Benim bebeğim neredeyse 6 aylık oldu öyle geldim memlekete ondan önce başka şehirdeydik, bu kadar geç gelme sebebim millete söylesem de algılarının kapalı olacağını bilmem ve birilerinin hayır dememe rağmen öpecek olması.
Evet maalesef salak bir milletimiz olduğundan hayır dememe rağmen öpüldü ve ben utanmadan yine de öpmüyoruz deyip ıslak mendili alıp sildim gözlerinin önünde bebeğimi.
Valla ben değil onlar utansın asla umrumda değil, bundan sonra da başkasının kucağına da vermeyi düşünmüyorum hatta. Eşimi de sıkıştırdım öpmeye kalkan olur ve izin verirsen bişey demezsen bu çocuk hasta olursa seni de öpenleri de mahvederim dedim, o da sen tut artık diyor başka ortama girince hayır diyemediğinden. Ben bebeğimi silerken de açıklama yapıyor, ne diyorsa desin umrumda değil ben açıklama yapmıyorum.
Ve evet bu çocuk hasta olsun eşimden hesap soracağım başının etini yiyeceğim, bir daha asla kimseye de yanaştırmam bu çocuğu hasta olursa eğer. Öpen kişileri de arayıp hasta oldu diye taciz edeceğim, net söylüyorum yaparım eşim inadımı biliyor. Sizin üzülmenizdense, bebeğinizin acı çekmesindense darılsınlar size bırakın. Eşiniz de olsa darılsın.