Tolinin kpss calisma gunlugu:)

ben nısanı full deneme dusunuyorumm ..
sımdı konu calısıyorum .. konu soru seklınde .. bırde ben ders ders gıdıyorum .. sen cnm ?
Gecen sene son ay dersane 30 deneme yapti. 30 da ben evde yaptim. Son ay 60 denemeyle sinava girdim ve gercekten yararli oldu

bana 87 yetiyor nasıl aldınız 87 biraz öneri verir misiniz ne kadar süre çalıştiniz
Bana da 84.5 yetiyordu ama bu sene alimlar cok azaldi 89 a yukseldi.
Ben 2 sene calistim, bir onceki sinavda 79 alinca calismaya basladim. 1 sene matematik turkce cografya calistim ama cok yogun degil.
1 sene de dersaneye gittim.
En az 3 farkli konuanlatimdan 5 farkli yayinin soru bankalarini bitirmenizi tavsiye ederim

ya muhtemelen benim nisanda bitmez

ben de ders ders gidiyorum hepsi bir gitmek riskli geliyor ya bi de öyle çok geniş zmaan yok sonuçta

tarih tekrarı yapıp soru çözüyorum şimdş onun yanıda dil bilgisi

coğrafya bi kere bitti ama eksiklerim var şu türkçe bitsin bi coğrafyadan yoğun bi soru proğramı yapıcam bi kaç gün . Tarih zaten hiç bitti diyip köseye bırakılamaz

sen nasıl yapıyosun ne durumdasın
aynen canım ben de tarıhı bıtırdım ders ders
vatandaslık dıl bılgısı hep konu konu ders ders ... sonra tekrar yaparken de ıkı ıkı derslere bolup tekrarlarım o en azından daha kısa suureek ya .. bılmıyorum yanlıs mı bu yontem hepsı bır corba olmasın derdındeyım ..

gunluk 500 600 gıbı bı hedefım yok onemlı olan verımlı calısmak .. bu ara hastaneye gıttım geldımm bırde az saat calıstım

ay cok konustum :KK70:

Ben vatandasligi baya sona bıraktım çünkü sözel şeyleri sürekli tekrar gerekiyor zaman kaybı oluyor o yüzden bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ama /:

elimde isemin soru bankasi var ama baslamadim
cok agır ya ben a grubundan hazırlandım gecen yıl o kıtaplarla esdeger bılmıyorum b de boyle cıkmıyor kı .. yanı bana gore :KK43:

ya haklı olabilirsin ama bence yine de ağır olsun zararı olmaz .

Video izledin mi naisl calisiyosun vata
bılgım var zaten canım kulak asınalıgı dıyeyım :KK70: derslerını aldıgım ıcın kıtaptan not okuyorum en ıyısı o .. vıdeoda uykum gelıyo :KK43: sen

bıde herkes ısem e yogunlasıyor osym bılmıyor mu mılletın bunlara agırlık verdıgını bence burdan sormaz dıyorum 3 tam 1 robot 3 tam 1 robot ust uste aynı yayından ckımıslıgı bu zamana kadar yok

bıde herkes ısem e yogunlasıyor osym bılmıyor mu mılletın bunlara agırlık verdıgını bence burdan sormaz dıyorum 3 tam 1 robot 3 tam 1 robot ust uste aynı yayından ckımıslıgı bu zamana kadar yok

ya açıkçası ben de osym bu yayınları inceleyip de ona göre soru yapmaz diye dusunuyroum şimdi ne diycek isemden hiç bişe sormayalim mi o zaman çok uç şeylere gitmesi lazım o da hiç bi yayında olmaz

ya açıkçası ben de osym bu yayınları inceleyip de ona göre soru yapmaz diye dusunuyroum şimdi ne diycek isemden hiç bişe sormayalim mi o zaman çok uç şeylere gitmesi lazım o da hiç bi yayında olmaz
ama her yıl bır kıtaptan cıkıyor her yıl farklı bır soru mantıgı ıle sasırtıyor
o da dogru ama :KK64:

Bunun cevabına E diyor Fevzi Çakmak milli savunma bakanı ,cevap mı yanlış yoksa değişiyor mu düzenli ordu ile

ama her yıl bır kıtaptan cıkıyor her yıl farklı bır soru mantıgı ıle sasırtıyor
o da dogru ama :KK64:

ya söyle tüm sorular da şaşırtıcı degol ki eleyici sorular var ki olmak zorunda bu eleyici soruları da şans eseri bi tanesi buluyor bence . Yoksa bunlar evveliyan bişe sormayalim deseler konu olarak çoğu seyi sormamalari lazım böyle bise niye yapsinlar ki /:

aman bacım bu osym garip valla çok kafa yormayalim . Bi de bence artık yayınlar osymnin çoook gerisinde osym tarz değiştirdi yaniartık hersey sınav anina kalıyor çok çalışan çok alır diye bişe yok çalışan iyi alır evet ama her çalısan da karşılığını alamaz. Eleyici oluyor sorular baya. Bak bi ales için yds ixin sıra önemli olmamasina rağmen Eleyici yapıyolar o yüzden kpss yi dusunemiyorum bile. Öyle olmasa bazı bölümlerde puanlar 95 e dayanirdi ama 90 alan genelde atanıyor

Bende ismet inönü yaptım yanlış çıktı emin olamadım ,birini tam öğrenemeden yeni birşeyle değişim oluyor :110:

slm kizlar bazi nedenlerden dolayi bir aydir filan hic bakmadim derslere calistiklarimi da unuttum malesef. ama cok mutluyum anneme yalvardim sinava kadar cocuguma bakcak bende ders caliscam :) ins guzel degerlendirebilirim zamani kizlar. cok fazla dersim var alana daha baslamadim bile hergun buraya yazcam ne yaptigimida :) az zaman kaldi haydi hizlanalim canlar herkese basarilar

X