Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle uzman bir hekime danışman lazım cnm.hiç tahmin etmeyelim bence.sağlık bu...
İnşallah hemen tedavin başlar.3 ayda hormonlar tam oturmuş oluyor.o zaman cok daha rahat edersin eminim.çok geçmiş olsun
Yok cnm neden vahim olsun :) öyle düşünmek bile seni yorar.normal deger sanırım 3 ve 5 arası.
Hapla düzene girecek o.merak etme.hekimin en uygun dozajı ayarlarsa 1 haftada kendini ferah hissedersin :) bi de degişen hormonların da seni telaşlı yapıyor.
Hormonların oturmasını beklemek zorunda.vallaha ben hiç düşünmedim kötü yönünü.umrum bile degildi ki kötü huylu nodülüm var :) hastalıklar senin dışa vuramadıgın durumlarının birikmesiyle oluşmuş kötü enerjilerdir bunu unutma.boğazına mavi renk boncuk ya da fular tak uyu :) ve boğazına iyi enerji yolla :)
Hormonların oturmasını beklemek zorunda.vallaha ben hiç düşünmedim kötü yönünü.umrum bile degildi ki kötü huylu nodülüm var :) hastalıklar senin dışa vuramadıgın durumlarının birikmesiyle oluşmuş kötü enerjilerdir bunu unutma.boğazına mavi renk boncuk ya da fular tak uyu :) ve boğazına iyi enerji yolla :)
canım netten de bakındım şimdi hipertroidi gibi gözüküyor ama canını sıkma lütfen ben ilk öğrendiğimde gece gündüz ağlamıştım ama şimdi düşünüyorum bu hastalığın tedavisi var ilaç kullanınca kontrol ediliyor tedavisi olmayan ya da zor olan bi rahatsızlık değil çok şükür üzülme zamanla bu fikre alışıyo insan inşallah tez zamanda bebişlerimizi alırız kucağımıza
benim tam tersi hipotroid ilaç kullanıyorum korunun demedi çünkü ilaçlar hamileykende kullanılıyor ve yan etkisi yok hatta kulanmayınca zararlı oluyo canım dediğim gibi tedavisi olan bir durum hiç takma
Allah cümlemizden razı olsun ve hepimize şifa versin
Hayır arkadaşlar hiç birşey yaşamadım.ve gelinimiz de doğum yaptı 1 hafta evvel.ki onun tsh oranı benden baya yüksekti.
Lütfen iyi düşünün iyi olsun... melekleriniz size gelmeyi bekliyor :)
Merhaba bende bu tirodimin yüksek oldgnu yeni ögrendim kadn doğm doktorum hormon testlerimde tespit etti değerlerimi yazsam tahminde bulunur musunuz netten arastırdım hiper tiroid diyolar yarnda endokrinde randevum var :-(
canım bende yeni öğrendim 10 gündür ilaç kullanıyorum.benim kadın doğum doktorum 1 ay korunmamı söyledi bu seviyede hamile kalamazsın kalsanda düşük olur dedi.ben 1 kere düşük yaşadım ama bu rahatsızlığımdan değil korkma sakın tekrar aynı şeye yaşamak istemediğim için korunucam bu ay.sende bi doktora görün ve özellikle sor ben bebek istiyorum bir sakıncası olur mu die.İnş hayırlı haberlerle gelirsin stres yapma sakın.haberdar et bizi