Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

Biz yeni yıla tongkat madura ile giricez, senin misafirler kötü olmuş canım ya, ama dikkat et hergün tuta tuta daracacık olmasın iyice

Biz yeni yıla tongkat madura ile giricez, senin misafirler kötü olmuş canım ya, ama dikkat et hergün tuta tuta daracacık olmasın iyice

selamlar yılbaşında şifayı kapmış bulunmaktayım öksürmekten uyku bile uyuyamıyorum sanırım ben bu tongkatı daha bi süre deneyemiycem böyle bir şansızlık olamaz kolumu kaldırcak halim yok valla

Canım çok geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Ben denedim yılbaşında ve çok mutlu, mesut girdik yeni yıla tongkat madura ile

Canım nasıl oldun, umarım kendine gelmişsindir?

kızlar bu ürünü almak istiyorum ama hangi renk ve hangi siteden almalıyım

Canım gittigidiyordan aldım ben şahsen, bir çok kişide buradan aldı kahverengi olanını.

arkadaşım bu kişinin teli yokmu bana özelden mesajlarmısın benim 50 mesajım olmadığı için ben özelden msj atamadım sana..ben banka kartı hiç kullanmamda...

Canım nasıl oldun, umarım kendine gelmişsindir?
çok saol anca kendime geliyorum vallahi 3 gün yatak döşek öksürük krizine girerek geçti hala da tam iyileşmiş değilim denemedim hala hiç keyfim yok bu hafta da böyle geçer gibime geliyo

çok saol anca kendime geliyorum vallahi 3 gün yatak döşek öksürük krizine girerek geçti hala da tam iyileşmiş değilim denemedim hala hiç keyfim yok bu hafta da böyle geçer gibime geliyo

En kısa zamanda seni aramıza bekliyoruz canım.

Kızlar henüz 9. sayfadayım. okumaya da devam edeceğim. Yahu nedir bu kadınların çektiği.. Önce genişletme çabası sonra daraltma çabası.. yok vajinismusu yok mantarı .. Vallahi erkek olmak varmış bu hayatta of of... okumaya devam edeyim ben.

ne okudum ne okudum teşekürler arkadaşlar bende geçen serviks yarası oldum sebebi belli geniş vajina 2 kilolu cocugu normmal dogurdm nolcak olacagı pelvik kas egzersizi önerdi doktorum
bırakmştm gene başladım
bide gittigidiyorda 1 satıcı kalmış sanırım ondan alıcam heralde sizde ondan aldınız kullananlar nasıl ve ne renk khv.rengimi
tam resim yok ama yazısı ayrıntılı ve güzel
70 tl ilk bi burdan alcam sonra memnun kalırsam
toplu alırım yabancı siteden 5- 6 tane daya gitsin

Canım ben ve bir çok kişi dediğin yerden aldı, kahverengi olanından, ürün tamamen doğal bitkisel yapım. Memnun kalacağına inanıyorum, dene bence, denemekte fayda var.

bazı kişilerin memnun kalmadıgını da okudum ama çoğunluk memnun şuan akıntı problemim var bide rahim agzı yara var servikste bilmiyorm napcam ama denicem inşllh adam da da 1 tane kalmış ya ürün biterse geri getiriormu acaba

Canım son bir taneyi de kaçırma o zaman hemen alıver, olmadı satıcıya sor.

ben şuan kegel egzersize devam ediyıorum çünkü rahmim baya aşağı düşmüş parmağımı soktuğum hemen ele geçiyor buda yaralanmasına sebep oldu ara kanama oldu bu dediğimiz ürün geçici çözüm egzersiz yapmak şart sürekli ben nerden bulcam o kadar para vercem az değil 70 tl yani 2çocuk var bende

nihayetinde denedim ama bence pek bir etkisi yok daha bi kere denedim ama eşimde bişe demedi tabi ki bende bişey kullandığımı ona söylemedim soramadım da bi fark varmı diye olsa söylerdi zaten bende aradaki farkı anlamadım yani bende bolluk yok zaten sadece daha sıkı olmasını istiyodum ondanmı anlamadım valla kafam karıştı nese bide ucundan az bir parça kırıldı bi yerede düşürmedim yerleştirdiğim esnada çıt diye bi ses duydum Allahtan soktuğum yerden kırılmadı rezalet olurdu doğrusu bidaha deniycem ama içimde kırılırsa diye korktum açıkcası çünkü içimdeyken dışarda kalan ucu kırıldı niye öle oldu anlamadım

Canım nasıl becerdin öyle kırmayı, acaba biraz yamuldu mu içindeykende öyle kırıldı. Belki seninki dar ondan hissetmedin o kadar, benimki genişlediği için beni daraltıyor açıkçası, hiçte kırılmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…