Tiroit hastalığı ve bebek düşünenler

Arkadaslar tahlil kagitlarim onumde. Bana da yardimci olur musunuz?
Subatta yaptirdigim tahlil sonucumda sTSH ( bu yazana bakiyoruz sanirim:) ) 3.17 idi.
Levotiron verdi ilac olarak. Nodulum de var.
On gun onceki tahlilim ise sTSH 0.51

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi ins bu ay olur canim butun herseyine bktirda kafan rahat olsun dualarim seninle

Bakti canim hasta olmuyor bebekte olmuyor deyince tedaviye baslayim mi dedi bende evet dedim insallah bu ay guzel seyler olacak Rabbimin izniyle benim dualarimda seninle canim Allah razi olsun.

galaxsy s 4

çok şansızmışsın canım benim tavsiyem tahlil sonuçların çıksın onlarla birlikte kadın doğum uzmanına görün en azından sana bu ay korun veya korunma der bari onun için 10 gün beklemezsin

çok şansızmışsın canım benim tavsiyem tahlil sonuçların çıksın onlarla birlikte kadın doğum uzmanına görün en azından sana bu ay korun veya korunma der bari onun için 10 gün beklemezsin

öyle mi dersin ?

bnde söyle düşünüyodum doktor sonucları görsün ilac neyse yazsın test kağıdıyla ve ilaçlarla doktora gideyim tahlil tetkik nasıl hamilelik üzerne değerlendirmesini isticektim böyle yapiyim diyorum çünkü ilaç yazdgnda yine kafamda soru işareti olcak konuskan bir doktora benziyo ama hast. bu bölüm bitane ve bir doktor olduğu için çok yoğun. Tahlil sonucunu değerlendrme aşamasnda ilgilenir mi hata yapar mı o yüzden kadın doğmcuma danışcaktım

saol canım endokrinci araştırıyorum bende. kist için bu gün başka doktora kist yok dedi regle atılmış olabilir dedi. of hayırlısıyla bi bebiş olsa gerisi hallolur

saol canım endokrinci araştırıyorum bende. kist için bu gün başka doktora kist yok dedi regle atılmış olabilir dedi. of hayırlısıyla bi bebiş olsa gerisi hallolur

Rica ederim CNm ..evet kist atılmıştır doğru bende duymuştum ;iyi bari bişey olmasında ..o zaman zaman kaybetmeden endokrinoloji uzmanına git çünkü Buda hamileliği etkiliyor.Bebiş zamanı geldiğinde olur CNm hiç merak etme sen elinden geleni yap Allah a bırak dua et sadece ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence öyle yap derim ama sen bilirsin canım ben zaman kaybetmemen için demiştim karar senin

canım bendede yaklaşık 2 yıldır hipertiroid graves hastalığı var ve sağ gözümü büyüttü malesef. biri diğerinden daha büyük. ameliyat olmadım. ilaç kullandım. 3 ay önce hamile kaldım endokrinolojideki doktorum ilacı bıraktırdı. düzelmiş olabilir yeterince ilaç kullandın dedi. 1 ay sonra bebeğim düştü. tiroit ilaçlarınıda kullanmıyorum şu an. her ay kontrol ettiriyorum. şu anda normal gözüküyor değerler. ama gözüm aynı hala. acaba zamanla düzelme olur mu ? senin gözlerin düzeldi mi canım?[/QUOTE .!.:
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

canım naptın pazartesi kan tahlili yapçaktın hiç haber vermedin

Tatlım unutmuşum yazmayı kusuruma bakma.
Test negatif canım.
Dr ultrasonla baktı yumurtalıkların çalışmıyor gibi çıkmış dedi :26:
Şuan adet söktürücü kullanıyorum.
3. gün gidip hormon tahlilleri yaptırıcam ve ona göre netleşicek.

tAmam canım haber vermeyi unutma bu sefer merakta bırakma bizi

Bende 12 haftalık hamileyim troid ilacı eutrox kullanıyorum.bebeğime zararı olur mu

Bende 12 haftalık hamileyim troid ilacı eutrox kullanıyorum.bebeğime zararı olur mu

Bende hamileyim hashimoto tiroidi hastasıyim.hamileligimde ogrendim.ayni ilaci bende kullaniyorum. Bi zarari yok dedi doktor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana da doktor yok dedi.1,5 ayda kontrole gidiyorum.ilacımın dozunu değiştiriyor

canım naptın gittin mi doktora ne dedi

cuma günü ögleden snra randevum canım doktorlar hep dolu ya. Sen neler yaptın nasıl gidiyo geçti mi reglin ?

geçti bitti canım haber vermeyi unutma sakın ne dicek bakalım doktor merak ediyorum aklındaki herşeyi sor ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…