Tombiş Hamilelerin Günlüğü

merhaba perşembe günü menüm;
sabah; yağsız peynirli tost,sebzeli omlet
öğlen;1 muz, 1 kase sütlü müsli
akşam,fırın patates,mor lahana salatası

Spor,30 dk yürüyüş

cuma günü menüm;
Sabah; salatalık,1 patates haşlaması
Öğlen ;2 mor erik,1 mandalina,1 amut
Akşam;sebzeli bulgur pilavı,türlü,1 bardak ayran

Spor;40 dk egzersiz

Canım merhaba nasılsın?Bir süredir menülerine bakıyorum çok iyi ,güzel bir düzen oturtmuşsun tebrikler ederim kilo vermişsindir bayağı kesin:KK50::KK200::anneadayı:
merhaba canim sagol ama cok kilo verdigim soylenemez
88.9 dum bugun 88.3 ciktim bakalim haftaya cuma kac olcam :)
merhaba perşembe günü menüm;
sabah; yağsız peynirli tost,sebzeli omlet
öğlen;1 muz, 1 kase sütlü müsli
akşam,fırın patates,mor lahana salatası

Spor,30 dk yürüyüş
afiyet olsun bebise yarasin insallah :))
cuma günü menüm;
Sabah; salatalık,1 patates haşlaması
Öğlen ;2 mor erik,1 mandalina,1 amut
Akşam;sebzeli bulgur pilavı,türlü,1 bardak ayran

Spor;40 dk egzersiz
afiyet olsun bitanem :)

BU DA BENIM

cuma menumm:
2 krep
1 ucgen ¨peynir

ogle :
yarim muz

aksam
yarim tabak kurufasulye pilav ayran

cumartesi
kahvalti
2 dilim ince ekmekten mini pizza isterseniz fot da yuklerim cidden cok ince :))
cay

aksam
4 izgara kofte
bol sebze

8232 aadimm :)) spor

Böyle bir topic olduğuna çok sevindim öncelikle hayırlı hamilelikler sağlıklı bebişler ben şuan hamile kalmaya çalışıyorum ama 80 kiloyum boyu da 1.65 kilo vermeye çalışıyorum bi sorum var tüp bebek ihtimalimiz var aranızda tüp bebek yaptıran oldu mu hormon ilaçları veriliyormuş çok kilo aldırır mı?

merhaba kızlar günaydın ben tatile gittim döndüm.orda genelde iştahım olmadığı midem bulandıgı için dikkat etmeye çalıştım.bugün artık tamamen sağlıklı beslenmeye başlıyorum.
sabah 1 yumurta
azcık tam buğday ekmeği
peynir
2 zeytin

çalıştığım için aralarda tüketmeye şu atom karışık kuruyemişler varya kızlar onlardan aldım umarım doğru yaptım.sizce aralarda ne yesem çalışanlara işte yiyebilecek ara öğün tavsiye edermisiniz.
bugün artık 7 haftalık olduk kalp atımı için doktora gideceğim dua edin nolurr inşallah duyarım

:KK70: :KK70: :KK70: ay evet boyum yazması gereken yere kılom yazmısım
bu arada suan 78 kıloyum :KK70:
elbıselerım bol gelıyor daraltmak zorunda kaldım
Oluyor öyle arada ya klavyenin azizliğine uğruyoruz :-):-):KK70:hadi ya oyy maşallah hadi darısı başima dicem de daha 3 aylığım ama göbeğim çıktı bile :mad::mad: maalesef benim kiyafetlerim de dar geliyor hiç biri olmuyor bende baslicam spora step step tempo :mad::-):KK48::KK70:

Oluyor öyle arada ya klavyenin azizliğine uğruyoruz :-):-):KK70:hadi ya oyy maşallah hadi darısı başima dicem de daha 3 aylığım ama göbeğim çıktı bile :mad::mad: maalesef benim kiyafetlerim de dar geliyor hiç biri olmuyor bende baslicam spora step step tempo :mad::-):KK48::KK70:
ılk 2 ay benım karnım oyle buyuktukı 6-7 aylık gıbıydı
ılk aylar gaz oluyor :KK70: gazman gıbı gezdım
hergun duzenlı yuruyus gaz ypmayan seyler yedım ıctım
kıloda verınce ;suan hıc karnım yok hamıle oldugum bellı degıl :)

