Tongkat madura ve diğer vajina daraltıcılar hakkında yardım istiyorum?

Bende tongat madura aldım e bay diye bi siteden. Ürün gerçekten çok iyi daraltma konusunda ama galiba benim eşimden yana şansım yok o zevjten dört köşe olurken bende yine bi tık yok malesef ama ürün hatası değil tabi bu tamamen koca hatası benimki :)

Canım ben ebay filan bilmem açıkçası fiyatı uygun diye gittigidiyordan aldım. Bende koca hatası olacağını pek zannetmiyorum adam zaten iyice kudurdu bu hissiyatsızlıktan akşama daralırsa baya bi işimiz olacak herhalde :KK1:

Ben ilk önce bir dakika beklettim daraltmadı bende iki dakikaya çıkardım süreyi işe yaradı biraz kurudu ama onuda bebek yağı ile halletim.Şimdi ameliyat falan olamam bununla idare ediyorum işte bende kegel fln da kar etmedi bi türlü doğru kadı sıkmayı beceremiyorum salakmıyım neyim :KK1:

Ben ilk önce bir dakika beklettim daraltmadı bende iki dakikaya çıkardım süreyi işe yaradı biraz kurudu ama onuda bebek yağı ile halletim.Şimdi ameliyat falan olamam bununla idare ediyorum işte bende kegel fln da kar etmedi bi türlü doğru kadı sıkmayı beceremiyorum salakmıyım neyim :KK1:

Canım demekki işe yarıyormuş, bazıları almayın etmeyin filan diyor ama kullanmadan belli olmuyor anlaşılan. Birde şunu anladım herkes hemen mucize bekliyor gibi, adamlar yazmış açıklamasına ad aslında 3-4 defa kullanımdan sonra gerçek etkisini gösteriyor diye.

Canım, senin kullandığın gibi kullandım tongkat madurayı yaklaşık 2 dakika kadar içimde tuttum ve çıkardım. Benim en büyük sorunum olan aşırı ıslanmam kalmadı. Tabi kocişim gelince ufak bir iki numarayla :KK52: kendisini ikna ettim veeee o bile şaşırdı farkı anladı. Tabi gece uzun sürünce :KK17: sabah geç kalktım bi baktım adam gitmiş işe haberim bile yok. Bence 70 lirayı sonuna kadar haketti bu ürün.

birazönce gittigidiyordan sipariş verdim 70 liraya kahverengi olanı gelicekmiş bana benim eşimin dediğine göre benim bir bollaşma sorunum yokmuş o gayet iyi diyor sorun bende sanki bolluk oldu gibi hissediyorum hiç doğum da yapmadım ama nedense taktım kafaya bi kere bakayım umarım işe yarar kendimi kötü hissediyorum eşim bu konularda yalan söyleyecek biri değildir çünkü onun içinde çok önemli belkide ben çok abarttım ama siparişi verdim bi kere bakalım nolucak :)

birazönce gittigidiyordan sipariş verdim 70 liraya kahverengi olanı gelicekmiş bana benim eşimin dediğine göre benim bir bollaşma sorunum yokmuş o gayet iyi diyor sorun bende sanki bolluk oldu gibi hissediyorum hiç doğum da yapmadım ama nedense taktım kafaya bi kere bakayım umarım işe yarar kendimi kötü hissediyorum eşim bu konularda yalan söyleyecek biri değildir çünkü onun içinde çok önemli belkide ben çok abarttım ama siparişi verdim bi kere bakalım nolucak :)

Yeni bir kullanıcı olarak memnun kalacağınızdan eminim.

Yeni bir kullanıcı olarak memnun kalacağınızdan eminim.

umarım dediğin gibi olur sanırım benim durumumdakilerde daha olumlu etkileri oluyormuş her konuda takıntılı olduğum gibi buna da taktım :KK43:gittigidiyordan aldım ama sorun yaşamam umarım kendi sitesinde 119 tl umarım işe yarıyordur gerçekten

umarım dediğin gibi olur sanırım benim durumumdakilerde daha olumlu etkileri oluyormuş her konuda takıntılı olduğum gibi buna da taktım :KK43:gittigidiyordan aldım ama sorun yaşamam umarım kendi sitesinde 119 tl umarım işe yarıyordur gerçekten

Bende sordum satıcıya niye bu kadar fiyat farkı diye kendisi ürünü direkt olarak Endonezya'dan getirttiğini bu nedenle bu kadar uygun bir fiyata verdiğini söyledi. Zaten kendi orjinal sitesindeki ürünün birebir aynısı bana geldi bu nedenle de içim rahat olarak kullandım.

