Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

Canım nasıl becerdin öyle kırmayı, acaba biraz yamuldu mu içindeykende öyle kırıldı. Belki seninki dar ondan hissetmedin o kadar, benimki genişlediği için beni daraltıyor açıkçası, hiçte kırılmadı.

yani sanırım doğum filan yapmadığımdan bide çokta fazla cinsellik yaşamadığımdan öle bollaşma filan yok aşırı derece sanırım ondan aradaki farkı anlamadım heralde sokarken zorlandı ondan kırıldı gerçi çok dikkat ettim ama şok oldum çıt diye sesi duyunca küçük bir parça kırıldı ama yinede kullanabilirmiyim acaba ne diyorsunuz ?

yani sanırım doğum filan yapmadığımdan bide çokta fazla cinsellik yaşamadığımdan öle bollaşma filan yok aşırı derece sanırım ondan aradaki farkı anlamadım heralde sokarken zorlandı ondan kırıldı gerçi çok dikkat ettim ama şok oldum çıt diye sesi duyunca küçük bir parça kırıldı ama yinede kullanabilirmiyim acaba ne diyorsunuz ?

Kullanırsın tabi canım ya doğal bir ürü sonuçta ben bir şey olacağını zannetmiyorum bende böyle bir olay olsa ben gönül rahatlığı ile kullanırdım.

Tongkat maduradan memnun kaldığım için ikinci siparişimi vermiş durumdayım gittigidiyordan, kullanım sonrasında azda olsa vajinal akıntım vardı oda gitti.

dilosum39 kesinlikle sana katılıyorum canım, bizim gibi genişleme sorunu olupta hem kendi, hemde eşine zevk veremeyenler en azından bir kere togkat madurayı denemeliler, denemeyenler geçmişte bir çok şeyi kaçırdıklarını denedikten sonra anlar.

Arkadaslar bugun bende siparis verdim umarum ise yarar cok heycanliyim nasil kullanicaz her iliskiden oncemi kullanmamiz gerekiyor

Arkadaslar bugun bende siparis verdim umarum ise yarar cok heycanliyim nasil kullanicaz her iliskiden oncemi kullanmamiz gerekiyor

Canım ilişkiden 20 dakika kadar önce içinde yaklaşık bir buçuk dakika kadar tut, kullanımı bu şekilde. Bir çok kişide işe yaradı sende de yarayacaktır merak etme.

Canım konuya bakarken gördüm mesajını tekrardan, ne yaptın aldın mı tongkat madura, eğer almadıysanız çok şey kaçırıyorsun diyebilirim.
yok alamadım.sipariş verdim bizim burdaki diğer karo şirketine yollanmış.orasıda bana biraz uzaktı gidemedim kaldım böyle yine:KK43: ama alacağım inşAllah....

yok alamadım.sipariş verdim bizim burdaki diğer karo şirketine yollanmış.orasıda bana biraz uzaktı gidemedim kaldım böyle yine:KK43: ama alacağım inşAllah....

Aramıza hoşgeldin sende canım, kullanmaya başladıktan sonra kendine özgüvenin tekrardan yerine gelecek, bunu zamanlar hissedeceksin sende.

Urunum geldi buugun ve ben heycandan yapamadim kizlar urunde iliskiden onbes dakika dio gunde birjeremi kullaniyoruz bunu

Canım ihtiyaç duyduğun zaman kullanırsan daha iyi bence, her gün kullanmana gerek yok çünkü iki üç gün sürüyor etkisi.

canlarım mrb. ben frm da yeniyim bu cisim nasıl bir şey merak ettim. nasıl kullanılıyor.

canlarım mrb. ben frm da yeniyim bu cisim nasıl bir şey merak ettim. nasıl kullanılıyor.

Canım aşağıdaki fotoğraftaki gibi bir şey, mermer gibi bir his veriyor eline aldığında. İlişkiye girmeden 15-20 dakika önce içine biraz sokup yaklaşık bir buçuk iki kadar tutuyorsun, vajinanayı daraltıyor. Daha iyi bir his ve zevk veriyor insana eşiyle birlikte.

X