- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
Hadi ins bu ay olur canim butun herseyine bktirda kafan rahat olsun dualarim seninle
geçmiş olsunnn. ya bugün doktora gittim hastanelerde adamakıllı endokrinci yok olanlarda hep 6 mayısa kadar dolu en erken bugünkini buldum iyi bi doktora benziyo 3 tip kan verdim sonuc yarın çıkacak ama doktorun seminere mi bişeye gidiyomuş mayısın 9 unda gelcekmiş yaw :-( yine beklicem anlayacağın.
çok şansızmışsın canım benim tavsiyem tahlil sonuçların çıksın onlarla birlikte kadın doğum uzmanına görün en azından sana bu ay korun veya korunma der bari onun için 10 gün beklemezsin
Öncelikle çok geçmiş olsun bende de aynı hastalık var;muhakkak endokrinoloji uzmanına git troid için ilacının dozunu belirlesin ilaç kullanınca normale geliyor..kist için tekrar doktora git derim benim doktorum Dr Yılmaz güzel netten yorumlarını okuyabilirsin çok iyi bir doktor tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım endokrinci araştırıyorum bende. kist için bu gün başka doktora kist yok dedi regle atılmış olabilir dedi. of hayırlısıyla bi bebiş olsa gerisi hallolur
öyle mi dersin ?
bnde söyle düşünüyodum doktor sonucları görsün ilac neyse yazsın test kağıdıyla ve ilaçlarla doktora gideyim tahlil tetkik nasıl hamilelik üzerne değerlendirmesini isticektim böyle yapiyim diyorum çünkü ilaç yazdgnda yine kafamda soru işareti olcak konuskan bir doktora benziyo ama hast. bu bölüm bitane ve bir doktor olduğu için çok yoğun. Tahlil sonucunu değerlendrme aşamasnda ilgilenir mi hata yapar mı o yüzden kadın doğmcuma danışcaktım
3 gün canım. 24 nisan BAT.
Canım hipertiroidde düzenli endokrinolojiye git, ilerleyen hipertiroid gözüne kadar vurur..başıma geldiği için söylüyorum..ve hipertiroid hipo gibi değil kötü huyluya dönebilir zamanla..tabi hastalığının derecesini bilmiyorum..
Ben 3 sene evvel hipertiroid teşhisi koyuldu gözlerime yansımıştı hastalık GRAVES hastalığı..bi süre ilaç tedavisi oldum ardından ameliyatla tiroid bezlerim komple alındı kortizon atom vs çok şükür iyileştim...
Şimdi çok yeni hamileyim korkularım elbet var hem de fazlasıyla endişeliyim ama dr.a düzenli gidiyorum..inşallah bizlerde sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz:) İNŞALLAH...
canım bendede yaklaşık 2 yıldır hipertiroid graves hastalığı var ve sağ gözümü büyüttü malesef. biri diğerinden daha büyük. ameliyat olmadım. ilaç kullandım. 3 ay önce hamile kaldım endokrinolojideki doktorum ilacı bıraktırdı. düzelmiş olabilir yeterince ilaç kullandın dedi. 1 ay sonra bebeğim düştü. tiroit ilaçlarınıda kullanmıyorum şu an. her ay kontrol ettiriyorum. şu anda normal gözüküyor değerler. ama gözüm aynı hala. acaba zamanla düzelme olur mu ? senin gözlerin düzeldi mi canım?
canım bendede yaklaşık 2 yıldır hipertiroid graves hastalığı var ve sağ gözümü büyüttü malesef. biri diğerinden daha büyük. ameliyat olmadım. ilaç kullandım. 3 ay önce hamile kaldım endokrinolojideki doktorum ilacı bıraktırdı. düzelmiş olabilir yeterince ilaç kullandın dedi. 1 ay sonra bebeğim düştü. tiroit ilaçlarınıda kullanmıyorum şu an. her ay kontrol ettiriyorum. şu anda normal gözüküyor değerler. ama gözüm aynı hala. acaba zamanla düzelme olur mu ? senin gözlerin düzeldi mi canım?[/QUOTE .!.:çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
canım naptın pazartesi kan tahlili yapçaktın hiç haber vermedin
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Tatlım unutmuşum yazmayı kusuruma bakma.
Test negatif canım.
Dr ultrasonla baktı yumurtalıkların çalışmıyor gibi çıkmış dedi :26:
Şuan adet söktürücü kullanıyorum.
3. gün gidip hormon tahlilleri yaptırıcam ve ona göre netleşicek.
tAmam canım haber vermeyi unutma bu sefermerakta bırakma bizi
Bende 12 haftalık hamileyim troid ilacı eutrox kullanıyorum.bebeğime zararı olur mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öyle mi dersin ?
bnde söyle düşünüyodum doktor sonucları görsün ilac neyse yazsın test kağıdıyla ve ilaçlarla doktora gideyim tahlil tetkik nasıl hamilelik üzerne değerlendirmesini isticektim böyle yapiyim diyorum çünkü ilaç yazdgnda yine kafamda soru işareti olcak konuskan bir doktora benziyo ama hast. bu bölüm bitane ve bir doktor olduğu için çok yoğun. Tahlil sonucunu değerlendrme aşamasnda ilgilenir mi hata yapar mı o yüzden kadın doğmcuma danışcaktım
canım naptın gittin mi doktora ne dedi
cuma günü ögleden snra randevum canım doktorlar hep dolu ya. Sen neler yaptın nasıl gidiyo geçti mi reglin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?