Tombiş Hamilelerin Günlüğü

aminnnn... biraz gebeşlerin artsın toplu dua ettircem size:KK45:
ay seve seve yapariz tabi yasasin kk nin gucuEn Büyük KKEn Büyük KK:KK200::KK19:

Selamlar,
En genişinden yer açın da ben de geleyim :KK45:
Boyum 1.80 e yakın, kilom bu sabah güncel net, kemiksiz, wc sonrası, tek donla, nefes tutulmuş vaziyette, çiş yapılmış şekilde, dua edilmiş halde 88.4 :KK51:
Hamilelik başlangıcım 78, yani kabaca, olmayan matematiğimle 10 kiloya yakın artıdayım.

Bunu, öncelikle kusmalarım başlayacak yemek yiyemeyeceğim diye davar gibi yemeğe borçluyum ki kör olasıca bulantılar hiç uğramadı bile :KK45: Sonrasında son 2-3 yılım hep kilo korumak adına (90dan 70 kiloya düşüp yıllarca korumuşluğum vardı bir zamanlar hey gidi hey :KK61:) diyetlerle, sporla, dikkat etmekle geçtiği için birden ahır kapısı açılmış hayvan gibi yemeklere daldım, bu da feci etkiledi. Başka? Gece 10lara kadar çalışma düzenim ve saçma sapan yemek yiyişlerim de beni şişirdi...Başka? İlk 2 ay özellikle sanki hayatın anlamı bulgurmuş gibi sabah öğle akşam bulgur yemem de beni şişirdi.

Neyse özetle pok boğazım sayesinde kilo aldım. Şimdilerde içimdeki öküz hala "dur belki gebelik şekeri çıkar, incecik olursun" dese de, 5 ay o iç öküz sesini dinledim bi pok olmadı, artık dinlememeye kararlıyım. Çünkü artık bir pehlivan oldum. Vursalar yıkılmam, kesseler yanmaz canım gardaş. O yüzden bende şeker falan da çıkmayacak, adım gibi biliyorum.

Neyse baktım umutlar tükeniyor, bekleye bekleye az kaldı doğuracağım, dedim Winston az sağlıklı şeyler ye, biraz da totonu oynat, o umudu sen yarat kendine :KK31:

Bu arada çok çabuk kilo almaya meyilli ama aynı zamanda süper hızlı kilo veren birisiyim. Ağzımı kapadım mı ölesiye yemeyen ama yedim mi dünyayı yiyen bir insanım.

Bugünden itibaren protein ağırlıklı, sebze destekli, günde 2 porsiyonu geçmeyen meyve ilaveli ve günlük ortalama 5-10 km yürüyüşle desteklenen bir program içinde olacağım.

Birazdan kahvaltımla geri döneceğim. :KK69:

hosgeldin cnm bende nerede kaldi bu kiz dedim :))
evet bende artik gunde 2 meyve yemeyi dusunuyorum abartmamak icin :)
hadi bismillah bari ilk 5 ay gecti bundan sonrasini koruyalim fit hamile olalim fitt anne olarak hayatimiza devam edelim insallah:KK19::KK19::KK68::KK68:

Kendileri benim saat 12de kahvaltı/ öğle yemeği öğünüm.
2 kaşık yulaf kepeği, 2 yumurta ve biraz sütten bir omlet, biraz peynir ve 5 zeytin yanında da 1 bardak süt ile güne başladım.
Umarım devamı da normal insan beslenmesine uyar.
Hepimize güzel bir gün diliyorum :KK68:
afiyet olsun cnm sana degil bebise yarasin insallah :)

kizlar haftada 1 tartilma gunu yapalim mi ne dersiniz yaparsak hangi gun yapalim pazartesi mi yapsak hafta sonu kacamak sansimiz olmasin diye:KK62::-)
yada normal Cuma gunu gunahiyla sevabiyla tartilalim mi bu arada illa Kilo vercez diye bi kaide yok almayalim koruyalim o da olur ama Kilo giderse de fena olmaz hani :cool::cool:

