Selamlar tatlı anne adayları,
Eşim yıllık izninin bir kısmını kullanıyor ki bu izin 10 koca gün
Sağolsun doktorum tatile gitme, kır totonu evde otur dediğinden iki Şarköy emeklisi gibi evde oturuyoruz ve sürekli eşimin saat başı "ne yiyecez? ne içecez? ee tatlı gibisine ne var? tuzlulardan ne var? sen eskiden x pişirirdin, o mesut günleri hatırlıyor musun?, zart mı koktu? zurt mu pişti?" zıkkımın ayağı
Tabii her pişenden ben de zıkkımlandığımdan offf kamyon tekeri gibiyim
Yarın doktor kontrolüm var, doktor da şansıma ne tatlı dilli, ne güler yüzlü bir hatun.
Kilo aldım dedikçe, "oh oh olsun, verirsin, boylu poslusun olur, tabii alacaksın hakkın" diye diye gülümsedikçe ben pişkinliğin dibine vuruyorum.
Artık yüzüm de kalmadı valla. Yarından itibaren biraz plates lastikleriyle çalışayım, eskisi gibi akşamları yürüyeyim diyorum ama ben 856. kararlı bakışımı takınırken korkarım yakında doğuracağım
Ne iradesiz, ne disiplinsiz dobiş çıktım ya...
İşin fenası totom büyüyor. Yani doğumdan eve geldim zayıfladım hayalim de gittikçe sönüyor. Totomu kesecek değiller ya, toto aynı ebatta benimle eve gelecek. O yüzden artık bir şey yapmalı diyor ve son kez "Yarından itibaren çoook disiplinli bir sisteme başlıyorum". (Yav he he diyenin kalbini kırarım
)
Aramıza yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler