- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
ya kızlar soylım ben tokı oıturuyonm 2 yıl oldu tasınalı bıraz gec teslım aldık bızde ama soylum hıc hıc ıscılık yokkkk kesınlıkle tokıde luksu aramayın heryerı zaten sonradan dokuluyo bız korkumuzdan kapıları kapatamaz olduk kapıyı kapattıgımız gıbı duvar soyuluyo parca parca yere dokuluyo kı zaten yere serılen halıfılekler yokmu onlardanda aynı renkte kırkayak cıkıyo bu elazgda zaten bız kırkayarkların elınde kaldık tum takode bu mevcud o halıfıleksler neden kırkayak yapıyo hemen onuda solım ıslanınca nem yapıyo ondan kırkayak nemde hemmen halıfıleksın altına gırıyo valla ben daha oglumun kulagına gırcek dıye ok korkuyorum ımkanınız varsa lamınant yaptırın eger yenı tokıler lamıneyse bısey dıyemem ama bızımkıler halıflekstı
Bende toplu konutlarda oturuyorum .Çok iyi diyemem ama sağlam .Benim için öncelikli olan depreme karşı dayanıklı olmasıydı ve öylede zaten. Bence de toplu konutları yapan firma önemli .
bizde aldık tokiden ev, nisanda peşinatı yatırıcaz mayıstada içine geçicez inş, bende heveslendim kendi evim olcak diye ama yorumları okuyunca korktum sanki kafamçokkarıştı
çamaşır suyucum a.s siz geçebildiniz mi evinize ?
bu arada kirada ödüyordunuz sanırım, ikisi birden çok zor olsa gerek Allah yardımcınız olsun benneyaptımki
eşimle biz tokiden ev aldık ve bu kararımızdan da memnunuz. eylülde de teslim alıp taşınacağız. 15yıl sonra borç bitince ev bizimolacak. ama çevremde tokiden ev alan fazla yok, eğer tokiden ev alan varsa ve paylaşımlarını yazarsa çok sevinirim...
hala eylülde teslim diyorlar ama bi gelişme yok...bakalım ne olacak? teslim edildiğinde yazarım buraya da..sanırım çok fazla ev alan yok tokiden
eşimle biz tokiden ev aldık ve bu kararımızdan da memnunuz. eylülde de teslim alıp taşınacağız. 15yıl sonra borç bitince ev bizimolacak. ama çevremde tokiden ev alan fazla yok, eğer tokiden ev alan varsa ve paylaşımlarını yazarsa çok sevinirim...
ben aldim kirsehirden 98 ay vade 2, taksidi yatirdik yuzde 10 pesinatla 13 verdik 1200 lira odeme ile basladik.alti ayda bir memur enflasyon zammi var yillik sigortasini borc bitene kadar yaptirmak zorunlulugu var.iscilik cok kotu akari kokani cok santiye icinde ise zamanla duzeltiyolar ama biraz baskin olmalisiniz.yoksa takmiyolar.ama tek maasla baska alternatifimiz yoktu , ira vererek ev sahibini zengin ediyoruz.orta sinif vatandas nasil ev sahibi olacak baska.mecbur yemeyecegiz icmeyecegiz odeyecegiz sonucta kendimize yatirim yaptik.insallah borcu bitince hersey daha guzel olacak insanin kendi evi gibisi yok.cok huzurluyum.balkona cam banyoya duskabin yaptirdim ilerdede dolap falan yaptircam.giris kat dustu sansimiza kura ile almadik elde kalan evlerden aldik ama gayet memnunum plani cok guzel.tavsiye ederim
hala eylülde teslim diyorlar ama bi gelişme yok...bakalım ne olacak? teslim edildiğinde yazarım buraya da..sanırım çok fazla ev alan yok tokiden