Tombiş Hamilelerin Günlüğü

:KK70:
eşim gecenlerde agladı
ben bu kızı kımselere veremeeemm bu buyıcek evlencek kaynanası olcak uzucekler :KK70:
evlenmesııın dıye
kapının önunden gecenın kanını akıtırım dedı :KK70:
yaaa dedıımm ... bende bı babanın kızıyım :KK66:
Aynen canım benim eşimde aynı şimdi diyor bi yönden kız olmasını istiyorum bi yönden erkek sonra diyor kız erkek fark etmez diyor ama kız olursa da aynı oturur ağlar :mad::KK70: birde diyor benim kızım bana öyle şey yapmaz ge diyorum sen yaptın ya sırf kız olursa evlenip gidecek diye korkuyor gerçi iç güveysi alacakmiş sizde öyle yaparsınız :KK70:

Aynen canım benim eşimde aynı şimdi diyor bi yönden kız olmasını istiyorum bi yönden erkek sonra diyor kız erkek fark etmez diyor ama kız olursa da aynı oturur ağlar :mad::KK70: birde diyor benim kızım bana öyle şey yapmaz ge diyorum sen yaptın ya sırf kız olursa evlenip gidecek diye korkuyor gerçi iç güveysi alacakmiş sizde öyle yaparsınız :KK70:
ultrasonda goruntusune bakarken bıle cenesı tıtrıyor kıyamam ya :KK70:
ya gecen ay deprem oldu
yattıgımız yerden sallanıyoruz panıkledı karnımı tuttu sankı karnımdan dusecek !
benı degıl bak karnımı ! :KK70:

ya gecen ay deprem oldu
yattıgımız yerden sallanıyoruz panıkledı karnımı tuttu sankı karnımdan dusecek !
Aynı canım ya ultrason görüntüsünü videoya çekiyoruz ya eve geldik en az 20 kere izledi düşün iki hafta geçti hala hergün 20 kere izliyor :KK70::KK48:aynı canım ya dua et karnından tutup dışarı çıkartmaya çalışmamış :KK70:valla canım ben eşime diyorum doğum gelde heyecandan beni bırakıp arabaya biner kendin gidersin hastaneye diyorum o derece panikliyor yani :KK48: otobüsle bir yere gidiyoruz ya otobüs biraz sarsılsın hemen karnımı tutuyor bi videoya çekip izletsen kendi hallerine kendileri gülerler ya :mad::-)

Böyle bir topic olduğuna çok sevindim öncelikle hayırlı hamilelikler sağlıklı bebişler ben şuan hamile kalmaya çalışıyorum ama 80 kiloyum boyu da 1.65 kilo vermeye çalışıyorum bi sorum var tüp bebek ihtimalimiz var aranızda tüp bebek yaptıran oldu mu hormon ilaçları veriliyormuş çok kilo aldırır mı?
CANIM BI BILGIM YOK BU KONUDA
merhaba kızlar günaydın ben tatile gittim döndüm.orda genelde iştahım olmadığı midem bulandıgı için dikkat etmeye çalıştım.bugün artık tamamen sağlıklı beslenmeye başlıyorum.
sabah 1 yumurta
azcık tam buğday ekmeği
peynir
2 zeytin

çalıştığım için aralarda tüketmeye şu atom karışık kuruyemişler varya kızlar onlardan aldım umarım doğru yaptım.sizce aralarda ne yesem çalışanlara işte yiyebilecek ara öğün tavsiye edermisiniz.
bugün artık 7 haftalık olduk kalp atımı için doktora gideceğim dua edin nolurr inşallah duyarım
CANIM HG INSALLAH HERSEY YOLUNDA CIKARRR
Günaydın pazar menüm;
Sabah;1 kase sütlü müsli
Öğlen; pilav,tavuk,ayran
Akşam; şehriye çorbası,2 ev yapımı lahmacun
AFIYET OLSUN BITANEMM
ılk 2 ay benım karnım oyle buyuktukı 6-7 aylık gıbıydı
ılk aylar gaz oluyor :KK70: gazman gıbı gezdım
hergun duzenlı yuruyus gaz ypmayan seyler yedım ıctım
kıloda verınce ;suan hıc karnım yok hamıle oldugum bellı degıl :)
SEN SIMDI KAC KILO OLDUN CNMM
Benimde öyleydi canım ya hormon ılaçları falan ben bildiğin balon gibi şişmiştim gazı zaten hiç sorma bildiğin mutfak tüpü gibiydim :KK70: Hımm şuan kaç aylık sın peki aslında benim karnimdan pek şikayetçi değilim en çok göğüslerimden şikayetçiyim aşırı büyüdüler doğuma kadar ben yandım bu gidişle göbeğimden önde gidecek bunun bi çaresi yokmu ?:mad::KK1:
SEN KAC AYLIKSIN ARKADASIM ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMANI NASIP ETSIN
Ben 80 kg ile hamile kaldim, suan 75im. 5.ayimiz da bitiyor bir hafta sonra. :)
MASALLAH SANA NE GUZEL 5 KILO VERMISSIN
CINSIYETI OGRENDIN MII
ya gecen ay deprem oldu
OYY ENISTE BAYA PANIK YAPMIS BENIM ANNEMDE ILK DOGUMUNDA TEYZEMDE OTURUYOMUS SUYU GELMIS UTANMIS ENISTESI VAR DIYE DIYEMEMIS TEYZEME ENISTEM CIKSIN DEMIS ENISTEM CATIYA CIKMIS BI PANIKLE BABAMA SUYUM GELDI DEMIS BABAM BAYILMIS :))