ılk 2 ay benım karnım oyle buyuktukı 6-7 aylık gıbıydı
ılk aylar gaz oluyor :KK70: gazman gıbı gezdım
hergun duzenlı yuruyus gaz ypmayan seyler yedım ıctım
kıloda verınce ;suan hıc karnım yok hamıle oldugum bellı degıl :)
Benimde öyleydi canım ya hormon ılaçları falan ben bildiğin balon gibi şişmiştim gazı zaten hiç sorma bildiğin mutfak tüpü gibiydim :KK70: Hımm şuan kaç aylık sın peki aslında benim karnimdan pek şikayetçi değilim en çok göğüslerimden şikayetçiyim aşırı büyüdüler doğuma kadar ben yandım bu gidişle göbeğimden önde gidecek bunun bi çaresi yokmu ?:mad::KK1:

Benimde öyleydi canım ya hormon ılaçları falan ben bildiğin balon gibi şişmiştim gazı zaten hiç sorma bildiğin mutfak tüpü gibiydim :KK70: Hımm şuan kaç aylık sın peki aslında benim karnimdan pek şikayetçi değilim en çok göğüslerimden şikayetçiyim aşırı büyüdüler doğuma kadar ben yandım bu gidişle göbeğimden önde gidecek bunun bi çaresi yokmu ?:mad::KK1:
5 aylık bıttı cok sukur cogu gıttı azı kaldı
ya o airbag mevzusu aynen bendede var hava yastıklarım patlıcak gıbı
zaten buyuk memişler vardı okadar buyudukı gogsum catladı sarktı nine memişi oldu valla :KK70:
90 dan 110 beden oldu
son aylarda dusunemıyorum :KK70:
ozel tasıyıcı gerecek heralde ben ıcat edıcem MEMESKOP

5 aylık bıttı cok sukur cogu gıttı azı kaldı
ya o airbag mevzusu aynen bendede var hava yastıklarım patlıcak gıbı
zaten buyuk memişler vardı okadar buyudukı gogsum catladı sarktı nine memişi oldu valla :KK70:
90 dan 110 beden oldu
son aylarda dusunemıyorum :KK70:
ozel tasıyıcı gerecek heralde ben ıcat edıcem MEMESKOP
Ohhh maşallah canım ya inşallah saglikla kucağına al allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kız mi erkek mi ? Aynen canım ya valla kafayı yicem yakinda her türlü mahvoldum südyenimi cikartinca sanki 10 kilo bişey aşağı doğru baskı yapıyor sizliyor çok fena çıkartmasam göğsümün arası birbirine yapısmaktan yara oldu her türlü durumlar vahim yani :KK48:yap canım yap inan ilk alan ben olurum :KK45::KK70:aynı canım benimde 100 e yaklaştı resmen:KK56: çatlak falan yokta şuanlık ama bildiğin sanki kavun taşıyorum ik tane :mad::KK70::KK48:

Ohhh maşallah canım ya inşallah saglikla kucağına al allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kız mi erkek mi ? Aynen canım ya valla kafayı yicem yakinda her türlü mahvoldum südyenimi cikartinca sanki 10 kilo bişey aşağı doğru baskı yapıyor sizliyor çok fena çıkartmasam göğsümün arası birbirine yapısmaktan yara oldu her türlü durumlar vahim yani :KK48:yap canım yap inan ilk alan ben olurum :KK45::KK70:aynı canım benimde 100 e yaklaştı resmen:KK56: çatlak falan yokta şuanlık ama bildiğin sanki kavun taşıyorum ik tane :mad::KK70::KK48:
benımkısı kız :) ahsen hanım gelıyor
ılk kız torun olucak anladı sanırım fazla nazlı zilloş :KK70:

Ayyy yerim ya darısı benim başıma inşallah bakalım ne olacak bizim ki :KK48: neyse bizimkide erkek olursa sizin kızı alırız gelinimize iyi bakınl:-):KK71::KK48::KK70:
:KK70:
eşim gecenlerde agladı
ben bu kızı kımselere veremeeemm bu buyıcek evlencek kaynanası olcak uzucekler :KK70:
evlenmesııın dıye
kapının önunden gecenın kanını akıtırım dedı :KK70:
yaaa dedıımm ... bende bı babanın kızıyım :KK66:

X