Tolinin kpss calisma gunlugu:)

tarihten ataturk doneminde durdum 42 slaytta durdum ..osmanliyi bu hafta tekrar bastan tekrar edip ilerleyecehim...cografya yeryuzu sekilleri haric digerlerini biturdim...mat problerdeyim ...senin gunluk programin nedir ...her gun bende yazacagim...

tarihten ataturk doneminde durdum 42 slaytta durdum ..osmanliyi bu hafta tekrar bastan tekrar edip ilerleyecehim...cografya yeryuzu sekilleri haric digerlerini biturdim...mat problerdeyim ...senin gunluk programin nedir ...her gun bende yazacagim...
ben ders ders gidiyorum mat geo cografya bıttı tarihten inklap tarihinin basındayım ayın 20 sine kadar tarihi bitirmek ve en az tarihten 2 kitap bıtırmek suankı planım:KK51:

ders ders gidince digerlerini tekrar ediyorsun degil mi unutulur cunku bende tarihi ocak 29 una kadar biterecegim duye planladim 9 gun onde olacaksn ..vatandasliga baslayacagim sonra hic baslamadim daha ...o vakit subat ayinda kitab bitirmeler basliyor denemelerde ...hadi bakalim hayirlisi...bugun tarihten konuyu tekrar edipsoru cozecegim...gece calisabiliyorum cogunlukla paylasirim gece hoscakal

ders ders gidince digerlerini tekrar ediyorsun degil mi unutulur cunku bende tarihi ocak 29 una kadar biterecegim duye planladim 9 gun onde olacaksn ..vatandasliga baslayacagim sonra hic baslamadim daha ...o vakit subat ayinda kitab bitirmeler basliyor denemelerde ...hadi bakalim hayirlisi...bugun tarihten konuyu tekrar edipsoru cozecegim...gece calisabiliyorum cogunlukla paylasirim gece hoscakal
evet dıgerlerını tekrar ettım cografyadan uc soru bankası bıtırdım matematıgım ıyı oldugu ıcın onu ara sıra cozuyorum bende genellıkle gece calısıyorum gunduz erken uyanmak zor oluyor ama uyku saatımı 6 saate kadar cekebıldım cok sukur:KK48:

vay vay vay böyle bir topik var benim şimdi haberim oluyor eyvahhh!!!

Merhaba bende yeni kayıt oldum günlül açıcam inş kendimede maşşallah size baya ilerlemişsinşz
bende ramazan yetginden dinliyorum tarihi 61 e geçtim siz kaçtasınız :)
Ama benim tek ilerlediğim ders tarih başka hiç bir dersim bitmedi bakalım başarabilecekmiyim

Merhaba bende yeni kayıt oldum günlül açıcam inş kendimede maşşallah size baya ilerlemişsinşz
bende ramazan yetginden dinliyorum tarihi 61 e geçtim siz kaçtasınız :)
Ama benim tek ilerlediğim ders tarih başka hiç bir dersim bitmedi bakalım başarabilecekmiyim
offf 61 e iyi gelmişsiniz valla ben bugun 44 e gecıcem:KK51:

Hosbuldum canımın içi topigin hayirli olsun umarim sonunda şuraya atandim diyp yine sen kapatrsin topigini Allahimm aminnnnn :)
insallah beraber atanırızda beraber kapatırız canımmm:KK50:

Evet iyi geldim ama nasıl geldim bir ben bir Allah bilir . coğrafyam türkçem çok iyi sadece matta kötüyüm onuda halledersem inş eb derslerine başlayabileceğim
evet ya videolar cok zaman alıyor offf tarih buyuk sıkıntı valla neysekı cografya turkcenız ıyıymıs:KK51:

gun kapanisi: tarihten 4 unite yi ayrintiliyi tekrar ettim soru olarak 115 cozdum sadece...konuya yuklendim yarin soru cozumunu artiririm tarih i bu ay bitirecegim yuk walla kurtulayim bende 42 de kaldim

tolin tolin nasıl gıdıyor calısmaa

bu aradaa matematıge nasıl calsıyorsunuzzzzz

her gun iyi yada kotu sonucumu aktaracagim sizlerde yazin hirslanip devam edelim birbirimizden etkilenelim iyi geceler

slm kizlar benide araniza alin tolinn beni hatirladinmi :) bende raporumu verim tarih vat bitti hizlica tekrar yapiyorum. bu hafta alana basliycam

Slm kızlar bende aramıza katılmak istiyorum. Başkalarının da çalıştığını görmek bana güç veriyor. Herkese başarılar diliyorum.

X