Tombiş Hamilelerin Günlüğü

kizlaaar ben buna basladim dunden beri kolay hareketler ve normal dogumu kolaylastircak egzersizler
birkacini ilk hamilellgiimde yapmistim gercekten ise yaradi cok sukur normal dogum isteyenlere yada egzersiz yapmak isteyip karar veremeyenler bir baksin derim ben:KK200::anneadayı:

@gel_pcpc ayy insallah canim 85 i birak 90 a bile razıyım artik Allah a şükür emzirirken almiyorum doktordan geldim simdi ayrıntılı ultrason icin gun al dedi kizim 200 gr olmus 17 cm .midem icinde şurup verdi rahatsiz olunca icersin dedi

@gel_pcpc ayy insallah canim 85 i birak 90 a bile razıyım artik Allah a şükür emzirirken almiyorum doktordan geldim simdi ayrıntılı ultrason icin gun al dedi kizim 200 gr olmus 17 cm .midem icinde şurup verdi rahatsiz olunca icersin dedi
ya sorma ben 87.8 gordum hemen acil toparlanmaya basladim Boy da 160 dusun artik en fazla 90 diyodum ama bu giidisle yapabilir miiyim hic bilmiyorum tam karataya basladim bu ekmekler beni mahfetti ekmege donmustum uzun zamandir simdi sifir kacamak karatay a basladim tekrar
masallah ne guzel bebis buyumus
iyi etmis simdiden vermekle nolur nolmaz baslarsa icersin miden icin insallah ihtiyac duymazsin ilaci icmeye canim
ne zamana aldin ayrintili icin

@gel_pcpc telefonla alabilirsiniz dediler sıra vardı bizde beklemeyelim dedik arayip alaçam randevuyu. Bende ekmek yemiyorum canım tatliyida iki haftadır bıraktım akşam 7den sonrada 1 meyve ve su iciyorum ama iştahım açılır diye korkuyorum inşallah böyle gider karnımda daha belli değil ya iç Karnım geniş yada kız hemen çıkmıyor kilo almazsam buda avantaj kıyafetleri uzun süre giyebilirim ilk kızımdada 7 aylikken kilomu aldin gobegin çıkmış diyorlardı bilmeyenler buda öyle olur insallah:)

Sabah sadece 2 parca Beyaz peynir
roka domates salatalik
biraz yogurt yedim fakakt nedense midem hafif yaniyo
acaba roka aci mi geldi

Benim de kaynıyor fıkır fıkır :KK12:
Sabah; 2 yumurtadan omlet, peynir, domates, süt yedim/içtim.
Bugün bebiş pek sessiz diye bir şeftali yedim biraz önce, ıhh keyfi yok.
Ama midem nasıl kaynıyor, sanırsın dana yemişim :KK12:
7. ayda olurmuş, hatta biten ya da başlamayan bulantılar bile başlayabilirmiş.
Bebek büyüdüğü için artık mideye daha fazla yük bindirip sıkıştırırmış.
Bilemiyorum ama ben de midemi okşaya okşaya geziyorum evin içinde.

Demekki her donemde olacak bu mide rahatsizliklarimiz

Ayrintili ultrasonu Eylül'ün 14 une verdiler neye bakiyorlar uzunmu sürüyor yaptıran varmi kızlar
Genel bir taramanın olduğu en güzel ultrason aslında.
Yarım saate yakın sürüyor. Bebeğin organlarına, kemiklerine, parmak sayılarına, ona giden damarların durumuna, kalbinde açıklık var mı, bağırsaklarda parlaklık var mı, annenin damarları, plesentanın yeri detaylı durumu, bebeğin 3 boyutlu görüntüsü falan hep bu taramada yapılıyor. Çok keyifli ve detaylı bir tarama özetle.
İnşallah siz de keyif alırsınız ve güzel sonuçlarla gelirsiniz.

Merhabalar kızlar, tatil kuşu geri döndü :KK3::KK3: Bu hafta yeme içmede cozuttum çok korktum kilo aldım mı acaba diye ama şükürler olsun gram almamışım halen 84.8 inşallah bir iki ay daha da almam böyle gider hatta keşke verebilsem.. :KK51:

evet cnm insallah seni de en yakin zamanda Burda gorururz balimmmm :KK15::KK15:valla nedense bana da artik nesli diye diye olacak gibi gelyio bakalim hayirllisi

hahah bende ilk hamileligimde 64 ile baslayip 85 le bitirdim oglum 2.885 dogdu olan bana oldu bii ara daha cok Kilo alip 90 i gordum sonra diyet spor derekn 6.takimla 78 i ucundsan gordum sonra duzenim degisti adapte olamadim hoop 82.300 le hammile kaldim tekrar

ay masallah sana canimm:nazar::nazar:insallah en fazla 85 le girersin dogumaa

ben 2. ayda duydum ve Doktor bebegin kalbini yakinlastirdi allahim o gordugum nohut Kadar bebekte kalbi nasil hizli hizli atiyodu kend gozlerimle gordum sonra gelde allaha inanma hakikaten mucize Allah herkese yasatsin insallah

Amin cnm emziirirken cok Alan var malesef o Zaman da kesin dikkat edersin

hg cnm nasilsin iyi misin
insallah en fazla 7 Kilo alirsin hatta insallah o Kadar bile almazsin :KK68::KK68:

ben yemekle ok su iciyorum elimde olmadan ve inanilmaz sisiyorum
ama benim daha cok mide agrim yanmam oluyo
hamilelik reflusu diyen var bebek sac cikartiyo diyen var
ilk hamileligimde de ayni sorunu cok yasadim Doktor bi sivi Verdi tek icimlik kucuk bi ilac dun esim aradi doktoru yazdi bana getirdi
ama asil yapmam gereken yagli salcali aci ve agir yemeklerden kacinip hafif beslenmem gerek bende oyle yapmaya basladim insallah ise yarayacak

Allah gonlunden geceni nasip etsin insallah cnm

ay ben nedense uzun suredir hamilelikten once de artik bitki cayi icemiyorum adini duydugum an midem bulaniyo gecen hafta naneli meyve cayi aldim yaptim kokuya dayanamadim icemedim
fakat dogum sonrasi hastanede bize herkesin bas ucuna termosla rezene yapip birakiyolardi hem sut yapar hem gazi alir diye tavsiye ederim birde peyniralti suyu cok iyi sut yapar kizlar
inşallah canım :)

@gel_pcpc telefonla alabilirsiniz dediler sıra vardı bizde beklemeyelim dedik arayip alaçam randevuyu. Bende ekmek yemiyorum canım tatliyida iki haftadır bıraktım akşam 7den sonrada 1 meyve ve su iciyorum ama iştahım açılır diye korkuyorum inşallah böyle gider karnımda daha belli değil ya iç Karnım geniş yada kız hemen çıkmıyor kilo almazsam buda avantaj kıyafetleri uzun süre giyebilirim ilk kızımdada 7 aylikken kilomu aldin gobegin çıkmış diyorlardı bilmeyenler buda öyle olur insallah:)
insallah olursun benim gibi bogazina duskun degilsen olursun
bende beni gorenler anlamiyodu malum eski gobek tum ihtisami ile duruyodu :KK48:
simdi anlasiliyo artik
Sağlıklı beslenirsen vitamine gerek yok dedi kullanmiyorum şimdilik gelişimi iyi böyle gider inşallah vitamin de kilo aldırıyor
ne guzel insalalh Boyle devam eder cnm
off sorma benimde simdi basladi yine ama Doktor bana ilac Verdi kullanabilecegim onu kullaniyorum cok oldu mu
peki bugun bebis nasilsi hareketleri cnm
arada oluyo oyle pek sessiz oluyolar:emir_bebek:
Merhabalar kızlar, tatil kuşu geri döndü :KK3::KK3: Bu hafta yeme içmede cozuttum çok korktum kilo aldım mı acaba diye ama şükürler olsun gram almamışım halen 84.8 inşallah bir iki ay daha da almam böyle gider hatta keşke verebilsem.. :KK51:
ohh ne guzel kingim insallah Boyle devam edersin cnm hosgeldinn:KK200::nazar:

Günaydın
kahvaltım; 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir ,helva,3dilim salam,yarım simit ve 1 bardak çay
Öğlen,barbunya , ayran
Akşam;biber kızartması ve ayran bu günlük menüm bu.

Günaydınlar...
Benim moralim çok bozuk . Yemw düzenımde hiç bir abartım yok ama 1 kilo aldım şimdiden.aşırı derecwde karnım şiş özellimle akşamları 6 aylık göbüşüm oöuyo bide taş gibi sanırsın içinde kocaman bebek var. Çk suiçmeme rağmen wcyede çok cıkmıyorum.acaba vücudum ödmmi tutuyo. Kendimi böyle kandırıyo gibi olmak istemiyorum ama hakikaten normal yiyorum yani kilo vermeyecek ama almayacakda kadar.

Günaydın moralim çok bozuk . Yemw düzenımde hiç bir abartım yok ama 1 kilo aldım şimdiden.aşırı derecwde karnım şiş özellimle akşamları 6 aylık göbüşüm oöuyo bide taş gibi sanırsın içinde kocaman bebek var. Çk suiçmeme rağmen wcyede çok cıkmıyorum.acaba vücudum ödmmi tutuyo. Kendimi böyle kandırıyo gibi olmak istemiyorum ama hakikaten normal yiyorum yani kilo vermeyecek ama almayacakda kadar.
Canim bende sendenim. Birde her aklima geleni yesem ne olacak halim bilmiyorum. Su son 3gune kadar lavabo sikintim yoktu ama 3gundur kabizlikta basladi. Artik kayisi incir yiycez bol bol

