vallahi denemeyi yapamadık evde yatılı kalan misafirler olunca malesef yılbaşından sonra artık gerçi ben koydum tuttum 2 dakika ama bilmiyorum yani bana pek farklı gelmedi kendim baktım tabi ilişki sırasında daha iyi anlaşılır sanırım bakcaz artık bi kaç gün sonraya ama ben o geceye kadar hergün 2 dakika tutucam yinede :)
Biz yeni yıla tongkat madura ile giricez, senin misafirler kötü olmuş canım ya, ama dikkat et hergün tuta tuta daracacık olmasın iyice
selamlar yılbaşında şifayı kapmış bulunmaktayım öksürmekten uyku bile uyuyamıyorum sanırım ben bu tongkatı daha bi süre deneyemiycem böyle bir şansızlık olamaz kolumu kaldırcak halim yok valla
selamlar yılbaşında şifayı kapmış bulunmaktayım öksürmekten uyku bile uyuyamıyorum sanırım ben bu tongkatı daha bi süre deneyemiycem böyle bir şansızlık olamaz kolumu kaldırcak halim yok valla
kızlar bu ürünü almak istiyorum ama hangi renk ve hangi siteden almalıyım
Canım gittigidiyordan aldım ben şahsen, bir çok kişide buradan aldı kahverengi olanını.
Canım gittigidiyordan aldım ben şahsen, bir çok kişide buradan aldı kahverengi olanını.
çok saol anca kendime geliyorum vallahi 3 gün yatak döşek öksürük krizine girerek geçti hala da tam iyileşmiş değilim denemedim hala hiç keyfim yok bu hafta da böyle geçer gibime geliyoCanım nasıl oldun, umarım kendine gelmişsindir?
çok saol anca kendime geliyorum vallahi 3 gün yatak döşek öksürük krizine girerek geçti hala da tam iyileşmiş değilim denemedim hala hiç keyfim yok bu hafta da böyle geçer gibime geliyo
arkadaşım sağol tel bilgisi için...
bazı kişilerin memnun kalmadıgını da okudum ama çoğunluk memnun şuan akıntı problemim var bide rahim agzı yara var servikste bilmiyorm napcam ama denicem inşllh adam da da 1 tane kalmış ya ürün biterse geri getiriormu acaba
nihayetinde denedim ama bence pek bir etkisi yok daha bi kere denedim ama eşimde bişe demedi tabi ki bende bişey kullandığımı ona söylemedim soramadım da bi fark varmı diye olsa söylerdi zaten bende aradaki farkı anlamadım yani bende bolluk yok zaten sadece daha sıkı olmasını istiyodum ondanmı anlamadım valla kafam karıştı nese bide ucundan az bir parça kırıldı bi yerede düşürmedim yerleştirdiğim esnada çıt diye bi ses duydum Allahtan soktuğum yerden kırılmadı rezalet olurdu doğrusu bidaha deniycem ama içimde kırılırsa diye korktum açıkcası çünkü içimdeyken dışarda kalan ucu kırıldı niye öle oldu anlamadım