- 21 Temmuz 2008
- 51
- 0
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
evet haklısın....bazıları şehir merkezine uzak....konutlar da öyle süper değil, ama herkes bütçesine göre davranıyor, bizim de gücümüz ona yetti...malzeme göz boyamamı bilmem ama çok kaliteli olduğunu da düşünmüyorum, zaten paramız oldukça banyosunu, mutfağını zevkimize göre yaptıracağız inş..umarım çok pişman olmayız ama bu bizim kendi seçimimizdi, sonuçlarına katlanıcaz artık....
canım zaten sehrın merkezınde olsa bu kadar ucuz olmaz..
ve tokı yerlestıkten sonra oralarda merkez halıne gelecek 3-5 yıl zaman alır ama oralarda merkes olacaksengözlerimebaksanab
heryerde yapılan evler aynı değil sanırım.yüklenici firmanın büyük önemi var.ben 5 aydır oturuyorum.oldukça memnunum.ufak tefek sıkıntılar oldu ama anında ücretsiz olarak giderildi.bu açıdan şanslıyız.şehre uzak ama sonuçta bu bölge de başlı başına bir kent olma yolunda.zamanla çok daha iyi olacaktır.evim 116 m2 ve 1 büyük balkonu var.odalar standart bir aile eşyaları için oldukça uygun.işcilikj fark ediyor yanlız bunu ben diğer etap evleri ile kendimizinkini kıyaslayınca fark ettim.malzeme çok iyi bile olsa işinin ehli olmayan bir usta fayansları çok berbat döşeyebilir.imkanlarımız ölçüsünde beklentilerimi ortalama düzeyde karşıladığını söyleyebilirim.başka türlü nasıl ev sahibi olurduk biz bilemiyorum.
bizde buaralar düşünüyoruz aslında ama benımde kafam karıstı acıkcası ama kıra vermekten ıyıdır sanırım hayırlısı olsun dıyelım
arkadaşım bizim evimiz izmitte .teslim almadan önce şikayetci olduğumuz herşeyi değiştirttik ve yenilettik öyle teslim aldık.4 senedir kiracı oturuyor.75m2.ayda 175ytl ödüyoruz.bana orda oturmak nasip olmadı ama kiracıdanda hiç şikayet duymadık.bence toki evleri en güveniliri ama tabii işçilik cok önemli.sözleşmede zaten gözünüze görünen ve memnun olmadığınız şeyleri söyleyim değiştirte biliyorsunuz.tabii standart dahilinde.bizimde 6 senemiz kaldı.
selam bende kayseri toki de oturuyorum 1 sene kadar oldu kendi evim olduğu için memnunum tek derdim uzak ama kendi evimya çık derdi yok ya bende 8 sene ödeyeceğim.aşağı yukarı 30 taksit kadar ödedik biraz pahalı ama ne yapalım en azından kira derdinden kurtuluyoruz. site yönetiminden bizde şikayetçiyiz anca para istiyorlar icraat yok artık ne yapacağız bilmiyoruz zaten taksitleri zar zor ödüyoruz. kullanılan malzeme güzel İŞÇİLİK hiç yok onun için biraz masraf yapmal lazım ama ben daha bir şey yapamadım malum piyasa şartları inşallah maddi durumu düzeltince yaptırırım almak istiyenlere tavsiye ederim çünkü devlet garantisi var bir kooperatif gibi değil peşinatlar zaten internet te her şeyiyle anlatılıyor.