Kendileri benim saat 12de kahvaltı/ öğle yemeği öğünüm.
2 kaşık yulaf kepeği, 2 yumurta ve biraz sütten bir omlet, biraz peynir ve 5 zeytin yanında da 1 bardak süt ile güne başladım.
Umarım devamı da normal insan beslenmesine uyar.
Hepimize güzel bir gün diliyorum :KK68:
wınstoncum lıf de almalısın.. domates salatalık yeşilliklerle desteklersen yiyenimi sevinirim:KK200:

afiyet olsun cnm sana degil bebise yarasin insallah :)
Amin amin.
Dün ayakkabımı da internetten sipariş ettim, 2-3 güne gelecek inşallah. Ama o gelene kadar da uyduruk spor ayakkabım var, onunla yürüyüşe başlayacağım, olduğu kadar.
Geçen bu koşu ayakkabılarına bakarken , eşim hep sırıttı. "Sanki koşacak he" diye :KK53: Koşarım sürünürüm sanane beğendim işte :KK47: Arada tenis ayakkabılarına da baktım, onlar da güzeldi ama eşim "sanki tenis oynayacak he" diye iyice gülmesin diye çok bakamadım onlara :cool:

Neyse koşmasam da koşu ayakkabısı aldım, ohh canıma sağlık. İnşallah totom azcık erir bu vesileyle :KK53:

kizlar haftada 1 tartilma gunu yapalim mi ne dersiniz yaparsak hangi gun yapalim pazartesi mi yapsak hafta sonu kacamak sansimiz olmasin diye:KK62::-)
yada normal Cuma gunu gunahiyla sevabiyla tartilalim mi bu arada illa Kilo vercez diye bi kaide yok almayalim koruyalim o da olur ama Kilo giderse de fena olmaz hani :cool::cool:

Bence pazartesi başladık, pazartesiden pazartesiye tartılalım. Sizlere de uyarsa.

wınstoncum lıf de almalısın.. domates salatalık yeşilliklerle desteklersen yiyenimi sevinirim:KK200:
Doğru aslında. Yürüyüş sonrası biraz domat, biber, hıyar neyin alayım.
Akşamları salata içine et tarzı yiyeceğim için sabah kendimi ota bulamayayım dedim ama haklısın. :KK22:
Darısı sana ve diğer kızlara olsun diyelim.
İnşallah grup hamile kalanlarla büyür, birlikte fit olmaya çalışırız :KK60:

Bence pazartesi başladık, pazartesiden pazartesiye tartılalım. Sizlere de uyarsa.

Akşamları salata içine et tarzı yiyeceğim için sabah kendimi ota bulamayayım dedim ama haklısın. :KK22:
inş cnm.. al valla kuzum sevinsin:KK19:

Amin amin.
Dün ayakkabımı da internetten sipariş ettim, 2-3 güne gelecek inşallah. Ama o gelene kadar da uyduruk spor ayakkabım var, onunla yürüyüşe başlayacağım, olduğu kadar.
Geçen bu koşu ayakkabılarına bakarken , eşim hep sırıttı. "Sanki koşacak he" diye :KK53: Koşarım sürünürüm sanane beğendim işte :KK47: Arada tenis ayakkabılarına da baktım, onlar da güzeldi ama eşim "sanki tenis oynayacak he" diye iyice gülmesin diye çok bakamadım onlara :cool:

