Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

arkadaşlar kafa çok karışık.. sipariş vericem kimisi memnun kimisi memnun değil.. vajinamın genişlediğini düşünüyorum ve çok ıslanıyorum.. kegel egersizlerini denedim ama ya doğru kasları bulamadım ya da bende işe yaramadı.. ameliyat düşünmeye başladım artık ama anlayamadığım bir şekilde kadınlar kulubunde hiç bu tarz konularla ilgli yorumlar yapılmamış.. her konuda birbirimize destek oluyoruz ama iş bu konulara gelince kimse yorum yazıp deneyimini paylaşmıyor nedense.. hiç kimsenin böyle sorunlar yaşamadığını sadece kendimde olduğunu düşünmeme ramak kaldı... yorum ve yardım bekliyorum..

bende ise yaradi cok mutluyum cok islaniyorum kurutmasi darlastirmasi beni zevke getiriyor
1-2 damla bebek yagi hatta zeytin yagida olur damlatiyorum masaj yaparak
sonrasi ise ilk gecemi yasar gibi yasiyorum

bende ise yaradi cok mutluyum cok islaniyorum kurutmasi darlastirmasi beni zevke getiriyor
1-2 damla bebek yagi hatta zeytin yagida olur damlatiyorum masaj yaparak
sonrasi ise ilk gecemi yasar gibi yasiyorum

merhaba tekrar ben kurutma olayına cok takıldım..cok kurulukta zevk vermez diye düşünüyorum.. bebek yağı da damlatmak istemiyorum cok mu kurutuyo gerçekten yoksa sizin normal ıslaklığınız da oluyo mu yine bunu merak ediyorum.. bir de gittigidiyor da 70 tl görünüyo ordan almalı mıyım sizce.. bu arada kegel egzersizleri de faydalı..

kuruluk kişiden kişiye değişir, eğer ki sizde çok kurursa azcık kaydırıcı jel kullanın olsun bitsin. gittigidiyordan gönül rahatlığı ile alabilirsin ben oradan aldım ve çok memnunum.

bende gittigidiyordan aldım ama ilk seferde bişey anlamadım acıkcası bi kaz kez denedikten sonra nasıl oldugunu yazabilirim o zman

Canim bende senin gibi cok islaniyorum dogumdan sonra hic birse hissetmiyorum onu denedim evet daraltti ama asiri bu seferde acidi hic zevk vermedi ayrica acayip kuruttu cokk zorlandik esim hic sevmedi bende oyle

ben tongkatmadura aldım kullanıyorum,ve çok güzel, süper etkili ! dedimki yorumlara bakayım yorum yapan varmı o kadar çokmuşki ! dedimki ben doğru ürünü almış kullanıyorum. ben ürünü tongkat madura net adresinden aldım bunlardan alırken ilkönce telfon ile görüştüm bana ürüünün Türkiye distribitörü olduklarını söylediler. şunu söyleye bilirim arkadaşlar iyiki almış ve kullanmışım bu kadarmı sıkı olur inanılmaz derecede mükemmel..

hala bir umut soruyorum. bana cevap verecek birileri yok muuuuuuuu ?

ürün çok güzel hatta süper ve hiç bir yanetki görmedim. yaklaşık 20 gün oldu alalı ve ilk kullandığımdan beri şaşkınım. ben çok memnunum,yorumlarını okuduğum kullanan herkes memnun gibi. ben şunu öğrenmek istiyorum yan etkisi varmı? uzun süredir kullanan varsa cevap versin lütfen

bazı arkadaşlar reklam yapıyo gibi geldi bana sağlık konularında asla yapmayın bunu

Arkadaşlar bu konuya aylar önce, konuda mesaj sayısı çok az iken yazmıştım. Sonrasında ürün gelmiş ve denemiştim. Burda "aşırı daralttı" gibi uçuk ifadeleri okuyunca, kusura bakmasın kimse, reklamvari mesajlar gibi geldi.

Benim önceki mesajlarıma da bakabilirsiniz. İnsanların umutları ile para için oynayanlar var ise, ne söylesek devam edeceklerdir. Ürün ile ilgili tek söyleyeceğim, ya kuruluk yaptığından, ya da sabunsal hafif yapışkan olduğundan böyle hafif bir fark oluyor. Ancak abartıldığı gibi "daracık, ilk gün ki gibi vs." gibi sözler milyonda bir birine olabilecek bir mucize değilse, dikkate alınmamalı. Olmazsa olmaz bir ürün değil kısacası.

Nereye 70 lira harcamıyorum ki diyerek gittigidiyordan sipariş verdim tongkat madurayı, vajinamdaki aşırı ıslanma nedeniyle ne eşim ne de ben hiç zevk alamaz olduk, çözümünü ararken kadınlar klübünde bu ürünü gördüm ve denemeye karar verdim. Kısmetse yarın gelecek ve deneyeceğim. Sonuçtan sizlere de haber veririm buradan.

canım aynı sorun bendede var hala..aşır ıslanma ve genişlik..ben 2 defa kullandım ve bida kullanmadım..kuruttu ve kötü şeyler çıktı vajinamdan..utandım eşim kızdı..kullanma böyle şeyleri diyeççama biliyorum ki adam hala aşırı ıslak ve boş diye zevk almıyor..kullanmadım sonra bida zaten.duruyor çekmecemde öyle

Bende tongat madura aldım e bay diye bi siteden. Ürün gerçekten çok iyi daraltma konusunda ama galiba benim eşimden yana şansım yok o zevjten dört köşe olurken bende yine bi tık yok malesef ama ürün hatası değil tabi bu tamamen koca hatası benimki :)

Canım, ben konuyu baya bi okudum senin başına gelen başkalarının başına da gelmiş ve kullananlar bunun normal olduğunu 3-4 kullanmdan sonra normale döneceğini her şeyin demişler. Artık ilk 2-3 sefer eşime tembihlerim macera aramasın bacak aramda diye :) ama ondan sonrası inşallah düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…