TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

hahaha, gel ayağımda sallayım uyutum dersin :D:32:

hayır demez ama sonra gene aynı sorumsuz adam olur bıde makına muhendısı bu cocuk yaaaa dusun yanı meslege bak davranıslara bak:1::1:
en son gecen sene ben bundan ayrılırken bunun eskı sevgılısı bunu aldatmıs dedımkı sen aldatılmayo haketmıssın demıştım cok bozulmustu:27::27:

hayır demez ama sonra gene aynı sorumsuz adam olur bıde makına muhendısı bu cocuk yaaaa dusun yanı meslege bak davranıslara bak:1::1:
en son gecen sene ben bundan ayrılırken bunun eskı sevgılısı bunu aldatmıs dedımkı sen aldatılmayo haketmıssın demıştım cok bozulmustu:27::27:

intikamını almışsın biraz odunluklarının, onca erkeğin içinde kızlarla iletişim kurmasını beceremiyo bu galiba, mankinanın ince parçalarını ayarlar gibi akıl edemiyo

ara telefonla tolin uzun uzun çaldır açınca kalk la kalk bişi dicemde heh kalktım noldu diyecek watsabdan yazsana hafız bekliyom burda de :27:

intikamını almışsın biraz odunluklarının, onca erkeğin içinde kızlarla iletişim kurmasını beceremiyo bu galiba, mankinanın ince parçalarını ayarlar gibi akıl edemiyo

yuzsuz bu yuzsuz dıyorumkı arama ıstemıyorum dıyorum nıye sevgılınmı kızıyo yoksa dıyo:23::23::23::27:

bence ona karşı boş değilsen onu adam edebilirsin..:49:

kızlar siz siz olun ilgilenmiyormuş gibi yapın bak ben gönül ablanız olarak yazıyorum ..tecrübeyle sabittir:27:

kızlar siz siz olun ilgilenmiyormuş gibi yapın bak ben gönül ablanız olarak yazıyorum ..tecrübeyle sabittir:27:

ya ıste sorun orda zaten ılgılenmıyorum hıc arayıp sormuyorum bu sefer arıyo ondan sonra hooopp gene kesıyo ılgılenmeyı:19::19:

nasıl yapıcamkı?:26::26::26:

biraz seni aramasına fırsat ver..dır dır yapma fazla..ilk dost olmaya çalış onunla kendine alıştırmalısın..geçmişiyle ilgili konuşun sadece geçmiş sevgililerden değil...
birde çok özen kendine buluşmadan önce..

Back