Neyse koşmasam da koşu ayakkabısı aldım, ohh canıma sağlık. İnşallah totom azcık erir bu vesileyle :KK53:
ohh gule gule kullan simdiden bende yikamistim kendi ayakkabimi baslarim bugun 1 Saat yuruyuse insallah

evet bana da pazartesi Uygun geldi boylece hafta sonu kendimizi dizginleyebiliriz :))
aminnn insallah guzel bi aile oluruz sonra da bebeklerin dogumundan sonra da devam edebiliriz

ohh gule gule kullan simdiden bende yikamistim kendi ayakkabimi baslarim bugun 1 Saat yuruyuse insallah
km ölçelim mi hep beraber? Ya da adım? Ya da hem adım hem km..?
Çünkü hepimiz aynı hızda yürümüyoruz, ya da bacak boylarımız aynı değil.
Yarım saat yürüdüm demek yerine 3km yürüdük falan desek?
Bir de haftalık spor çizelgesi de yapalım. İstersen kiloyu sen tut, sporları günlük ben yazayım.

km ölçelim mi hep beraber? Ya da adım? Ya da hem adım hem km..?
Çünkü hepimiz aynı hızda yürümüyoruz, ya da bacak boylarımız aynı değil.
Yarım saat yürüdüm demek yerine 3km yürüdük falan desek?
Bir de haftalık spor çizelgesi de yapalım. İstersen kiloyu sen tut, sporları günlük ben yazayım.
evet cnm olur zaten yapicaz ben simdi gelen arkadaslari kaydediyorum aksama yapcam bi liste gelenlerin kac Kilo ile basladik falan gibi
olur o Zaman spor listesi sende cnm

pazartesılerı tartılalım :) Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar ne tatlı seysın oyle ya guldurdun benı :)
Teşekkürler.
Nickiniz çok karışık, tahmini bir kombinasyonla Neşe Cücüktaş olabilirsiniz, kısace size Neşe diyeceğim :KK53: İtirazınız varsa hemen belirtin, yoksa aramızda hep sayın cücüktaş olarak kalacaksınız :KK45::KK45:
Spor için ne düşünüyorsunuz? Günlük yaptıınız aktivite var mı?

Teşekkürler.
Nickiniz çok karışık, tahmini bir kombinasyonla Neşe Cücüktaş olabilirsiniz, kısace size Neşe diyeceğim :KK53: İtirazınız varsa hemen belirtin, yoksa aramızda hep sayın cücüktaş olarak kalacaksınız :KK45::KK45:
Spor için ne düşünüyorsunuz? Günlük yaptıınız aktivite var mı?

koptum :KK70: :KK70:
ns ççktş
kızlık soyadım dı :KK70:
cücüktaşı daha çok begendım ama :KK70:
yaptıgım tek spor 18 saat uyumak :KK57:

Son düzenleme:
koptum :KK70: :KK70:
ns ççktş
kızlık soyadım dı :KK70:
cücüktaşı daha çok begendım ama :KK70:
yaptıgım tek spor 18 saat uyumak :KK57:
Hiç tutturamamışım :oops:
Ay cücüktaş ne feci ya, insan 10 yaşında evlenir sırf soyadı değişsin diye öyle cücüklü mücüklü olsa :KK53:
Editle mesajını istersen bacım, ad soyad gözükmesin, üye olmayan bir ton insan okuyor sayfaları.
Sen ne dersen öyle sesleniriz sana. Bana Winston diyebilirsiniz, ya da ismim Gizem, her şekilde çağırabilirsiniz. :cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç tutturamamışım :oops:
Ay cücüktaş ne feci ya, insan 10 yaşında evlenir sırf soyadı değişsin diye öyle cücüklü mücüklü olsa :KK53:
Editle mesajını istersen bacım, ad soyad gözükmesin, üye olmayan bir ton insan okuyor sayfaları.
Sen ne dersen öyle sesleniriz sana. Bana Winston diyebilirsiniz, ya da ismim Gizem, her şekilde çağırabilirsiniz. :cool:
memnun oldum :KK19:
editledım sende alıntıladın ya ordan edıtlersen sevınırım canım ıyı aklıma getırdın valla saolasın

ben seyıde sorcam 2 hafta sonra 2lı test yapılcak bana nasıl oluyor o ıs :KK57:
ac karnına gıtmelıyım dımı test ıcın

Son düzenleme:
X