Günaydın
kahvaltım; 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir ,helva,3dilim salam,yarım simit ve 1 bardak çay
Öğlen,barbunya , ayran
Akşam;biber kızartması ve ayran bu günlük menüm bu.
merhaba canim nasilsin iyi misin
aksama biber kizartmasi yerine kozlemesi yapsan daha iyi olmaz mi sence:KK66:bak ben neler cekiyorum midemden eger Boyle beslenirsen Allah korusun benim gibi olabilirsin dun gece 4 te uyandim 6 bucuk ta kendimi tuta tuta zor uyudum Sabah 10 da uyandim ama uykumu alamadim cok halsizim
aman dikkat et derim benim yaptigim hatalari yapma:KK15:
Günaydınlar...
Benim moralim çok bozuk . Yemw düzenımde hiç bir abartım yok ama 1 kilo aldım şimdiden.aşırı derecwde karnım şiş özellimle akşamları 6 aylık göbüşüm oöuyo bide taş gibi sanırsın içinde kocaman bebek var. Çk suiçmeme rağmen wcyede çok cıkmıyorum.acaba vücudum ödmmi tutuyo. Kendimi böyle kandırıyo gibi olmak istemiyorum ama hakikaten normal yiyorum yani kilo vermeyecek ama almayacakda kadar.
belki hazimsizlik problemi oldugu iicndir cnm aksam 1 bardak suya 2 kayisi koy Sabah ic o suyu kayiisiyida ye yada birazcik zeytinyagi ic icebilirsen insallah faydasi olur
bozma moralini olur mu cnm :KK15:
Merhaba arkadaşlar. Maalesef bende tombis hamilelerdenim:KK43: zaten 9kilo fazlam vardi bir kilo almisim ilk 7haftada :_( normalde ilk 3 ay hic kilo almamak gerekiyor.
ahh canim hosgeldin aramiza suan kac kilosun boyun kac yasin kac
insallah hic Kilo almazsin ilk 3 ayda ben aldim cunku Dogru duzgun dikkat edemiyodum pisbogazliktan :oops:

selammmmmm 6.takımın tüm hamişleri burdaymış... Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar Papillon_ Papillon_ @gel_pcpc
pcpc cimmm topiğin hayırlı olsun...
rabbim hepinizin bebişlerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.. öpüyorum hepinizi
oyyyy bitanemmmm:KK200::KK200:hosgeldin topigimizee nasilsin iyi misin seni buralarda gormek ne Kadar da guzel:KK15::KK15:
valla benim hala senden bi umudum var gel yap su 2. bebisi derim :KK45::emir_bebek:ozlemissindir bebek sevmek:KK15:
Canim bende sendenim. Birde her aklima geleni yesem ne olacak halim bilmiyorum. Su son 3gune kadar lavabo sikintim yoktu ama 3gundur kabizlikta basladi. Artik kayisi incir yiycez bol bol
insallah gecer cnm benimm yaa ama cok fazla yiyip te pisman olmayin sonra kayisii incir olur mu:KK19:

ya bende yuruyus sonrasi kasigimda bi agri oluyo kizlar sizde de oluyo mu bu acaba ben haftada 2 3 gun sadece yuruyus yapiyorum diye mi oyle oluyo

:63::63:
merhaba canim nasilsin iyi misin
aksama biber kizartmasi yerine kozlemesi yapsan daha iyi olmaz mi sence:KK66:bak ben neler cekiyorum midemden eger Boyle beslenirsen Allah korusun benim gibi olabilirsin dun gece 4 te uyandim 6 bucuk ta kendimi tuta tuta zor uyudum Sabah 10 da uyandim ama uykumu alamadim cok halsizim
aman dikkat et derim benim yaptigim hatalari yapma:KK15:

belki hazimsizlik problemi oldugu iicndir cnm aksam 1 bardak suya 2 kayisi koy Sabah ic o suyu kayiisiyida ye yada birazcik zeytinyagi ic icebilirsen insallah faydasi olur
bozma moralini olur mu cnm :KK15:

ahh canim hosgeldin aramiza suan kac kilosun boyun kac yasin kac
insallah hic Kilo almazsin ilk 3 ayda ben aldim cunku Dogru duzgun dikkat edemiyodum pisbogazliktan :oops:

oyyyy bitanemmmm:KK200::KK200:hosgeldin topigimizee nasilsin iyi misin seni buralarda gormek ne Kadar da guzel:KK15::KK15:
valla benim hala senden bi umudum var gel yap su 2. bebisi derim :KK45::emir_bebek:ozlemissindir bebek sevmek:KK15:

insallah gecer cnm benimm yaa ama cok fazla yiyip te pisman olmayin sonra kayisii incir olur mu:KK19:

töbeee yarabbiiimmmmm bi selam verim dedim gene nereye geldik :KK30::KK30::KK30:
sizinkileri sevcem ben hıhhhh

X