- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sunu soylemek daha mantikli;ben dayağı hoş görmüyorum.diyorum ki madem evlenmiş ve maden adam böyle şiddete meyilli o noktaya getirmemeye çalışsın.sonra yavaş yavaş adamın bu meyli azalmaya içinde merhamet çoğalmaya başlayacaktır diyorum.bizde de öyle idi adam sinirlendi mi ki çok küçük şeylerden oluyordu sehpa kırılıyordu telefon duvarlara vuruluyordu, yavaş yavaş aştık.ben damarına basmadım basmamayı ve susmayı kabullendim.zaten sinirleri geçince özür diliyorlar
Yalnız söyle bir durum var sizin boş ol deme hakkınız yok eğer nikahta belirtmediyseniz ayrıca boşanma konusunda tekrar bir araya gelmenin şartı çok ağır dini nikahta.haklısınız. Ama balayından sonra öyle bi olay olmayınca, aradan 5 ay geçmiş, bi daha olmaz sandım. Ve dediğim gibi ben masaya vurdum, ben direksiyonu kırdım, ben de hatalıyım diye düşünmüştüm. Dün böyle bi şey başıma geleceği hiç aklımdan geçmemişti. Adamın derdi gücü kimse duymasın, hiç tanımadığımız komşulara ayıp olmasın diye bana vurabildi.
çoğunluk beni de haksız bulduğu için, olayları bu raddeye benim getirdiğimi söylediği için, işe kendimi düzeltmekle başlamam lazım. çekilir dert değilsin diyen bile olmuş.
Konu fake
Anlatım tarzından belli
Bence de. Yok agzini dagitmis da. Bla bla bla...
tamam boşama hakkı onun olsun, boş ol kısmını geçelim, sizler bana akıl verin, yorum yapın ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım ben ?
'Hastada olabilirim belkide hamileyimdir sevişesim yok'bir kere anlatımda mikemmel kızmış gibi konuşmuş
"herkesin peşinde koştuğu..." bu cümlede acaba dedim
"ben buna bir vurdum..." cümlesinde aman fake dedim
ciddi bir anlaşmazlık
ilk günden böyle bir ortam elbetteki bu işin gidişi için ümitsizlik oluşturuyor
seni haklı buldum anlattıklarının doğruluğu kapsamında
yanlız güzelim
bilmediğin bir nokta vardır
BOŞOL demek ve dini nikahı boşamak
3 HAK LA olur
bunlar evlilik akti kurulduğunda erkektedir
ancak kadın isterse mehir hakkı olarak bunlardan sadece 1 tanesini alabilir
yani senin 2 kere boşol deme gibi bir lüksün yok