evet cnm insallah seni de en yakin zamanda Burda gorururz balimmmm
valla nedense bana da artik nesli diye diye olacak gibi gelyio bakalim hayirllisi
hahah bende ilk hamileligimde 64 ile baslayip 85 le bitirdim oglum 2.885 dogdu olan bana oldu bii ara daha cok Kilo alip 90 i gordum sonra diyet spor derekn 6.takimla 78 i ucundsan gordum sonra duzenim degisti adapte olamadim hoop 82.300 le hammile kaldim tekrar
ay masallah sana canimm
insallah en fazla 85 le girersin dogumaa
ben 2. ayda duydum ve Doktor bebegin kalbini yakinlastirdi allahim o gordugum nohut Kadar bebekte kalbi nasil hizli hizli atiyodu kend gozlerimle gordum sonra gelde allaha inanma hakikaten mucize Allah herkese yasatsin insallah
Amin cnm emziirirken cok Alan var malesef o Zaman da kesin dikkat edersin
hg cnm nasilsin iyi misin
insallah en fazla 7 Kilo alirsin hatta insallah o Kadar bile almazsin
ben yemekle ok su iciyorum elimde olmadan ve inanilmaz sisiyorum
ama benim daha cok mide agrim yanmam oluyo
hamilelik reflusu diyen var bebek sac cikartiyo diyen var
ilk hamileligimde de ayni sorunu cok yasadim Doktor bi sivi Verdi tek icimlik kucuk bi ilac dun esim aradi doktoru yazdi bana getirdi
ama asil yapmam gereken yagli salcali aci ve agir yemeklerden kacinip hafif beslenmem gerek bende oyle yapmaya basladim insallah ise yarayacak
Allah gonlunden geceni nasip etsin insallah cnm
ay ben nedense uzun suredir hamilelikten once de artik bitki cayi icemiyorum adini duydugum an midem bulaniyo gecen hafta naneli meyve cayi aldim yaptim kokuya dayanamadim icemedim
fakat dogum sonrasi hastanede bize herkesin bas ucuna termosla rezene yapip birakiyolardi hem sut yapar hem gazi alir diye tavsiye ederim birde peyniralti suyu cok iyi sut yapar kizlar