Tolinin kpss calisma gunlugu:)

kızlar tarihi nasıl çalışıyorsunuz ezber ağırlıklı mı
ben soyle calısıyorum ramazan hocanın defter notunu aldım onunla beraber vıdeodan dınlıyorum sonra bol soru cozup yapamadıgım soruları konu konu not alıyorum sınava kadarda hepsını tekrar edıcem sımdılık ezber yapmadım ogrenebılecegım kadarını ogrenıp kalanını ezber yapmayı planlıyorum:KK52:

Kızlar Antrenmanlarla Matematik'ten çalışan var mı aranızda?
Bazı Cevaplarda sıkıntı var mı sizce?
Bazı soruları çözüyorum çözüyorum aynı sonuç çıkıyor cevap çıkmıyor ben mi hata yapıyorum acaba bilemedim o_O

Kızlar Antrenmanlarla Matematik'ten çalışan var mı aranızda?
Bazı Cevaplarda sıkıntı var mı sizce?
Bazı soruları çözüyorum çözüyorum aynı sonuç çıkıyor cevap çıkmıyor ben mi hata yapıyorum acaba bilemedim o_O
soruları buraya yuklersen yardımcı olurum canım:KK51:

Geçmiş olsun canımm:110:
cok saol canım ya valla hasta olmak ne kotuymus ya kafamı yataktan kaldıramıyorum:KK48:

cok saol canım ya valla hasta olmak ne kotuymus ya kafamı yataktan kaldıramıyorum:KK48:
Öyle canım ya Allah sağlık sıhhat versin gerisi boş aslında..bende çok dikkat ediyorum bu sene hasta olmayım diye kıyıdan dönüyorum hep bakalım :))

Teşekkür ederim tolin biraz daha uğraşayım bakalım baktım olmuyor öyle yaparım :KK66:

yok bende bıtıremedım daha soru cozerek ılerleyınce video ızlemem yavasladı ama allaha sukur az kaldı basladıgımda nasıl bıtcek 70 video yeaaaa dıyodum:KK48:

haha aynen ya ucuna geldik allahtan :F işte çağdaş tarih kaldı ama onların çoğu zaten bildiğim ve ilgilendiğim konular dört gözle bekliyordum yani :KK70:

insalalh hepsi birbirine görmez ya tarihi sürekli çalışmak lazim bitti diyemiyosun hiç bacım öyle lanet bişe

haha aynen ya ucuna geldik allahtan :F işte çağdaş tarih kaldı ama onların çoğu zaten bildiğim ve ilgilendiğim konular dört gözle bekliyordum yani :KK70:

insalalh hepsi birbirine görmez ya tarihi sürekli çalışmak lazim bitti diyemiyosun hiç bacım öyle lanet bişe
bol soru cozunce pek karısmıyor bıde ben soyle yaptım kpss de cıkmıycak ama konuyu ogretıcı olan karma testlerden aldım bı kırtasıyeden onlarıda cozuyorum boylelıkle konular tam oturuyor ustunede evveliyatı cozunce tam oluyor :KK51:

bol soru cozunce pek karısmıyor bıde ben soyle yaptım kpss de cıkmıycak ama konuyu ogretıcı olan karma testlerden aldım bı kırtasıyeden onlarıda cozuyorum boylelıkle konular tam oturuyor ustunede evveliyatı cozunce tam oluyor :KK51:
nasıl ki o testler ? anlamadım
ben de evveliyatı cozuyorum ama evveliyatin konu anlatimlisini da almak lazım sanki ya ramazan hocanın söylemedigi şeyler de çıkıyor bana mi öyle geldi sadece ?

nasıl ki o testler ? anlamadım
ben de evveliyatı cozuyorum ama evveliyatin konu anlatimlisini da almak lazım sanki ya ramazan hocanın söylemedigi şeyler de çıkıyor bana mi öyle geldi sadece ?
ya boyle bı suru soru bankasının testlerını alıp konu konu karma yapmıslar bu sorulardan cıkmaz ama konuları ogrenmek ıcın cok faydalı mesela 17. yy 18.yy ıslahatları arasındakı farklar neler 4. murat ne yapmıs 3. selım ne yapmıs 1 mahmud zamanında hangı okul acılmıs gıı bunları ogrenmek ıcın baya faydalı testler:KK51:bben evveliyatın kıtabınıda ders notlarınıda aldım ama kıtap cok kalın sınava kadar bıtermı bılmıyorum:KK43:

ya boyle bı suru soru bankasının testlerını alıp konu konu karma yapmıslar bu sorulardan cıkmaz ama konuları ogrenmek ıcın cok faydalı mesela 17. yy 18.yy ıslahatları arasındakı farklar neler 4. murat ne yapmıs 3. selım ne yapmıs 1 mahmud zamanında hangı okul acılmıs gıı bunları ogrenmek ıcın baya faydalı testler:KK51:bben evveliyatın kıtabınıda ders notlarınıda aldım ama kıtap cok kalın sınava kadar bıtermı bılmıyorum:KK43:

hmmm onu özel yapmışlardir /: bulmak zor yani ama güzel fikir tabiki

ben evveliyatin kitabını almamistim pusula aldım ama soru çözerken evveliayyta eksikler çıkıyor

ben dinlerken not alıyorum yoksa dinleyemem valla tarzım o : D tabi biraz uzun sürüyor tabi öyle

X