Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Günaydınlar...
Benim moralim çok bozuk . Yemw düzenımde hiç bir abartım yok ama 1 kilo aldım şimdiden.aşırı derecwde karnım şiş özellimle akşamları 6 aylık göbüşüm oöuyo bide taş gibi sanırsın içinde kocaman bebek var. Çk suiçmeme rağmen wcyede çok cıkmıyorum.acaba vücudum ödmmi tutuyo. Kendimi böyle kandırıyo gibi olmak istemiyorum ama hakikaten normal yiyorum yani kilo vermeyecek ama almayacakda kadar.
Merhaba canım, ben bugün doktora gittim ve seninle birebir aynı şikayetlerim var sordum. Bu haftalarda progesteron hormonu salgılanması sebebiyle bağırsaklarımız daha az çalışıyor ve gaz oluyormuş bu yüzden. Rahmin kasılmasını engellemek için salgılanıyormuş bu hormon ama işte böyle davul gibi bir karın olarak bize geri dönüyor.. :KK51: İlerleyen haftalarda bu hormonun salgılanması da azalacağı için geçici bir durum dedi doktorum. Sıkacağız dişimizi yani çare yok :KK48: Çok su içip çok tuvalete çıkamıyorsan bu bir sorundur canım vücudun su tutuyordur tuzu azaltmanı tavsiye ederim yoksa ödem tutarsın. Bol su içmeye devam et ama özellikle tuzu olabildiğince azalt. :KK66:

Merhaba arkadaşlar. Maalesef bende tombis hamilelerdenim:KK43: zaten 9kilo fazlam vardi bir kilo almisim ilk 7haftada :_( normalde ilk 3 ay hic kilo almamak gerekiyor.
Merhaba canım hoşgeldin, ben de malesef fazla kilolarım ile hamile kaldım. Yanlış yaptım ama oldu bir kere artık bundan sonrasında dikkat etmek kalıyor geriye.. :KK51: Kaç kilosun boyun kaç?

selammmmmm 6.takımın tüm hamişleri burdaymış... @winstonlight Papillon_ Papillon_ @gel_pcpc
pcpc cimmm topiğin hayırlı olsun...
rabbim hepinizin bebişlerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.. öpüyorum hepinizi
Merhaba canımmm hoşgeldin nasılsın? :KK3::KK3: Evet 6.takımın bütün tombişleri kiloları ile birlikte hamile kaldı :KK48::KK47: Aminn canım inşallah :KK68: Ben de öpüyorummm :KK60::KK60:

Canim bende sendenim. Birde her aklima geleni yesem ne olacak halim bilmiyorum. Su son 3gune kadar lavabo sikintim yoktu ama 3gundur kabizlikta basladi. Artik kayisi incir yiycez bol bol
Aynen canım kabızlık, gaz şişkinliği bunlar bu dönemde normalmiş bir süre bunlarla yaşamaya alışacağız :KK51:

merhaba canim nasilsin iyi misin
aksama biber kizartmasi yerine kozlemesi yapsan daha iyi olmaz mi sence:KK66:bak ben neler cekiyorum midemden eger Boyle beslenirsen Allah korusun benim gibi olabilirsin dun gece 4 te uyandim 6 bucuk ta kendimi tuta tuta zor uyudum Sabah 10 da uyandim ama uykumu alamadim cok halsizim
aman dikkat et derim benim yaptigim hatalari yapma:KK15:

belki hazimsizlik problemi oldugu iicndir cnm aksam 1 bardak suya 2 kayisi koy Sabah ic o suyu kayiisiyida ye yada birazcik zeytinyagi ic icebilirsen insallah faydasi olur
bozma moralini olur mu cnm :KK15:

ahh canim hosgeldin aramiza suan kac kilosun boyun kac yasin kac
insallah hic Kilo almazsin ilk 3 ayda ben aldim cunku Dogru duzgun dikkat edemiyodum pisbogazliktan :oops:

oyyyy bitanemmmm:KK200::KK200:hosgeldin topigimizee nasilsin iyi misin seni buralarda gormek ne Kadar da guzel:KK15::KK15:
valla benim hala senden bi umudum var gel yap su 2. bebisi derim :KK45::emir_bebek:ozlemissindir bebek sevmek:KK15:

insallah gecer cnm benimm yaa ama cok fazla yiyip te pisman olmayin sonra kayisii incir olur mu:KK19:
Barbimm canım nasılsın? Ne güzel yönlendiriyorsun hamişlerimizi süpersin :KK60:

Merhaba canım, ben bugün doktora gittim ve seninle birebir aynı şikayetlerim var sordum. Bu haftalarda progesteron hormonu salgılanması sebebiyle bağırsaklarımız daha az çalışıyor ve gaz oluyormuş bu yüzden. Rahmin kasılmasını engellemek için salgılanıyormuş bu hormon ama işte böyle davul gibi bir karın olarak bize geri dönüyor.. :KK51: İlerleyen haftalarda bu hormonun salgılanması da azalacağı için geçici bir durum dedi doktorum. Sıkacağız dişimizi yani çare yok :KK48: Çok su içip çok tuvalete çıkamıyorsan bu bir sorundur canım vücudun su tutuyordur tuzu azaltmanı tavsiye ederim yoksa ödem tutarsın. Bol su içmeye devam et ama özellikle tuzu olabildiğince azalt. :KK66:

