- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
Kullanan yokmu?Televizyonda gösterildiği gibi gerçekten kırışıklıklar kolay açılıyorsa süper diye düşünüyorum.Şimdi yaz da geldi,tşörtler 1 günde buruşuyor,perdelerim de ütü masasında zor ütülenen cinsten,yıkayıp astıktan sonra olduğu yerde ütülemek kolay gibi görünüyor,üstelik çarşaflarda yatağa serili olarak ütüleniyor,hem daha hijyenik.Alıcam galiba...
Kızlar ben Tobi aldım ve çok memnun kaldım,su haznesi çok geniş ve bir türlü bitiremiyorum işim bittiğinde boşalttığım oluyor.Gömlek,bluz,pantolon,hele perdeler için süper.Perdelerimi yıkadım,astım,yerinde ütüledim.Normal ütü ile biryandan ütülerken diğer yanı buruşuyordu.,oysa Tobi ile aynen kalıyor.
Kızlar ben Tobi aldım ve çok memnun kaldım,su haznesi çok geniş ve bir türlü bitiremiyorum işim bittiğinde boşalttığım oluyor.Gömlek,bluz,pantolon,hele perdeler için süper.Perdelerimi yıkadım,astım,yerinde ütüledim.Normal ütü ile biryandan ütülerken diğer yanı buruşuyordu.,oysa Tobi ile aynen kalıyor.
meraba canım memnun kaldığına sevindim gözünü karartıp almışın
bişi soracaktım pantolon ütülenebiliyor mu reklamlarında hiç görmedim dea.s.
Arkadaşlar Tobiyi Alirken Iyi Düşünün Bence
Nette Bazi Yorumlar Okudum çoğu Memnun Kalmamiş ütü Yaparken çok Zaman Kaybettirdiğini Yazmişlar Ben Vaz Geçtim
Öff yaaaa... Tam da almaya karar vermiştim. Kafam karıştı. Bazıları memnun, bazıları değil neye göre karar vermek lazım ki. Rozax, nerde okudun o yorumları?
Arkadaşlar ben alıp geri verdim,çünkü borusu kısa olduğu için omzuma astığımda aletten sıcak sular fışkırmaya başladı,ilk kullandığımda memnun kalmıştım,ama daha yukarlara deneme yapmamıştım.Bel kide bana verilen alet arızalıydı,belkide ben bilemedim kullanmasını.[/QUOTE
Sadece omzuna alınca su akıttığını söylemişsin. İade yerine değiştirmeyi düşünmedin mi?Yoksa ütünün yerini tutmadı mı? Kırışıklıkları yeterince açıyormuydu? Ben perdeler için değil de giysiler ve çarşaflar için almak istiyordum, çok kısa ve zahmetsiz ütüleniyormuş gibi gözüküyor reklamda. Sen iade edince ben de tereddütte kaldım. İade yapınca ödemeni kolaylıkla alabiliyormusun, uğraştırmıyorlar mı? Cevaplarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?