- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
ya kızlar soylım ben tokı oıturuyonm 2 yıl oldu tasınalı bıraz gec teslım aldık bızde ama soylum hıc hıc ıscılık yokkkk kesınlıkle tokıde luksu aramayın heryerı zaten sonradan dokuluyo bız korkumuzdan kapıları kapatamaz olduk kapıyı kapattıgımız gıbı duvar soyuluyo parca parca yere dokuluyo kı zaten yere serılen halıfılekler yokmu onlardanda aynı renkte kırkayak cıkıyo bu elazgda zaten bız kırkayarkların elınde kaldık tum takode bu mevcud o halıfıleksler neden kırkayak yapıyo hemen onuda solım ıslanınca nem yapıyo ondan kırkayak nemde hemmen halıfıleksın altına gırıyo valla ben daha oglumun kulagına gırcek dıye ok korkuyorum ımkanınız varsa lamınant yaptırın eger yenı tokıler lamıneyse bısey dıyemem ama bızımkıler halıflekstı
canım, hiç işçilik olmadığını biliyorum çok fazla bir beklentim yok zaten...ayrıca bizim de üç oda halıfleks ve ben taşınmadan hemen halıları kaldırıp iyice temizletip yeri, gerekirse ilaçlatırım, laminant yaptıracağım...ayrıca boyasını, alçısını falanda yaptıracağım...