Tolinin kpss calisma gunlugu:)

Bende baskasinin çözdüğü soru sayisini görüp psikolojiyi bozdum sonra bi oturuşta 800 soru cozdum merak etme yalniz değilsin :KK53:

Olabilirsin tabiki minnak çekirge :KK53:
Bi başkası daha var yani
Bi kere daha bozuldu psikolojim :rolleyes:
Bende öyle bişey yapsam ya :KK53: cık göremedim kendimde o ışığı :KK34: :-)

Bi başkası daha var yani
Bi kere daha bozuldu psikolojim :rolleyes:
Bende öyle bişey yapsam ya :KK53: cık göremedim kendimde o ışığı :KK34: :-)
gunaydın herkeseeee sabah 8 de yatınca anca uyanabıldım:KK30:
baskası degıl baskalarıda var:KK48:gecen ınstagramda bır gunluk soru cozme etkınlıgı yapmıslar bırısı tam 2000 soru cozmus:KK57:gunde 1 soru bankası bıtırenler falanda var o yuzden acılen gaza gelmelıyız conem:KK53::KK50:

harikasin tolinim süper:KK50:
konular bittimi canim
:KK76:
konular bıtmedı canım ama az kaldı vatandaslık duruyor bırde tukceden dılbılgısı kaldı:KK19:

tarih videolarini bitirdin mi sen ? masaallah hep boyle gidersin ins
offf yaren son on kaldı ama bıktım vıdeo ızlemekten valla ne bıtmez vıdeolarmıs ya sen naptın kactasın:KK19:

baskası degıl baskalarıda var:KK48:gecen ınstagramda bır gunluk soru cozme etkınlıgı yapmıslar bırısı tam 2000 soru cozmus:KK57:gunde 1 soru bankası bıtırenler falanda var o yuzden acılen gaza gelmelıyız conem:KK53::KK50:

konular bıtmedı canım ama az kaldı vatandaslık duruyor bırde tukceden dılbılgısı kaldı:KK19:

offf yaren son on kaldı ama bıktım vıdeo ızlemekten valla ne bıtmez vıdeolarmıs ya sen naptın kactasın:KK19:
2000 soru mu, soru bankası mı :110: maşallah diyeyim Napim :-)
Sadece tarih coğrafya anayasa ise çözülür de mat da varsa içinde 41 kere maşallah:KK70:

2000 soruyu zorlasa herkes çözerde sen o 2000 sorudan ne anladın önemli olan o ben 50 soru çözüyorum misal ama doğrıda yapsam yanlışta açıklamalarını okuyorum anlamazsam konuya geri dönüyorum.

Azmış gibi görünüyor ama ben konuyu tam olarak pekiştiriyorum ve soru kaçırma şansını azaltıyorum

2000 soru mu, soru bankası mı :110: maşallah diyeyim Napim :-)
Sadece tarih coğrafya anayasa ise çözülür de mat da varsa içinde 41 kere maşallah:KK70:
yok matematik yok merak etme cografyadan cozmus 2000 soruyu:KK53:

2000 soruyu zorlasa herkes çözerde sen o 2000 sorudan ne anladın önemli olan o ben 50 soru çözüyorum misal ama doğrıda yapsam yanlışta açıklamalarını okuyorum anlamazsam konuya geri dönüyorum.

Azmış gibi görünüyor ama ben konuyu tam olarak pekiştiriyorum ve soru kaçırma şansını azaltıyorum
valla bende cok soru cozme taraftarıyım kpss de türkiye 5.incisinin yazısını okudum gunde 1400 soruya kadar cıktıgını yazmıstı bende mesela 800 soru cozdum ama yanlıslarımı boslarımı not aldım :KK51:

yok matematik yok merak etme cografyadan cozmus 2000 soruyu:KK53:

valla bende cok soru cozme taraftarıyım kpss de türkiye 5.incisinin yazısını okudum gunde 1400 soruya kadar cıktıgını yazmıstı bende mesela 800 soru cozdum ama yanlıslarımı boslarımı not aldım :KK51:
Ohh iyi bari :rolleyes:

Bende çok soru çözmekten yanayım ne kadar çok o kadar iyi yani. Konuyu bilmekle soruda görmek çok farklı. Son zamanlarda hazırlanıp iyi puan alan birisinin yazısını okumuştum bende konu çalışmaya vakit yok bi sürü yanlışım çıksa bile sürekli soru çözdüm yazmıştı.

Ohh iyi bari :rolleyes:

Bende çok soru çözmekten yanayım ne kadar çok o kadar iyi yani. Konuyu bilmekle soruda görmek çok farklı. Son zamanlarda hazırlanıp iyi puan alan birisinin yazısını okumuştum bende konu çalışmaya vakit yok bi sürü yanlışım çıksa bile sürekli soru çözdüm yazmıştı.
Aynen öyle bende mesela teste baslayinca çok yanlisim cikiyor sonlara doğru doğrular artiyor ve baştaki yanlislara geri döndüğümde doğruyu bulmaya basliyirum bide ben tarihte cozemedigim sorulari mutlaka not aliyorum inşallah onunda faydasini görürüm:KK51:

X