- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
bu konuyu actigin icin tesekkürler.bizde almayi düsünüyoruz.dogru düzgün bilgi alamamistim kimseden.valla nerden aklina geldiyse bu konuyu acmak allah senden razi olsun.
bizde düşünüyoruz
alan arkadaşlar bilgi verebilirmi
nekadar peşinat
ayda kaç kaç ödüyorsunuz
nekadar süre sonra teslim ediliyor
odalar nasıl genişmi,kaç oda
bide bolkonu yok diye duymuştum doğrumu
peki tokiden ev alıpda oturan varmı içinde aramızda
bende istiyorum ama eşim malzemesi iyi değl şöyle böyle diyerek uzak tutuyor beni
kiracı geldim kiracı gidecem bu gidişle :-(
bende tokıden ev aldım 2 aydırda ıcınde oturuyorum pek memnun degılım
evım c tıpı 3+1 120m2 balkonuda var odalarıda genıs evın seklı falan cok guzel kullanıslı ama yonetıme koydukları kısıler evın her kusuru ıcın bızden para ıstıyorlar ve sundan artık emınım ucuz malzemeyle yapılmıs bıraz kalıtesız
arkadaşlar toki konutlarının kalitesi yapan firmaya bağlı.binaların maliyeti işçilik,yani içindedir.nerden alırsanız alın içini iyice kontrol edin.akıllı hiçbir mütaahhit demirden,çimentodan çalmaz,çünkü masraf içeride.dikkat..
sağlamlığı konusunda şüphe duymayın.çok sıkı denetleniyor.ama içi yapan firmanın insafına kalmış.
benim çevremde tokiden ev alanların hepsi bin pişman...dağın başında yaşıyoruz diyorlar şehire uzak malzeme göz boyama diyorlar...
benimde pek konutlar şahsen hoşuma gitmiyor...
benim çevremde tokiden ev alanların hepsi bin pişman...dağın başında yaşıyoruz diyorlar şehire uzak malzeme göz boyama diyorlar...
benimde pek konutlar şahsen hoşuma gitmiyor...
bizim modelde aynı...ama umarım yüklenici firma aynı değildir..hangi şehir de eviniz??? malzemeler kalitesiz mi? o kadar para alıyorlar ya...
canım malzemeler cok kotu degıl sonradan degsebılır seyler(mutfak dolapları vs.)ama en onemlısı emege saygı yok,adam guya ev boyamıs kapı pencere ne varsa maskara etmıs kaş yapıyım derken goz cıkarmıs..
benım en buyuk sıkayetım gıderlerımın tıkalı olması ve wclerden gelen pıs koku benneyaptımki
onlar hal olsa baska bı sorunum yok gamyoncuiremsu
bu arada ıstanbul /hadımkoy konutları
fırma adı cakır yapı