Benim evimde 1+1, temizlik için önce koltukları süpürüp minderleri bi kenara koyarım, sonra halıları alt üst süpürür sarar koltuğun üstüne koyarım, sonra tv ünitesindeki aksesuarları koltuk yada masanın üstüne koyarım, banyo mutfak halılarını süpürür balkona asarım, sonra bütün yerleri süpürürüm, banyo tuvaleti tüm aksesuarları da cifleyerek temizlerim, yerleri viledayla silerim, toz için meşhur mavi slikonlu su ve rossman beZlerini kullanırım. Tozları alıp aksesuarları yerleştiririm, halıları minderleri yerlerine koyarım, bi kova daha su yapıp bütün kapıları , zaten 3 tanecck, ve banyo mutfak dolaplarını silerim. 3-4 Ayda bi canım istediğinde de cam silerim içerden, dışardan silmek yasak olduğundan zaten her daim pistir :) kafaya takmam. Fırın ve ocak için rosmann dan domolun fırın temizleyici köpüğü var çok iyi. Buzdolabı içini de bi şeyler döküldükçe mutfak beziyle tümden sildiğimden çok pislenmiyo. Haftada bir de ütü yaparım. Ütüm buhar kazanlı iyi olduğundan çok zorlamaz beni saolsun.
Tüm bu ev temizliği 3-4 saat falan sürüyo pertim çıkıyo ama 2defa temizlikçi kadım aldım beğenmedim, verdiğim paraya değmedi , bilemedim.