Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

Kizlaar ben bunu kullandim hic bi fark yok yada ben anlamadim gunde iki defami yapsam

Canım 3-4 defa kullan etkisini o zaman daha iyi hissedersin, günde iki kere kullanma bence fazla olur. Ayrıca dapdar yapmaz zaten hangi krem veya başka bitkisel ürün dapdar yaparki. Buda bitkisel bir ürün olduğu için aşırı bir beklentin olmasın ama ilerleyen zamanlarda kullandıkça farklılık hissedeceksin. İlla daracacık olsun diyorsan ameliyat masasına yatman gerekir tatlım.

evet arkadaşım satıcı iyi niyetli ve çok efendi birisi.ayrıca ürünü denedim ve çok memnun kaldım..sağol canım ilgin için...

Üründen memnun kaldığına çok sevindim canım, tongkat maduradan alacaklar için bir fikir mahiyetinde açıklaman, ürünü almayı düşünüpte aklında soru işareti olanlar gönül rahatlığı ile alsınlar mı sence, nasıl bir etkisi oldu ayrıca, biraz açıklarsan başka arkadaşlarda faydalanabilir.

Üründen memnun kaldığına çok sevindim canım, tongkat maduradan alacaklar için bir fikir mahiyetinde açıklaman, ürünü almayı düşünüpte aklında soru işareti olanlar gönül rahatlığı ile alsınlar mı sence, nasıl bir etkisi oldu ayrıca, biraz açıklarsan başka arkadaşlarda faydalanabilir.

açıklayayım..ben tongkat madurayı bu sitedeki kullanan arkadaşların yorumlarını okuyarak aldım.bende hormonlarıın fazla çalışması nedeniyle oramda hep bir ıslaklık vardı.bu durum ilişkide bollaşma sorunu yaratıyordu bende.bir deneyeyim dedim.gerçekten çok işe yaradı bende.Allah buraya yazan arkadaşlardan razı olsun.ameliyatı bile düşünüyordum şimdi çok mutluyum.herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir..oh be üstümden bir yük kalktı resmen....

açıklayayım..ben tongkat madurayı bu sitedeki kullanan arkadaşların yorumlarını okuyarak aldım.bende hormonlarıın fazla çalışması nedeniyle oramda hep bir ıslaklık vardı.bu durum ilişkide bollaşma sorunu yaratıyordu bende.bir deneyeyim dedim.gerçekten çok işe yaradı bende.Allah buraya yazan arkadaşlardan razı olsun.ameliyatı bile düşünüyordum şimdi çok mutluyum.herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir..oh be üstümden bir yük kalktı resmen....

Canım çok sevindim gerçekten, eşinle mutluluklar diliyorum sana, bu şekilde sorun yaşayanlarda artık alabilirler herhalde ürünü gönül rahatlığı ile.

Kizlar Tongkat madura kendi sitesinde ucuzlamis 79 Tl ye düsmüs acaba almanyaya gönderiyorlarmi haberi olan varmi?
singapurdan aldim kirilmis halde geldi cok üzüldüm 3 hafta bekledim bos yere geri göndersem degmez posta parasina . neyseki cok para vermedim.
almanyada pahali ya 50 euro az para degil
gerci 6 ay kadar kullanabilirsin diyorlar ama benimki 3 ayda bitiyo valla
ben her renkden denedim beyazi en iyisi

Canım aslında tüm renkleri aynı etkiyi gösteriyor, sadece aralarında renk farkı var. İstersen gittigidiyordaki satıcıya sor belki gönderir Almanya'ya.

alıp bir denemeliler en azından

Foruma yeni üye oldum ve ilk mesajımı buraya yazıyorum mecburen, artık bu sorun benim için hayat memat meselesi oldu.
Merhaba arzuu33, en son alıp kullanan sensin diye sana yazıyorum. Canım bende kiloluyum ve bende de ıslaklık çok oluyor, bi de doğumdan sonra bollaşma oldu bendi. Eşimle hiç zevk almıyoruz artık yaparken. Senin sorununa çözüm olmuş galiba bu tongkat madura.
Bende almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru var yardımcı olursan sevinirim arkadaşım. Sen gittigidiyordan almıştın herhalde, paket gizli geliyor mu, ne kadar tuttun içinde ve etkisi ne kadar devam ederek, nasıl bir etki yarattı sende ve eşinde. En son olarakta önerir misin bana da tatlım.

Canım aslında tüm renkleri aynı etkiyi gösteriyor, sadece aralarında renk farkı var. İstersen gittigidiyordaki satıcıya sor belki gönderir Almanya'ya.

Orijinal olsun istiyorum canim ben ya
bunun cok cesitleri var bazilari cok kalizesiz
pat diye kiriliyor
benim aldigim bu kalitede olmali
digerleri grami düsük ve kalitesiz
bu pahali bu yüzden hemde orijinal
$jamu130apr.jpg

Valla canım bendeki ne kırıldı ne bir şey oldu maaşallah görevini gayet iyi yerine getiriyor, en son arzuu33 arkadaşımız aldı gittigidiyordan o da çok memnun kaldı, benimkinin fotosunu eklerim bende yarın.

Foruma yeni üye oldum ve ilk mesajımı buraya yazıyorum mecburen, artık bu sorun benim için hayat memat meselesi oldu.
Merhaba arzuu33, en son alıp kullanan sensin diye sana yazıyorum. Canım bende kiloluyum ve bende de ıslaklık çok oluyor, bi de doğumdan sonra bollaşma oldu bendi. Eşimle hiç zevk almıyoruz artık yaparken. Senin sorununa çözüm olmuş galiba bu tongkat madura.
Bende almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru var yardımcı olursan sevinirim arkadaşım. Sen gittigidiyordan almıştın herhalde, paket gizli geliyor mu, ne kadar tuttun içinde ve etkisi ne kadar devam ederek, nasıl bir etki yarattı sende ve eşinde. En son olarakta önerir misin bana da tatlım.

arkadaşım benim vajinal mantar sorunumda vardı.valla mantarada gerçekten çok iyi geldi.şaşırdım açıkçası.cok büyük mucize bekleme ama bilki işe yarıyor.bende çok işe yaradı.o ıslaklığı gideriyor.ben 2 dakika tutuyorum içimde.10 dk.sonra ilişkiye giriyorum.paket gizli geliyor.kimsenin anlaması mümkün değil.hediye paketi gibi geliyor.gitti gidiyordan aldım.memnun kaldım...

bende ıslaklığı giderdiği için darlaşmada oldu.baya iyi geldi yani..hiç değilse bir kerede olsa denemelisin.yalnız tam etkisini 3-4 kullanımdan sonra daha iyi gösteriyor.ilk bir kaç kullanımda önce içini temizliyor.

arkadaşım benim vajinal mantar sorunumda vardı.valla mantarada gerçekten çok iyi geldi.şaşırdım açıkçası.cok büyük mucize bekleme ama bilki işe yarıyor.bende çok işe yaradı.o ıslaklığı gideriyor.ben 2 dakika tutuyorum içimde.10 dk.sonra ilişkiye giriyorum.paket gizli geliyor.kimsenin anlaması mümkün değil.hediye paketi gibi geliyor.gitti gidiyordan aldım.memnun kaldım...

Canım vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim, baya işime yarayacak tongkat madura benim anladım kadarı ile, Çok olmasada bazen bende de mantar sorunu oluşuyordu, vajinal mantara iyi gelmesi ayrı bir güzellik oldu benim için. Akşama kocişim gelsin gittigidiyordan siparişimi vereceğim hemen bende.

X