• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tokat yedim..

Eğer yazdıkların doğruysa evliliğiniz ilk geceden zaten bitme sinyali vermiş. Çok uzun süreceğini de düşünmüyorum. Ha bu sana bağlı. Öyle boş ol demekle boş olunmuyor bilesin. Ben dayağımı yer otururum, diyorsan devam et. Ama gururuma yediremem ezdirmem kendimi diyorsan çok uzun sürmez. Sakın düzelir falan diye de düşünme düzelmez bu adam.

Dayağımı yer otururum demiyorum da, belki ben adamı kışkırtmazsam, sinirli olduğumda susmasını bilirsem, hiç olayları o raddeye getirmezsem, karşıma alır düzgünce konuşursam, belki evliliğimiz kurtulabilir diyorum. Bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta.

bak çok net söylüyorum asla değişmez.kendini düşün sen bu yaştan sonra değişir misin?tabbi ki hayır o neden değişsin ki.

birde evliliğin ilk zamanlarında öyle kavgalar olur falan hepsi hikaye.ben ikinciye evlendim bir gün kavga etmedik çok şükür.

ama dediğim gibi erkek babasından ne görürse aynısını yapar bunu sen kaldırırsın ama bir gün gelip evladına vurdugu zaman ne yapacaksın?

Dayağımı yer otururum demiyorum da, belki ben adamı kışkırtmazsam, sinirli olduğumda susmasını bilirsem, hiç olayları o raddeye getirmezsem, karşıma alır düzgünce konuşursam, belki evliliğimiz kurtulabilir diyorum. Bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta.
Bir yuva kolay kurulmuyor da senin anlattıkların emin ol şiddeti engellemez. Daha doğrusu şiddetin gerekçesi olamaz. Hatta şunu söyleyeyim adam şiddet yoluyla seni yola getirmiş olur:D Onun istediği de zaten seni mum gibi yapmak değil mi? İşte yapmış oluyor. Şimdiden böyle düşünmeye başlamışsın bile. Ha tabi ben senin yapını bilemem şurada yazdıklarından. Belki de çok şirret bir kadınsın da adamı çaresiz bırakıyorsun (ki bu bile şiddete neden olamaz). Ama bir kere dayağa alışan bir sonrakine de vurur.

Evet ya dalgınlık fake değilse çok kötü şeyler yaşamış konu sahibi çok acı yaaa.

ben dayağı hoş görmüyorum.diyorum ki madem evlenmiş ve maden adam böyle şiddete meyilli o noktaya getirmemeye çalışsın.sonra yavaş yavaş adamın bu meyli azalmaya içinde merhamet çoğalmaya başlayacaktır diyorum.bizde de öyle idi adam sinirlendi mi ki çok küçük şeylerden oluyordu sehpa kırılıyordu telefon duvarlara vuruluyordu, yavaş yavaş aştık.ben damarına basmadım basmamayı ve susmayı kabullendim.zaten sinirleri geçince özür diliyorlar

yani susarsan alttan alırsan adam dövmez öyle mi ?
Yaşça büyüğüm demişsiniz genç arkadaşlarımıza vereceğiniz öğüt bu mu olurdu?
Benim bildiğim susup alttan aldıkça şiddet eğilimli olan insanların bu eğilimlerinin pik yaptığı yönünde.

yani susarsan alttan alırsan adam dövmez öyle mi ?
Yaşça büyüğüm demişsiniz genç arkadaşlarımıza vereceğiniz öğüt bu mu olurdu?
Benim bildiğim susup alttan aldıkça şiddet eğilimli olan insanların bu eğilimlerinin pik yaptığı yönünde.

konuyu okudunuz mu? susmaktan kastım kışkırtmamak ki konu sahibi eşini kışkırttığını kabul etti zaten

konuyu okudunuz mu? susmaktan kastım kışkırtmamak ki konu sahibi eşini kışkırttığını kabul etti zaten

Gayette okudum !
Eşi de onu kışkırtmış, Bence siz okuyun konuyu bir daha.
Erkek açısından değil hem cinsiniz olan kadın açısından bakarak lütfen bir daha okuyun !
Hatta defalarca okuyun !

Gayette okudum !
Eşi de onu kışkırtmış, Bence siz okuyun konuyu bir daha.
Erkek açısından değil hem cinsiniz olan kadın açısından bakarak lütfen bir daha okuyun !
Hatta defalarca okuyun !

o zaman burada yorum yazanların çoğu tekrar tekrar okusun zira bir yanlış anlayan ben değilim bunu iyi bilin

çoğunluk beni de haksız bulduğu için, olayları bu raddeye benim getirdiğimi söylediği için, işe kendimi düzeltmekle başlamam lazım. çekilir dert değilsin diyen bile olmuş.

Zaten burada "vur abalıya" çok yaygındır.
Bence moralini bozma..

