- 5 Eylül 2012
- 29
- 0
Bende aldım inş yarın elime ulaşır heyecanla bekliyorumkayganlaştırıcıda vardı :) iyi bari lazım oluyormuş
bende ise yaradi cok mutluyum cok islaniyorum kurutmasi darlastirmasi beni zevke getiriyor
1-2 damla bebek yagi hatta zeytin yagida olur damlatiyorum masaj yaparak
sonrasi ise ilk gecemi yasar gibi yasiyorum
Canim bende senin gibi cok islaniyorum dogumdan sonra hic birse hissetmiyorum onu denedim evet daraltti ama asiri bu seferde acidi hic zevk vermedi ayrica acayip kuruttu cokk zorlandik esim hic sevmedi bende oylemerhaba tekrar ben kurutma olayına cok takıldım..cok kurulukta zevk vermez diye düşünüyorum.. bebek yağı da damlatmak istemiyorum cok mu kurutuyo gerçekten yoksa sizin normal ıslaklığınız da oluyo mu yine bunu merak ediyorum.. bir de gittigidiyor da 70 tl görünüyo ordan almalı mıyım sizce.. bu arada kegel egzersizleri de faydalı..
hala bir umut soruyorum. bana cevap verecek birileri yok muuuuuuuu ?
Tongkatmadura en güvenilir nerden alınabilir acaba ? fiyatı önemli değil
Nereye 70 lira harcamıyorum ki diyerek gittigidiyordan sipariş verdim tongkat madurayı, vajinamdaki aşırı ıslanma nedeniyle ne eşim ne de ben hiç zevk alamaz olduk, çözümünü ararken kadınlar klübünde bu ürünü gördüm ve denemeye karar verdim. Kısmetse yarın gelecek ve deneyeceğim. Sonuçtan sizlere de haber veririm buradan.
canım aynı sorun bendede var hala..aşır ıslanma ve genişlik..ben 2 defa kullandım ve bida kullanmadım..kuruttu ve kötü şeyler çıktı vajinamdan..utandım eşim kızdı..kullanma böyle şeyleri diyeççama biliyorum ki adam hala aşırı ıslak ve boş diye zevk almıyor..kullanmadım sonra bida zaten.duruyor çekmecemde öyle