Tombiş Hamilelerin Günlüğü

afiyet olsun cnm bu hangi guunun menusu
artik surekli bizim topige gelebilirsen seni de menulistesine alayim cnm
Ekle canım kendimi dünden beri iyi hissediyorum yemek yemeyede başladım önünü almam lazım. Paylaştığım menü bugunun menüsü. Sizler nasıl yapıuorsunuz bi önceki günün menüsünümü paylaşıyorsunuz.

İyi geceler tombikolar :KK53:

Ben bir süre tartının üstüne dantel örtü örtüp sanki hiç var olmamış gibi davranıp, yarın yokmuşçasına yediğim ve yattığım için buraya gelemedim. (En azından pisboğazım ama arsız değilim :KK53: )

5. ay bir de 7. ay bende çok halsizlik yarattı, yiyip yiyip yattım, ayak yanmalarım ve terlemelerim çok oldu, sürekli mızmız ve huysuz gezdim.
8. aya girdiğim bu zamanlarda inşallah her şey daha iyi olacak.
Tabii artık son 2 ay diye ve bebek daha da inşallah gelişip büyüyecek ve ben istemesem de kilo alacağım diye beni aldı bir yusuflama, bu sebeple 862. dirayetli ve azimli sağlıklı beslenmeme geri döndüm. (Cumartesi dr kontrolümün ve tartılma kabusumun olduğuyla alakası yok tabii bu aydınlanmamın :cool:)

Pazartesi Raporum;
sabah; 2 yumurta, 1 domates, peynir, süt
öğlen; 1 şeftali, 1 bardak süt
akşam; ton balıklı salata
gece; 1 armut

Eşim çok yorgun olduğu için uyuyunca yürüyüş yalan oldu ama ilk günden hem diyet hem spor zaten beni de düşündürüyordu :cool: canıma minnet :KK53:

Darısı diğer günlerin başına :KK52:
Esen ve fit kalınız efendim :KK60:

Günaydın dünkü menüm;
sabah;1 kase çorba
Öğlen; kısır,burçak bisküvi,nutella
Akşam,4 mamdalina

Spor,Kol ve bacak çalıştım 20 dk

Gunaydın:KK52: dünkü menüm felaketti midem sürekli kazınıyor ve ben sürekli agzıma bişiler tıkıştırmak zorunda kalıyorum çünkü acayip rahatsız ediyor.4 gündür dcavit içiyordum ama kullanmamaya karar verdim kilo aldım hemen iştahımıda actı gibi geldi.zaten vücut kilo almaya meraklı :KK11:
Kahvaltımı yaptım
Ceyrek ekmek kaşarlı tost, zeytin,5dilim patates kızartması yedim:kk77: diğer öğünlerime henuz karar vermedim

cumartesinin menusu

uyaninca findik ceviz su

kahvalti_
sucuklu yumurta
2 dilim ekmek

ogle:
2 incir
2 burcak biskuvi
yarim bardak sut

alsam:
balik kizartma degil konserve
bol maydanoz
sumakli sogan

su baya ictim 3 litreyi gececek

bugun bi yere cikamadim esim caliscagi icin
mutfaktaki dolabin icini silip duzenledim amahepsini degil boraz karismisti
sonra esimle konusurken ayaklarimin daraldigini siktigini hissettim bi baktim ayaklarim sismis 10 dk oturdum sonra mutfagi topladim falan yemek sofra hazirla kaldir bu saat oldu suan parmaklarimi da sis hissediyorum off opuyorum cok iyi geceler canlar

geçmiş olsun canım biz hamilelerin genel sorunu şişlikler ayakkabılar olmuyo artık :) tuzu tamamen kesmemiz lazım sanırım ...

Gunaydın:KK52: dünkü menüm felaketti midem sürekli kazınıyor ve ben sürekli agzıma bişiler tıkıştırmak zorunda kalıyorum çünkü acayip rahatsız ediyor.4 gündür dcavit içiyordum ama kullanmamaya karar verdim kilo aldım hemen iştahımıda actı gibi geldi.zaten vücut kilo almaya meraklı :KK11:
Kahvaltımı yaptım
Ceyrek ekmek kaşarlı tost, zeytin,5dilim patates kızartması yedim:kk77: diğer öğünlerime henuz karar vermedim

dcavit açlık yapıyomus doktorum soyledı gün aşırı kullanın dedi bana canım.. hiç kullanmamak da sorun olabilir.

İyi geceler tombikolar :KK53:

Ben bir süre tartının üstüne dantel örtü örtüp sanki hiç var olmamış gibi davranıp, yarın yokmuşçasına yediğim ve yattığım için buraya gelemedim. (En azından pisboğazım ama arsız değilim :KK53: )

5. ay bir de 7. ay bende çok halsizlik yarattı, yiyip yiyip yattım, ayak yanmalarım ve terlemelerim çok oldu, sürekli mızmız ve huysuz gezdim.
8. aya girdiğim bu zamanlarda inşallah her şey daha iyi olacak.
Tabii artık son 2 ay diye ve bebek daha da inşallah gelişip büyüyecek ve ben istemesem de kilo alacağım diye beni aldı bir yusuflama, bu sebeple 862. dirayetli ve azimli sağlıklı beslenmeme geri döndüm. (Cumartesi dr kontrolümün ve tartılma kabusumun olduğuyla alakası yok tabii bu aydınlanmamın :cool:)

Pazartesi Raporum;
sabah; 2 yumurta, 1 domates, peynir, süt
öğlen; 1 şeftali, 1 bardak süt
akşam; ton balıklı salata
gece; 1 armut