hg canim senle ayni kiloda hamile kaldik :)ben 82.300 ama suan 88.8 i gorur gibi oluyorum allahtan dikkat ediyorum etmesem nolacak bilemedimmm bide boyumda 160 yeme de yaninda yat :)artik sen beni tahmin et hos gordun fotolari ama iste yuvarlanip gidiyorum :)
senden bi hafta ondeyim sat in kac benim 7 mart
e hadi hayirli olsun saglikla kucagina al prensini insallah :)

Canım benimkide 20 mart :) Ya da öyle olması gerekiyor hehe. Bende 86-87 yi geçmişimdir büyük ihtimalle, yaaa, canımız sağolsun, hamilelikte mubahtır kilo, bişicik olmaz :)))
Sende prensesini hayırlısıyla al kucağına inşallah şekerim. Öptüm çok.

Ya kızlar bende gebelik şekeri çıktı ama ilk hamileliğimde de ilk yaptıklarında çıkmıştı sonrakinde çıkmadı...
Şimdi de sürekli kontrol ediyorum, dahiliyeci doktorum bi daha şeker yüklemesi falan yaptrma, bende şeker hastasıyım ve karşıyım dedi. Bide açlık 100'ün, yemekten 2 saat sonraki tokluğunda 150'yi geçmiyorsa beni arama bile dedi :)
Bu rakamları çok şükür geçmiyorum o yüzden öyle aman aman da diyet falan yapmıyorum. Bugünde kadındoğumcuma gittiğimde aynen böyle söyledim sen yine de diyetini yap dedi... Şekerim yokken neden diyet yapacağım ki... Dikkat etmek lazımmış, bilemedim valla ya, pof....
Dahiliyeci de yemek istiyorsan ye tabi ama yarım porsiyon ye demişti, çok kasmana gerek yok sen şeker hastası değilsin dedi... vs vs...
Gebelik şekeri olan arkadaşlar ne yapıyor aceba?

Bu arada ben utancımdan menü paylaşımı falan yapamıyorum :)) Bayaaa yiyorum yani... Onca zaman homini gırtlak pufidi kandil yapmışım, hamileyken ondan bundan kısıp kendimi sıkmak bana da ona da iyi gelmezmiş gibi geliyor çünkü....

canım sen nasıl kilo verdin bu kadar ayrıntılı paylaşırmısın neler yaptığını bulantın çok mu oldu bişi yiyemedin mi
çook bulantım oldu 1 gunu sadece elmayla gecırdıgım gunler oldu
18 saat falan uyudum
her gun 20 dk yurudum
su bıle ıcsem hep kustum
kendılıgınden gıttı
bızde genetık sanırım kılo alıp doguran hıc gormedım sulalemde :)

Hic bisey yemiyorum canim istemiyor. Sadece vitamin yapacak meyve sebze yiyorum. Ilk dort ay kustum ondan sanirim. Hala da kilo veriyorum ama bebek cok iyi hamdolsun. :)
Aman aman bebişlerimiz iyi olsunda artık alır mıyız kilo verir miyiz fark etmez. Benimde bulantım olmuştu ilk 3 ay ama sonra geçti çok şükür :)

ben suan 73 kıloyum tartıldım şimdi :KK66:
ooo masallah yaaa
Canım benimkide 20 mart :) Ya da öyle olması gerekiyor hehe. Bende 86-87 yi geçmişimdir büyük ihtimalle, yaaa, canımız sağolsun, hamilelikte mubahtır kilo, bişicik olmaz :)))
Sende prensesini hayırlısıyla al kucağına inşallah şekerim. Öptüm çok.
senin boy vardi ama canim :))
yani olmadi dogun sonrasi siki yonetim ilan ederiz :)

Ya kızlar bende gebelik şekeri çıktı ama ilk hamileliğimde de ilk yaptıklarında çıkmıştı sonrakinde çıkmadı...
Şimdi de sürekli kontrol ediyorum, dahiliyeci doktorum bi daha şeker yüklemesi falan yaptrma, bende şeker hastasıyım ve karşıyım dedi. Bide açlık 100'ün, yemekten 2 saat sonraki tokluğunda 150'yi geçmiyorsa beni arama bile dedi :)
Bu rakamları çok şükür geçmiyorum o yüzden öyle aman aman da diyet falan yapmıyorum. Bugünde kadındoğumcuma gittiğimde aynen böyle söyledim sen yine de diyetini yap dedi... Şekerim yokken neden diyet yapacağım ki... Dikkat etmek lazımmış, bilemedim valla ya, pof....
Dahiliyeci de yemek istiyorsan ye tabi ama yarım porsiyon ye demişti, çok kasmana gerek yok sen şeker hastası değilsin dedi... vs vs...
Gebelik şekeri olan arkadaşlar ne yapıyor aceba?

