Tolinin kpss calisma gunlugu:)

ya not alma işini ben cografyada yaptım sonra zaman kısalınca bıraktım malesef pusulada hatalar var diyorlar ne kadar dogru bılmıyorum ben sadece pusulanın soru bankasını aldım

ya not alma işini ben cografyada yaptım sonra zaman kısalınca bıraktım malesef pusulada hatalar var diyorlar ne kadar dogru bılmıyorum ben sadece pusulanın soru bankasını aldım

işte ben hem soru hem konusunu aldım ramazan hocayla catistiklari noktalar var ama hangisi doğru bilemem pusuladaki gibi düşünen tarihçiler de var ramazan hoca gibi düşünenler de var valla karışık o nokta /;

dün de soru bankasi seti siparisi verdim uzman kariyerin insallah iyidir

uzman kariyer hakkında kotu bişey duymadım ıyıdır ınsallah

coğrafya ve tarih soru bankası almayı düşünüyorum da kararsız kaldım yargı kozmik oda mı yoksa doktirin mi alsam diye kullanan var mı fikri olan

Kozmik oda kullanmadim ama doktirin kullandim çok begendim
Tolin filozof yayınlarının tarihini çözdün mü ? Senin mesajını okumuştum bi konuda etkilenerek doktrin sipariş ettim :) tanıtım amaçlı filozof soru bankasından demo kitapçık göndermişler evveliyattan doktrinden daha ayrıntı geldi bana. Acaba kitabın tamamı böyle mi sipariş etmeyi düşünüyorum kullandıysan bi fikrini sorayım dedim :)

arşiv 3000 i dıyorsun dimi?

onu almadım ama alıcam tarihsavar arşiv 3000 fehmi eriklinin kitabı aşina evveliyat 44 lü tarih denemesi bunlar listemde olan kıtaplar
Tamam bende alayım:) tarih 44 lü denemeyi aldım ama sınava yakın çözeyim diyorum. Aşina yı almakta kararsızım, tarihsavar da var di mi uff bunların hepsi nasıl bitecek fem de çözmek istiyorum ben

Tamam bende alayım:) tarih 44 lü denemeyi aldım ama sınava yakın çözeyim diyorum. Aşina yı almakta kararsızım, tarihsavar da var di mi uff bunların hepsi nasıl bitecek fem de çözmek istiyorum ben
almışken onuda al gitsin cografya tarih konuyu bılınce bunlar kolay cozuluyor fem şuan cozuyorum ben ne cok ıyı ne cok kotu

yukleyemedım cunku sitenın yapısından dolayı lınk paylasımı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…