Bende sordum satıcıya niye bu kadar fiyat farkı diye kendisi ürünü direkt olarak Endonezya'dan getirttiğini bu nedenle bu kadar uygun bir fiyata verdiğini söyledi. Zaten kendi orjinal sitesindeki ürünün birebir aynısı bana geldi bu nedenle de içim rahat olarak kullandım.

valla ben sormadım ama kendi sitesinde satılan nerden geliyoki türkiyede üretiyor olamazlar değilmi onlarda endonezya yada başka bir uzakdoğu ülkesinen getirtiyorlardır neyse gittigidiyordan alıp kullanan ve memnun olanlar çoğunlukta ben iyice okuyup araştırıp aldım işe yaramazsa da yapıcak bişe yok en az 3 kereden sonra zaten tam olarak anlaşılıyormuş yani ilk kullanıp amann bu işe yaramıyor demiycem :)

yani sorun yok gayet iyi deyip asla hoşlanmadığım başka bişey istemesi sanırım darlık yada bolluk olayı değil onlar için illa diğer yolu da denemek istiyorlar ama kusura bakmasın asla kabul edemem yanlış anlaşılmasın zorlama ve ısrar yok asla ama ama hoşuma gitmedi bunu istemesi bende bu şekilde bi çözüm bulursam vazgeçer umudu içindeyim vazgeçmezse de artık kendi bilir yani off kadın olmak ne zor anneciğim hep sölerdi evlenince anlarsın dünya kaç bucak diye anladım vallahi :KK43:

yani sorun yok gayet iyi deyip asla hoşlanmadığım başka bişey istemesi sanırım darlık yada bolluk olayı değil onlar için illa diğer yolu da denemek istiyorlar ama kusura bakmasın asla kabul edemem yanlış anlaşılmasın zorlama ve ısrar yok asla ama ama hoşuma gitmedi bunu istemesi bende bu şekilde bi çözüm bulursam vazgeçer umudu içindeyim vazgeçmezse de artık kendi bilir yani off kadın olmak ne zor anneciğim hep sölerdi evlenince anlarsın dünya kaç bucak diye anladım vallahi :KK43:

İnşallah çözümün olacak benim ıslaklık bitti darlık başladı, eşimde gayet memnun kaldı ve bu şekilde devam edicez gibi :)

Ne yaptın canım senin tongkat madura geldi mi? Kullandıysan paylaşır mısın bizimle?

İnşallah ulaşır eline bugün.

kargo geldi açtım ama şimdi bunun hepsinimi şey yapıcaz ya içinde kalırsa bilemedim yani şeklini biliodum tabi ama nasıl olcak hepsinimi yapcaz acil biri söyleyebilirmi lütfen ?

kargo geldi açtım ama şimdi bunun hepsinimi şey yapıcaz ya içinde kalırsa bilemedim yani şeklini biliodum tabi ama nasıl olcak hepsinimi yapcaz acil biri söyleyebilirmi lütfen ?[/

Kullanmadan önce elini vajinanı yıkayıp kurula daraltıcının bi kısmını vajinaya yerleştirip en az bir dakika beklet sonra çıkarıp sticki yıkayıp kurula kaldır.Ama ben bi dakikada pek sonuç alamadım iki dakika tutuyorum dapdaracık yapıyor :) kuruluk olursa da bebek yağı ile gideriyorum :KK49:

yani hepsini sokmam gerekmiyor oh rahatladım şimdi belki ayıplıycaksınız nasıl yapamıyosun diye ama ne bilim bi tuhaf geldi akşam eve gidince deniycem hemen bakalım ne olucak 2 dakika tutcam evet çok teşekkür ederim ilginize :)

yani hepsini sokmam gerekmiyor oh rahatladım şimdi belki ayıplıycaksınız nasıl yapamıyosun diye ama ne bilim bi tuhaf geldi akşam eve gidince deniycem hemen bakalım ne olucak 2 dakika tutcam evet çok teşekkür ederim ilginize :)

Hadi bakalım canım kavuştun tongkat madurana sonunda, 2 dakikaya yakın tutuyorum bende ve sonuç gayet memnuniyet verici. Haberlerini bekliyoruz yarına :)

Hadi bakalım canım kavuştun tongkat madurana sonunda, 2 dakikaya yakın tutuyorum bende ve sonuç gayet memnuniyet verici. Haberlerini bekliyoruz yarına :)

vallahi denemeyi yapamadık evde yatılı kalan misafirler olunca malesef yılbaşından sonra artık gerçi ben koydum tuttum 2 dakika ama bilmiyorum yani bana pek farklı gelmedi kendim baktım tabi ilişki sırasında daha iyi anlaşılır sanırım bakcaz artık bi kaç gün sonraya ama ben o geceye kadar hergün 2 dakika tutucam yinede :)

X