çoğu bitmedi çoğu duruyor. tarih cografya vatandaslık çalıştığımı düşünürsek ee hal böyle olunca konu ne zaman bitecek soru ne zaman çözülecek diye stres oluyorum+ video da izliyorum. olur umarım.ee cogu bıtmıs benceee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoğu bitmedi çoğu duruyor. tarih cografya vatandaslık çalıştığımı düşünürsek ee hal böyle olunca konu ne zaman bitecek soru ne zaman çözülecek diye stres oluyorum+ video da izliyorum. olur umarım.ee cogu bıtmıs benceee
maşallah Tolin videoların bitmesi çok iyi olmuş bende inkilaba başladım bakalım ne zaman biter.tarih benımde 4 video kaldı bitiyor ya vatandaslıga bende bı cozum bulamadım isemin videolarını begenmedım malesef ama herkesten duydugum su oldu konuda bogulmayın bol soru cozun oyle oturuyor vatandaslık dedıler
ihtiyac pegem data evveliyat fem aldım senenın basında bunların bı kısmı bıttı bı kısmı bıtmek uzere sonrasında daha alacagım kıtaplarda varevt cnmm yaa
hangı yayınları cozuyosun suan
cok stresım ben bu araa
video izlemek cok zaman alıyor benım aralarda ızlemedıgım gunlerde oldu sıkıldım cunku ama sana tavsıye bı an once videoları bıtır hem uzamasın hemde bıttıkten sonra soru cozmek tekrar yapmak ıcın daha cok zamanın olucak ve mutlaka yetısırmaşallah Tolin videoların bitmesi çok iyi olmuş bende inkilaba başladım bakalım ne zaman biter.
yedııklım denemesı aldım zor buldum acıkcası yoruyo ınsanı okurken dahaihtiyac pegem data evveliyat fem aldım senenın basında bunların bı kısmı bıttı bı kısmı bıtmek uzere sonrasında daha alacagım kıtaplarda var
video izlemek cok zaman alıyor benım aralarda ızlemedıgım gunlerde oldu sıkıldım cunku ama sana tavsıye bı an once videoları bıtır hem uzamasın hemde bıttıkten sonra soru cozmek tekrar yapmak ıcın daha cok zamanın olucak ve mutlaka yetısır
haklısın çok vakit alıyor ama kalıcıda oluyor sanki. bende osmanlıya kadar dinlemiştim son bi kaç tane kalmıştı bıraktım.şimi onları bitirip inkilaba geçtim ordan sonra daha az sanki video sayısı sınırları zorlayacağım sağol tolin yetişmeyecek olsa bile yetişir lafını duymak bile çok guzel. teşekkür ederim :) kolay gelsin sana da.ihtiyac pegem data evveliyat fem aldım senenın basında bunların bı kısmı bıttı bı kısmı bıtmek uzere sonrasında daha alacagım kıtaplarda var
video izlemek cok zaman alıyor benım aralarda ızlemedıgım gunlerde oldu sıkıldım cunku ama sana tavsıye bı an once videoları bıtır hem uzamasın hemde bıttıkten sonra soru cozmek tekrar yapmak ıcın daha cok zamanın olucak ve mutlaka yetısır
yedııklım evet bıraz zoryedııklım denemesı aldım zor buldum acıkcası yoruyo ınsanı okurken daha
ınankı bunu senı avutmak ıcın soylemıyorum facede uye oldugum gruplarda yazanları okuyorum cocugun bırı son 1 ay sadece 23000 soru cozmus ve 91 alıp atanmıs senın daha 4 ayın var onunde ve konularında neredeyse bıtmek uzere yanı cok cok ıyı gıdıyorsun tek tavsıyem cok cok cok soru cozmen hergun bir oncekı gunden daha fazla soru cozhaklısın çok vakit alıyor ama kalıcıda oluyor sanki. bende osmanlıya kadar dinlemiştim son bi kaç tane kalmıştı bıraktım.şimi onları bitirip inkilaba geçtim ordan sonra daha az sanki video sayısı sınırları zorlayacağım sağol tolin yetişmeyecek olsa bile yetişir lafını duymak bile çok guzel. teşekkür ederim :) kolay gelsin sana da.
ahh Tolin ne güzel konuşuyorsun sen öyle ilk defa ciddi bir hazırlanma sürecinde olduğum için bu telaşım. söylediklerini dikkate alacağım inşallah bizde yüksek puan alıp atananlardan oluruz.yedııklım evet bıraz zor
ınankı bunu senı avutmak ıcın soylemıyorum facede uye oldugum gruplarda yazanları okuyorum cocugun bırı son 1 ay sadece 23000 soru cozmus ve 91 alıp atanmıs senın daha 4 ayın var onunde ve konularında neredeyse bıtmek uzere yanı cok cok ıyı gıdıyorsun tek tavsıyem cok cok cok soru cozmen hergun bir oncekı gunden daha fazla soru coz
ben suan konu calsııyorum daha agırlıklı olarakyedııklım evet bıraz zor
ınankı bunu senı avutmak ıcın soylemıyorum facede uye oldugum gruplarda yazanları okuyorum cocugun bırı son 1 ay sadece 23000 soru cozmus ve 91 alıp atanmıs senın daha 4 ayın var onunde ve konularında neredeyse bıtmek uzere yanı cok cok ıyı gıdıyorsun tek tavsıyem cok cok cok soru cozmen hergun bir oncekı gunden daha fazla soru coz
ihtiyaç yediiklim data yargı evveliyat var bende daha da almayı düşündüğüm çok kaynak var elimdekiler biterse.
ay benımdee ama bakalım cozmeden sınav tarıhı gelıvercekmıs gıbı hıssedıyorumihtiyaç yediiklim data yargı evveliyat var bende daha da almayı düşündüğüm çok kaynak var elimdekiler biterse.
canım çok iyi maşallah. .. ben konuları bitirmeye uğraşıyorum uzun zamandır deneme çözemedim...ihtiyac gy kolay sorarsa gk dan zorluyor gk dan kolay sorarsa gy den zorluyor bu sınavda oyleydı gene
iyi gecti canım cok sukur gecen sınava gore 15 net arttırdım ama tabıkı yeterlı degıl sen napıosun nasılsın
ihtiyac evveliyat pegem fem tarihin pusulası ve doktorın yayınlarını kullanıyorum ben suan
insallah lilrubamcanım çok iyi maşallah. .. ben konuları bitirmeye uğraşıyorum uzun zamandır deneme çözemedim...
yatılı misafir vardı bir haftadır hiç birşey yapamadım...
artık çok az kaldı sınava o nedenle stres yapıyorum. ..inş iyi sonuçlar alırız
Super612 soru gun kapanısı
200 kadarı cografya geri kalanı tarihti,vatandaslık ıcın ek konu anlatım kıtabına gerek yok isemın soru bankasını alırsın onun yerıneSuper
Hangi dersten
Ben daha soruyu arttiramadim
Ders çalışmaktan siddetli bas agrim da cabasi
Tolinhkımse yoookkmuuuu bugun cok yorgunum hıc ders calısasım yok yataktan cıkamıyorumm
kımse yoookkmuuuu bugun cok yorgunum hıc ders calısasım yok yataktan cıkamıyorumm
Bugun kendime mila verdim yarin tam gaz insallah devam200 kadarı cografya geri kalanı tarihti,vatandaslık ıcın ek konu anlatım kıtabına gerek yok isemın soru bankasını alırsın onun yerıne