Cok sağol canım ıcım ferahşafı ve sen tuz olayunı söykeyınce dıkkat ettım bu ara hep tuzlu şeyler tükettim.bugün düzeldi sıkıntım sukur içtiğim kadar cıktım wcye. Bundan sonra tuza dikkat edeyim.

merhaba canim nasilsin iyi misin
aksama biber kizartmasi yerine kozlemesi yapsan daha iyi olmaz mi sence:KK66:bak ben neler cekiyorum midemden eger Boyle beslenirsen Allah korusun benim gibi olabilirsin dun gece 4 te uyandim 6 bucuk ta kendimi tuta tuta zor uyudum Sabah 10 da uyandim ama uykumu alamadim cok halsizim
aman dikkat et derim benim yaptigim hatalari yapma:KK15:
merhaba canım teşekkür ederim iyim sen nasılsın? tabak dolusu yiyemiyorum zaten canım bir kaç çatal işim bitiyor öğle yemeğimi kustum zaten kustuktan sonra hiç iştahım olmuyor en güzel yiyebildiğim öğün kahvaltı.ama uyarın için çok teşekkür ederim dikkat edeceğim :KK19:Çok sıcak İstanbul çok nemli uzun zamandır uyku yok ben de de klima da hasta ediyor:KK43: Çarşamba tatile çıkacağız Karadeniz'e 1 hafta.Döndüğümde biraz düzelir inşallah havalar:KK45:

BoyunE="Ahbirkingcharlesimolsa, post: 42103966, member: 621827"]Merhaba canım hoşgeldin, ben de malesef fazla kilolarım ile hamile kaldım. Yanlış yaptım ama oldu bir kere artık bundan sonrasında dikkat etmek kalıyor geriye.. :KK51: Kaç kilosun boyun kaç?[/QUOTE]
Boyum 1.50 kilom 59 du simdiden 60.3ü gordum. Kendimi davul gibi hissediyorum sanki birazdaha sissem patliycam

canlarrrr
eve sımdı geldım daha elımı yıkamadan sıze kostum okadar mutluyum kı anlatamam
cınsıyetımız bellı oldu cok sukur
ozellıkle en cok ıstedıgımız,esımın dıledıgı ugruna dualar ettıgı gercek oldu
KIZIM PRENSESIM GELIYOOORR :KK70:
onun serefıne rahat etsın suslu dursun karnım dıye ılk hamiş elbısemıde aldık bugun
doktor 2 sefer erkek gıbı demıstı uzulmustum kendım nasıl kız hayal ettıysem :KK70:
sülalenın ılk kız torunu
cok sanslıyım cok mutluyum allahım ısteyen herkese nasıp etsın yarabbım :KK68:
ahsenim canımın parcası :KK200:
bugun lahmacun yedım vallaaa :KK70:
kılom 85
anaya babaya bakılırsa uzun bı kız olcak bellı dedı e anne 173 baba 190 boy olunca :KK70: bızden sumocuk cıkar ne olcaktı
balık yagı, demır hapı,magnezyum verdı
folık asıt de bıtene kadar devam dedı 1 ay daha var
hersey yolundaymıs
allah bebıslerımızı bızlere bagıslasın...

Ohh gitsin fazlalıklar. Bebis sana yariyo desene:)
İnşaallah benim yediklerimde ona yariyordur. Benim belli bir duzenim yok. Önüme ne gelirse yiyorum. Ama yarım porsiyon. Çabuk doyuyorum. Meyveyi dayanamiyorum. Gun icinde mutlaka günde bir tane muz yiyorum. Yeni uyandım. Şimdi muz ve ceviz yiycem. Sonrada ofise gidip öğle yemeği yiycem. Tanistigima çok memnun oldum inşaallah hepimiz saglicakla bebeklerimize kavusuruz

Merhaba bayanlar kaç gündür ugrayamadim misafirlerim vardı nasilsiniz bebisler nasıl biraz abarttim yemeyi hamurisi falan yedim malesef ama bugünden itibaren topluyorum inşallah en fazla 90 la tamamlamam lazım

selam herkeze. bende böle bir sayfa arıyordum. bende tombiş başladım bu işe. 80.6 kilo ile başladım. şuanda 78 kiloyum. hamileliğimden bu yana hiç iştahım yok. bebişim bile yememi istemiyor:KK57: yersemde bebişim için yiyorum.
Canim ne kadar güzel böyle gider inşallah darısı bizim başımıza artik

Canim ne kadar güzel böyle gider inşallah darısı bizim başımıza artik
saol canım. yesen ayrı bir dert yemesen ayrı bir dert. yesen kilo alcan diye korkuyorsun. bu ara azar azar bebişime iyi gelcek herseyen yemeye calışıyorum. ama bebişimin hareketlerini daha tam anlamı ile hissedemediğim için cok uzuluyorum

X