- 23 Ekim 2011
- 19.403
- 23.872
gel gel ozledık senıuzulme bu sekildede iyi ...1 haftalik ara bitti yarin geliyorummm araniza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel gel ozledık senıuzulme bu sekildede iyi ...1 haftalik ara bitti yarin geliyorummm araniza
Evet tam da şuan psikolojim bozuldu :)807 soruyla gunu kapattım:)
Bende baskasinin çözdüğü soru sayisini görüp psikolojiyi bozdum sonra bi oturuşta 800 soru cozdum merak etme yalniz değilsinEvet tam da şuan psikolojim bozuldu :)
Olabilirsin tabiki minnak çekirgeHeyyooooo minnak bi ygs lys öğrencisi olarak size salça olabilir miyim ablişlerim?
Bi başkası daha var yaniBende baskasinin çözdüğü soru sayisini görüp psikolojiyi bozdum sonra bi oturuşta 800 soru cozdum merak etme yalniz değilsin
Olabilirsin tabiki minnak çekirge
harikasin tolinim süper807 soruyla gunu kapattım:)
Evet tam da şuan psikolojim bozuldu :)
Canım karıştırdın galiba :) ben böyle gidersem KPSS yalan olacaktarih videolarini bitirdin mi sen ? masaallah hep boyle gidersin ins
Canım karıştırdın galiba :) ben böyle gidersem KPSS yalan olacak
gunaydın herkeseeee sabah 8 de yatınca anca uyanabıldımBi başkası daha var yani
Bi kere daha bozuldu psikolojim
Bende öyle bişey yapsam ya cık göremedim kendimde o ışığı
konular bıtmedı canım ama az kaldı vatandaslık duruyor bırde tukceden dılbılgısı kaldıharikasin tolinim süper
konular bittimi canim
offf yaren son on kaldı ama bıktım vıdeo ızlemekten valla ne bıtmez vıdeolarmıs ya sen naptın kactasıntarih videolarini bitirdin mi sen ? masaallah hep boyle gidersin ins
2000 soru mu, soru bankası mı maşallah diyeyim Napimgunaydın herkeseeee sabah 8 de yatınca anca uyanabıldım
baskası degıl baskalarıda vargecen ınstagramda bır gunluk soru cozme etkınlıgı yapmıslar bırısı tam 2000 soru cozmusgunde 1 soru bankası bıtırenler falanda var o yuzden acılen gaza gelmelıyız conem
konular bıtmedı canım ama az kaldı vatandaslık duruyor bırde tukceden dılbılgısı kaldı
offf yaren son on kaldı ama bıktım vıdeo ızlemekten valla ne bıtmez vıdeolarmıs ya sen naptın kactasın
2000 soruyu zorlasa herkes çözerde sen o 2000 sorudan ne anladın önemli olan o ben 50 soru çözüyorum misal ama doğrıda yapsam yanlışta açıklamalarını okuyorum anlamazsam konuya geri dönüyorum.gunaydın herkeseeee sabah 8 de yatınca anca uyanabıldım
baskası degıl baskalarıda vargecen ınstagramda bır gunluk soru cozme etkınlıgı yapmıslar bırısı tam 2000 soru cozmusgunde 1 soru bankası bıtırenler falanda var o yuzden acılen gaza gelmelıyız conem
konular bıtmedı canım ama az kaldı vatandaslık duruyor bırde tukceden dılbılgısı kaldı
offf yaren son on kaldı ama bıktım vıdeo ızlemekten valla ne bıtmez vıdeolarmıs ya sen naptın kactasın
yok matematik yok merak etme cografyadan cozmus 2000 soruyu2000 soru mu, soru bankası mı maşallah diyeyim Napim
Sadece tarih coğrafya anayasa ise çözülür de mat da varsa içinde 41 kere maşallah
valla bende cok soru cozme taraftarıyım kpss de türkiye 5.incisinin yazısını okudum gunde 1400 soruya kadar cıktıgını yazmıstı bende mesela 800 soru cozdum ama yanlıslarımı boslarımı not aldım2000 soruyu zorlasa herkes çözerde sen o 2000 sorudan ne anladın önemli olan o ben 50 soru çözüyorum misal ama doğrıda yapsam yanlışta açıklamalarını okuyorum anlamazsam konuya geri dönüyorum.
Azmış gibi görünüyor ama ben konuyu tam olarak pekiştiriyorum ve soru kaçırma şansını azaltıyorum
lisanslisans mmı ön lisans mı
Ohh iyi bariyok matematik yok merak etme cografyadan cozmus 2000 soruyu
valla bende cok soru cozme taraftarıyım kpss de türkiye 5.incisinin yazısını okudum gunde 1400 soruya kadar cıktıgını yazmıstı bende mesela 800 soru cozdum ama yanlıslarımı boslarımı not aldım
Aynen öyle bende mesela teste baslayinca çok yanlisim cikiyor sonlara doğru doğrular artiyor ve baştaki yanlislara geri döndüğümde doğruyu bulmaya basliyirum bide ben tarihte cozemedigim sorulari mutlaka not aliyorum inşallah onunda faydasini görürümOhh iyi bari
Bende çok soru çözmekten yanayım ne kadar çok o kadar iyi yani. Konuyu bilmekle soruda görmek çok farklı. Son zamanlarda hazırlanıp iyi puan alan birisinin yazısını okumuştum bende konu çalışmaya vakit yok bi sürü yanlışım çıksa bile sürekli soru çözdüm yazmıştı.