Bu arada ben utancımdan menü paylaşımı falan yapamıyorum :)) Bayaaa yiyorum yani... Onca zaman homini gırtlak pufidi kandil yapmışım, hamileyken ondan bundan kısıp kendimi sıkmak bana da ona da iyi gelmezmiş gibi geliyor çünkü....
ben anlamadim simdi sende seker var mi yok mu :)
bide kilolu bi gebeysen doktorlar illa ki biraz korkutuyo dikkat etmen icin
sen yine de homini girtlak yememeye Calis :))
Hic bisey yemiyorum canim istemiyor. Sadece vitamin yapacak meyve sebze yiyorum. Ilk dort ay kustum ondan sanirim. Hala da kilo veriyorum ama bebek cok iyi hamdolsun. :)
ohh masallah en onemlisi de bebegin de sagliginin iyi olmasi :)
çook bulantım oldu 1 gunu sadece elmayla gecırdıgım gunler oldu
18 saat falan uyudum
her gun 20 dk yurudum
su bıle ıcsem hep kustum
kendılıgınden gıttı
bızde genetık sanırım kılo alıp doguran hıc gormedım sulalemde :)
keske bizde de olaydi o genetiklik :)
Aman aman bebişlerimiz iyi olsunda artık alır mıyız kilo verir miyiz fark etmez. Benimde bulantım olmuştu ilk 3 ay ama sonra geçti çok şükür :)
aynen canim iyi olsun larda
5. haftada basladı hala devam edıyor bulantım
arada bı ekşi seyler ıstıyo onu yıyebılıyorum bıde elma okadar
bebegın gelısımınde hıc sorun yok bu arada :)
masallah Allah saglik versin sana da bebise de cnm

senin boy vardi ama canim :))
yani olmadi dogun sonrasi siki yonetim ilan ederiz :)

ben anlamadim simdi sende seker var mi yok mu :)
bide kilolu bi gebeysen doktorlar illa ki biraz korkutuyo dikkat etmen icin
sen yine de homini girtlak yememeye Calis :))

O sıkı yönetim için sana güveniyorum zaten :))))
Şeker konusunda doktor kilodan dolayı heralde dikkat et diyor, yoksa değerlerim normal şimdilik, sonra sıkıntı olmasın diye midir nedir artık. Aman neyse, yediklerimi dengelemeye çalışıyorum bende canım. Çaya fln şeker atmıyorum, hamur işi yediysem diğer öğün yememeye çalışıyorum vs.
Ama bende menu paylaşıcam artık, sonlara yaklaşıyoruz ne de olsa di mi :cool:

canım merhaba.dün gittim doktora bebişi ve kalp atışını duyduk şukur şimdi kendime sürekli devam edebileceğim doktor arayışındayım.çok saol sorduğun için:)
ay ne guzel cnm saglikla kucagina alirsiniz insallah bebiisinniizi :))
valla ben ^yurt disinda oldugum icin bi doktor oneremicem canim :)
O sıkı yönetim için sana güveniyorum zaten :))))
Şeker konusunda doktor kilodan dolayı heralde dikkat et diyor, yoksa değerlerim normal şimdilik, sonra sıkıntı olmasın diye midir nedir artık. Aman neyse, yediklerimi dengelemeye çalışıyorum bende canım. Çaya fln şeker atmıyorum, hamur işi yediysem diğer öğün yememeye çalışıyorum vs.
Ama bende menu paylaşıcam artık, sonlara yaklaşıyoruz ne de olsa di mi :cool:
ya evet bende ilk hamileligimde 64 kilodan 85 e ciktim her defasinda doktoruma sordum normal demisti :)
bu hamilelikte 82,300 le basladim suan 88,5 im doktor her gidisiimde uyarir diyet saglikli beslenme ve hareket et diye kilolu olunca azicik dikkat etmeni istiyolar korkutuyolar:)
bende kendimce dengeleemeye calisiyorumm cnm kacamak ta yapiyorum ama olsun denge onemli :)
evet son 3 aya girdik esim 2 ay diyo 7. aya girdim diye bitmis sayiyo simdiden dur dedim daha bismillah yeni girdim 7 e koca 7. 8.ve 9. y var daha onumuzde sabirsizlikla beklemedeyiz anlicagin :)
Allah hepimize rahat ve kolay saglikli dikissiz dogumlar nasip etsin insallah :))

X