30 saniye tutuyorum. ürünü kullanmadan önce ilik suyla islatiyorum. satici kim nerden aldin sen?
ürün icerde kalmaz canim vajina ici sümüklüdür ic duvarlarda temizlik yapiyor burnumuzdanda cikiyor mesela parmaklarigimiz zaman igrenc bir misal verdim ama öyle :))
Bugün sipariş verdim. Kuruluk yapıyor daraltma yapmıyor bu yüzden de yara oluyor diyenler var. Lütfen kullananlar yorum yapabilir mi?ben 30 saniye tutuyorum. ürünü kullanmadan önce ilik suyla islatiyorum. satici kim nerden aldin sen?
ürün icerde kalmaz canim vajina ici sümüklüdür ic duvarlarda temizlik yapiyor burnumuzdanda cikiyor mesela parmaklarigimiz zaman igrenc bir misal verdim ama öyle :))
Bugün sipariş verdim. Kuruluk yapıyor daraltma yapmıyor bu yüzden de yara oluyor diyenler var. Lütfen kullananlar yorum yapabilir mi?Ben de kullanıyorum. net ile biten siteden aldım. Çok başarılı, dediğini yapıyor.
Bende aynı sorunu yaşıyorum sen bi çözüm bulabildi miBu sorunu tek yaşayan benmiyim arkadaslar. Tecrübelerini paylaşacak bır arkadas yok mu , ne olur yardım edin ;(
Ya bende sipariş verdim ama nasıl etkilimi acabaBugün sipariş verdim. Kuruluk yapıyor daraltma yapmıyor bu yüzden de yara oluyor diyenler var. Lütfen kullananlar yorum yapabilir mi?
Ben buradaki yorumları okuyup almıştım ilk kez. Çok etkili. Kuruluk falan da yapmadı bende. tongkatmadura net ten aldım. Ara ara sürekli alıyorum çok memnunum.Ya bende sipariş verdim ama nasıl etkilimi acaba
Ben buradaki yorumları okuyup almıştım ilk kez. Çok etkili. Kuruluk falan da yapmadı bende. tongkatmadura net ten aldım. Ara ara sürekli alıyorum çok memnunum.
Arkadaşlar ben beyaz olanı aldım kullanıyorum ve inanılmaz etkili. Çok şaşırdım. tongkatmadura net ten aldım. Tavsiye ederim.