TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

bana gore hayır ama ona gore evet:27::27::27::27:

kırk yılda bır bulmusum bırak az hava atalım:27::27::27::27:

vallahi canım çıkıyorsanız adı belli olsun sende başkasına kaptırma,çok trip atıp..çıkıyorsak sende ona göre davran de..açık ol ozaman..

yuzsuz bu yuzsuz dıyorumkı arama ıstemıyorum dıyorum nıye sevgılınmı kızıyo yoksa dıyo:23::23::23::27:

bu çocuk vur kaç seviyo, her erkek aynı olmuyor, ilgide bekler bence bu ilgisiz olursa gider
çakal ya başkası var mı die check ediyo kızım seni :23:

vallahi canım çıkıyorsanız adı belli olsun sende başkasına kaptırma,çok trip atıp..çıkıyorsak sende ona göre davran de..açık ol ozaman..

yok yok olmaz bundan:19::19:
zaten telınıde kapatmıs vatsaptan yazdıklarım gıtmıyo pis:19::19::19::19::27:

sakın niye kapattın deme olurmu ararsa...

bu çocuk vur kaç seviyo, her erkek aynı olmuyor, ilgide bekler bence bu ilgisiz olursa gider
çakal ya başkası var mı die check ediyo kızım seni :23:

etsin benım umrumda degılkı ben gonlume gore bırını buluncaya kadar benı oyalasın yeter:27::27::27:

bana gore hayır ama ona gore evet:27::27::27::27:

ona göre evet se sana göre hayır sa adını koy ya herro ya merro muydu ney şimdi sen onun ilgisine alışırsın o pat diye kayar başka yöne bişide diyemezsin çünki ağzını açsan çıkıyomuydukki diyecek hık deip kalırsın ha
kırk yılda bır bulmusum bırak az hava atalım:27::27::27::27:

at at da nasıl biri ki ona göre takdik verecem şimdi değer birimi :27:

aslında kotu bırısı degıl ama öküz odun yanı:27::27::27:

ozaman ruh haline göre davran kasma hafız yoksa elin hep telefona gider acaba beni düşünüyomu aa bunu yazdı ne demek istedi ler le :53:böle kalırsın nasıl hisediyosan öyle davran ne düşünüyosan onu söyle

ozaman ruh haline göre davran kasma hafız yoksa elin hep telefona gider acaba beni düşünüyomu aa bunu yazdı ne demek istedi ler le :53:böle kalırsın nasıl hisediyosan öyle davran ne düşünüyosan onu söyle

ben sallamıyorum zaten ama o benı sınır edıyo:19::19::19:
dur bı album yapıyım resmını gelın kızlarrrr:27::27::27:

ben sallamıyorum zaten ama o benı sınır edıyo:19::19::19:
dur bı album yapıyım resmını gelın kızlarrrr:27::27::27:

bak eşim in benden haberi bile yoktu ..ben tavladım onu sen dediklerime kulak ver..

:60:boyle dersem onun hosuna gıder ben boyle cazgırlık yapınca o guluyo cunku:27::27:

bizde evlenmeden önce gulerdi eşim benim sinirlenmeme bıdı bıdı konuları irdelememe. peki ya sonra? ... :27:
tadını çıkar şuan ooh vur patlasın çal oynasın :21: tam hukukunuz nedir anlayamadımda cilveleşme dönemi sanırım ve en guzel dönem sevgili olmadan bi tık öncesi en heyecanlı kısım budur bi daha bulunmuyor :1:

Back