çok fevriymişsin arkadaşım.
yumruğu yiyince susup ağlaman lazımdı.sakinleşince buraya gelir konu açardın "kocam balayına giderken bana yumruk attı,sizce artık beni sevmiyor mu?" diye.kimi gelmiş "dini nikah bilmem ne," kimi gelmiş " sana vurdu diye sen niye vuruyosun" falan.bende sana soyleyeyim ellerin dert görmesin,eline sağlık.ben olsam bende vururdum.

şimdi burada içimden gelen sıfatı yazarsam çarşı pazar karışır.o yuzden kocan olacak herif diye devam edeyim,ilk gece saçını yol,sonra yumruk at,ardından hasta kadına yanaş,işin olmayınca tokat at.cidden bambaşkaymış.
herşeye rağmen bu adamı seviyorsan,düzelme ihtimali goruyorsan ben devam et derim.zira aciz,güçsüz bir kıza benzemiyorsun.sende ezilme potansiyeli görmediğim için böyle söylüyorum,kendimle çelişiyorum gibi görülmesin.
Ya yola gelir insan gibi davranmayı öğrenir, ya öğrenmez.sen gereğini yaparsın.

Hay ağzına sağlık !

Yani kızı sonunda bu hale getirdiniz ya sayın KK kadınları pes diyorum pes !
Sanıyor musun ki sevgili konu sahibi, sen sessiz kalsan her şey daha iyi olacak kocan şiddet uygulamayacak.
Sen yumruğu yiyip sustukça o yumrukların sayısını ve şiddetini artıracaktır.
Daha ilk geceden belli etmiş kalitesini eşin.
Tedavi olmayı kabul ederse ne ala, ben pek bir ümit göremiyorum canım. Allah kolaylık versin kararın ne olursa olsun..

Susulacak koca vardır susulmuycak koca vardır tokat atmıştır günlerce kendini yer bitirir sizin susmanız onu kahreder o zaman susarsınız yok vurmuştur birde hatalısın diye Bangır Bangır bağırır o zaman susmam herşey susmakla hallolmaz özellikle ilk sene çünkü ilk sene üzerine inşa edilecek diğer yıllar öğrenecek insan olmayı namussuzluk dışında hiçbir hata vurup kırmayı gerektirmez aileden öğrenilmiş bir davranış maalesef böyle devam ettiği sürece dünyaya gelecek çocukda babayı taklit edecek kızda anneyi yani hiçbir şey değişmeyecek.. Biraz sabır ve yılmama ..

Birinci tokattan sonra, aşağılamadan sonra çıkıp gidilmeli...
Çünkü toparlanmıyor o evlilik, ardı arkası gelmiyor.
Kesip atmak lazım.
Şiddet uygulaması haksızlık ama balayı kısmından sonra asıl suç sizin gibi geldi..
Neden bu kadar kırıcısnız?
Eşinize karşı neden bu kadar tahammülsüzsünüz?
Bir kere size o gözle bakmıyorum falan ne demek?
İstemiyorum seni demek falan..
Adamı bu kadar itersen seni boşar ya da aldatır.
Kusura bakmayın, onun kadar olmasa da siz de çok suçlusunuz. :(

İlk gün sacinizi açarken caninizi yaktiği için bagirmissiniz ve bu bagirma öyle bir bagirma ki agzini kapatip komsu duyacak diyeceği kadar bir yükselme..

Askim sen birak canim yaniyor diyemediniz mi? Ben bir kiz çocuğun sacini toplarken de canini yakabiliyorum.insan anlamıyor ki özellikle de bir erkek sac açarken özenli olmayabilir...

Üstüne masaya yumruk vurunca ne oluyor? Konusurak anlaşma yetileriniz gelişmedi mi sizin ?

Hasta olduğunuz için esinizi reddediyorsunuz tamam ama söyleme biciminize bakin önce "nedenini bilmiyorum ama sana hic o gözle bakamiyorum" bunu hangi erkek, kadin duymak ister ? Ve buna içeri gidip tepki göstermez ?

Bence siz birbiriniz için yanlis insanlarsiniz, eğer ayni yolda yuruyecekseniz destek almaniz lazim birbirinizden geri kalir yaniniz yok

Tavrini degistirmesi icin gec kalmissiniz... Bunca olaydan sonra degil ilk olaydan sonra resti cekicektiniz ki oda kendisine ceki düzen versin... Evet sizde fevri davranmissiniz ama bu siddete sebeb yada gerekce degildir, ben kabul edemem... Bu saatten sonra degistire bilirmisiniz bilemiycem, anlamis artik tehdit etsenizde bos tehditler oldugunu o yüzden sinirine hakim olmaya ugrasmiyor bile...hala bi umudunuz varsa ozaman iyi bi burnunu sürtmeniz lazim, iki kere bosol demekle, iki gün evden uzaklastirmakla olmaz maalesefki, en gec 5 ay sonra suanki durumdan daha beter bi durumda olursunuz...:KK14:

Emir cümleleri yerine rica cümleleri kurmaniz ikinix içinde iyi olmaz mi? Siz de Eşiniz de hatalisiniz bana gore

Back