Eşim çok yorgun olduğu için uyuyunca yürüyüş yalan oldu ama ilk günden hem diyet hem spor zaten beni de düşündürüyordu :cool: canıma minnet :KK53:

Darısı diğer günlerin başına :KK52:
Esen ve fit kalınız efendim :KK60:
masallah winstonum ne Cabuk gecti yaa hadi bu son 2 ayi da hasarsiz atlatirsin insallah cnm
Günaydın dünkü menüm;
sabah;1 kase çorba
Öğlen; kısır,burçak bisküvi,nutella
Akşam,4 mamdalina

Spor,Kol ve bacak çalıştım 20 dk
afiyet olsun bitanem
Kahvaltımı yaptım
canim eger kullanman gerekiyosa hepten kesmek te zararli olmaz mi acaba bilemedim:)
geçmiş olsun canım biz hamilelerin genel sorunu şişlikler ayakkabılar olmuyo artık :) tuzu tamamen kesmemiz lazım sanırım ...
ay sorma cnm yaa takinti oldu bende iki de bir ayagima bakiyorum tuzu da bayaa bi azalttim zaten az yiydum

carsambanin menusu:
kahvalti
kozlenmis biber domates
1 parca peynir
3 kucuk incir

ogle
1 kucuk mor erik
1 nektari
boll cay

aksam
2 kase mercimek corbasi

sali nin menusu
kahvalti:
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek

ogle:
1 mor erik
1 bardak sut

aksam:
yarim tabak besamel soslu makarna
gunaydin guzeller dun menume ek olarak 50 dk yurudum
aksam esime tandik dolma sarma yollamis 2 sarma 1 ayran iciverdim :)
sabah uyandim yarim saat yurudum :)

selam kızlar..pazar günü tatile gidiyorum artık.yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim mümkün oldukça yürüyüs yapıp 5 günü sorunsuz geçirmeye çalışacağım.tek korkum mide bulantılarının tatilde başlaması insallah başlamadan gelirim
iiyi tatiller cnm yeni gordum mesajini
insalah sorunsuz gecer tatilin:)

masallah winstonum ne Cabuk gecti yaa hadi bu son 2 ayi da hasarsiz atlatirsin insallah cnm

afiyet olsun bitanem

canim eger kullanman gerekiyosa hepten kesmek te zararli olmaz mi acaba bilemedim:)

ay sorma cnm yaa takinti oldu bende iki de bir ayagima bakiyorum tuzu da bayaa bi azalttim zaten az yiydum
Canım 3.gebeliğim benim diger 2 bebişimde hiç vitamin kullanmadım doktorum kilom var diye vermiyordu. Bu gebeliğimde doktor değiştirmek zorunda kaldım oda vitamin verince dur bkıyım bi kullanayım dedim kullanmaz olaydım istemsiz bir şekilde kilo aldım bazı insanlara kilo yapmıyor vitaminler ama bana yaptı.

Bugünki menüm
Sabah : sucuklu yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık zeytin peynir
Ara: 1 ceviz 2 mandalina
Öğle: 1 bardak süt 5 adet petibör bisküvi
Akşam: küçük bir tabak pilav üstü nohut

Canım 3.gebeliğim benim diger 2 bebişimde hiç vitamin kullanmadım doktorum kilom var diye vermiyordu. Bu gebeliğimde doktor değiştirmek zorunda kaldım oda vitamin verince dur bkıyım bi kullanayım dedim kullanmaz olaydım istemsiz bir şekilde kilo aldım bazı insanlara kilo yapmıyor vitaminler ama bana yaptı.
anladim cnm allah cocuklarini bagislasin :)
bende ilk gebeligimde doktor vitamin vermisti o zaman zayiftim zaten ben yanlis anlayip gunde 2 vitamin hapi ictim artik kafayi yemek uzereydim mutfaktan cikmadan acaba baska ne yesem diye dusunur olmustum:))
sonra esime sordum gunde 1 tane demis doktor ben 2 anladim 2 gun 3 gun 2 hap icmistim :)

Günaydın dün ki menüm;
Sabah;2 yumurta
Öğlen;kısır,2 mandalina
Akşam;1 tabak nohut

spor;40 dk yürüyüş
afiyet olsun cnm bnm
Bugünki menüm
Sabah : sucuklu yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık zeytin peynir
Ara: 1 ceviz 2 mandalina
Öğle: 1 bardak süt 5 adet petibör bisküvi
Akşam: küçük bir tabak pilav üstü nohut
afiyet olsun bitanem

persembenin menusu
uyaninca yarim saat yuruyus

kahvalti
kk kahvaltisi kuruyemisli

ogle
3 sarma
ayran
3 incir

aksam
balik
maydanoz kuru sogan turp
1 kucuk kase mercimek corbasi
gun boyu ayran ve su
spor henuz aksam sporu yapmadim utum var ama sanirim once spor yapcam yapinca yazarum :))

persembenin menusu
uyaninca yarim saat yuruyus

kahvalti
kk kahvaltisi kuruyemisli

ogle
3 sarma
ayran
3 incir

aksam
balik
maydanoz kuru sogan turp
1 kucuk kase mercimek corbasi
gun boyu ayran ve su
spor henuz aksam sporu yapmadim utum var ama sanirim once spor yapcam yapinca yazarum :))
Canım merhaba nasılsın?Bir süredir menülerine bakıyorum çok iyi ,güzel bir düzen oturtmuşsun tebrikler ederim kilo vermişsindir bayağı kesin:KK50::KK200::anneadayı:

X