Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa böyle anlatıp durmayın efuş içimde kalanları depreştiriyorsun hep hayalim sevdiğimin peşinden koşmak evlenme teklifini benim yapmam gibi şeylerdi ama eşim karşıma cıktıgında üf git başımdan bee gibi ergen triplerine girmiştim ne ara aşık oldum ne ara etkiledi beni de aldı o arayı hatırlamıyorum işte çok şaibeli bizim iş![]()
gördüm sonunda birden panik yaptım soryy şimdik tolin oğlan bu mu kız kim peki ben kızı beğendim oğlanı beğenmedim valla![]()
yaa böyle anlatıp durmayın efuş içimde kalanları depreştiriyorsun hep hayalim sevdiğimin peşinden koşmak evlenme teklifini benim yapmam gibi şeylerdi ama eşim karşıma cıktıgında üf git başımdan bee gibi ergen triplerine girmiştim ne ara aşık oldum ne ara etkiledi beni de aldı o arayı hatırlamıyorum işte çok şaibeli bizim iş![]()
o varyaaaa ooooo nelerını bılıyorum nelerını![]()
oglanı bende begenmedım sorun yokgördüm sonunda birden panik yaptım soryy şimdik tolin oğlan bu mu kız kim peki ben kızı beğendim oğlanı beğenmedim valla![]()
evet gözler yaman ama bakışlar masum bence..![]()
o varyaaaa ooooo nelerını bılıyorum nelerını![]()
oglanı bende begenmedım sorun yok
![]()
oglanı bende begenmedım sorun yok
![]()
hahaha sen bunu adam edrsin tolin, kuzu gibi olur fırlama bu, yerinde duramıyo ilacı sen olursun![]()
ayrıl seanna ozaman geri evlenme teklifini sen yap delimisin la ne güzel işte o seni almış benim gibi ortalıkda tinerci diye dolansan dahamı iyi olacakdı hanım hanımcık almışlar seni işte![]()
yap yap dınlıyorummmvalla oğlanla ilgili daha fazla yorum yapmak istemiyorum zira dilim çok pis sivri ve dikenlidiramma kızı beğendim la seannayıda eklesene göremedi fotoyu yaa
hadi tolin seviyosun ben anlarım..![]()
hahaha sen bunu adam edrsin tolin, kuzu gibi olur fırlama bu, yerinde duramıyo ilacı sen olursun![]()
tolinde fıstık gibi kız..vallahi evli bir hanım olarak erekekte en önemli şey ,sahiplenici olması,evine bakıcak kapasitede vicdanlı olması..gerisi gelir zaten..ailesinin şunu bunu hiç önemlideğil..her şey olur zamanla..
o da oyle dıyo zaten yont benı dıyo ya bu bıde reis gıbı bısey cevresı genıs ya bunlarla ugrasabılırmıyım onu bılmıyorum:44::44::44:![]()
valla tolin keşke kendi fotonu koymayaydın sadece oğlanın fotoyu koyaydın iyiydi yaa![]()
macera aramak bu olsa gerek ne yapayım efuli ya canım sıkılıyordu hala da sıkılıyor iyi fikir aslında söylediğinde
![]()
çok içkisi oksa falan bir şey olmaz canım sen adam edersin bunu..