Tiroit hastalığı ve bebek düşünenler

Kesinlikle uzman bir hekime danışman lazım cnm.hiç tahmin etmeyelim bence.sağlık bu...
İnşallah hemen tedavin başlar.3 ayda hormonlar tam oturmuş oluyor.o zaman cok daha rahat edersin eminim.çok geçmiş olsun

Kesinlikle uzman bir hekime danışman lazım cnm.hiç tahmin etmeyelim bence.sağlık bu...
İnşallah hemen tedavin başlar.3 ayda hormonlar tam oturmuş oluyor.o zaman cok daha rahat edersin eminim.çok geçmiş olsun

durum vahim mi yoksa yaa valla korkmaya basladım bari normal olması değer ne onu biliyo musunz ?

Yok cnm neden vahim olsun :) öyle düşünmek bile seni yorar.normal deger sanırım 3 ve 5 arası.
Hapla düzene girecek o.merak etme.hekimin en uygun dozajı ayarlarsa 1 haftada kendini ferah hissedersin :) bi de degişen hormonların da seni telaşlı yapıyor.

Yok cnm neden vahim olsun :) öyle düşünmek bile seni yorar.normal deger sanırım 3 ve 5 arası.
Hapla düzene girecek o.merak etme.hekimin en uygun dozajı ayarlarsa 1 haftada kendini ferah hissedersin :) bi de degişen hormonların da seni telaşlı yapıyor.

belki de öyledir. peki bu durum hamileliği zorlastırır mı yani doktor korunun der mi ki 5 ay bekledim korunun der mi yaa :-(

Hormonların oturmasını beklemek zorunda.vallaha ben hiç düşünmedim kötü yönünü.umrum bile degildi ki kötü huylu nodülüm var :) hastalıklar senin dışa vuramadıgın durumlarının birikmesiyle oluşmuş kötü enerjilerdir bunu unutma.boğazına mavi renk boncuk ya da fular tak uyu :) ve boğazına iyi enerji yolla :)

Hormonların oturmasını beklemek zorunda.vallaha ben hiç düşünmedim kötü yönünü.umrum bile degildi ki kötü huylu nodülüm var :) hastalıklar senin dışa vuramadıgın durumlarının birikmesiyle oluşmuş kötü enerjilerdir bunu unutma.boğazına mavi renk boncuk ya da fular tak uyu :) ve boğazına iyi enerji yolla :)

cok tşk ederim yarın sabah zaten endokrinden randevum var umarım ciddi bişey olmaz hamile kalmamı zorlastırcak seyler üzüyo bni.
tekrar sagolun bu dedikleriniz dikkate alıcam bu arada mavi en sevdgm renktir :-) sizede geçmiş olsn.

canım netten de bakındım şimdi hipertroidi gibi gözüküyor ama canını sıkma lütfen ben ilk öğrendiğimde gece gündüz ağlamıştım ama şimdi düşünüyorum bu hastalığın tedavisi var ilaç kullanınca kontrol ediliyor tedavisi olmayan ya da zor olan bi rahatsızlık değil çok şükür üzülme zamanla bu fikre alışıyo insan inşallah tez zamanda bebişlerimizi alırız kucağımıza

sen bize moral oldun Allah ta sana şifa versin canım inş tez vakitte kurtulursun nodülden. çok haklısın pozitif düşünmek gerek her zaman:21:

canım netten de bakındım şimdi hipertroidi gibi gözüküyor ama canını sıkma lütfen ben ilk öğrendiğimde gece gündüz ağlamıştım ama şimdi düşünüyorum bu hastalığın tedavisi var ilaç kullanınca kontrol ediliyor tedavisi olmayan ya da zor olan bi rahatsızlık değil çok şükür üzülme zamanla bu fikre alışıyo insan inşallah tez zamanda bebişlerimizi alırız kucağımıza

inş yaa sizinde mi hipertiroid ? değerler normale dönene kdar doktor korunun der mi ki acaba ? size korunun dedi mi bide hamile kalırkende ilaç tedavisi oluyo mu bilginiz var mı çok soru sordum :-(

benim tam tersi hipotroid ilaç kullanıyorum korunun demedi çünkü ilaçlar hamileykende kullanılıyor ve yan etkisi yok hatta kulanmayınca zararlı oluyo canım dediğim gibi tedavisi olan bir durum hiç takma

benim tam tersi hipotroid ilaç kullanıyorum korunun demedi çünkü ilaçlar hamileykende kullanılıyor ve yan etkisi yok hatta kulanmayınca zararlı oluyo canım dediğim gibi tedavisi olan bir durum hiç takma

ay valla içime su serptiniz Allah razı olsun inş yarını da hayırlısıyla atlatırım çok tşk ederimm.

Hayır arkadaşlar hiç birşey yaşamadım.ve gelinimiz de doğum yaptı 1 hafta evvel.ki onun tsh oranı benden baya yüksekti.
Lütfen iyi düşünün iyi olsun... melekleriniz size gelmeyi bekliyor :)

ayyy canım bütün yazdıklarını okudum ne kadar pozitifsin çok teşekkğrler sen burayı hiç bırakma ne olur Allah sana şifa versin canım

Merhaba bende bu tirodimin yüksek oldgnu yeni ögrendim kadn doğm doktorum hormon testlerimde tespit etti değerlerimi yazsam tahminde bulunur musunuz netten arastırdım hiper tiroid diyolar yarnda endokrinde randevum var :-(

canım bende yeni öğrendim 10 gündür ilaç kullanıyorum.benim kadın doğum doktorum 1 ay korunmamı söyledi bu seviyede hamile kalamazsın kalsanda düşük olur dedi.ben 1 kere düşük yaşadım ama bu rahatsızlığımdan değil korkma sakın tekrar aynı şeye yaşamak istemediğim için korunucam bu ay.sende bi doktora görün ve özellikle sor ben bebek istiyorum bir sakıncası olur mu die.İnş hayırlı haberlerle gelirsin stres yapma sakın.haberdar et bizi

canım bende yeni öğrendim 10 gündür ilaç kullanıyorum.benim kadın doğum doktorum 1 ay korunmamı söyledi bu seviyede hamile kalamazsın kalsanda düşük olur dedi.ben 1 kere düşük yaşadım ama bu rahatsızlığımdan değil korkma sakın tekrar aynı şeye yaşamak istemediğim için korunucam bu ay.sende bi doktora görün ve özellikle sor ben bebek istiyorum bir sakıncası olur mu die.İnş hayırlı haberlerle gelirsin stres yapma sakın.haberdar et bizi

hmmm anladımm tabi yarın muayene olcağm doktora sölücem bakalım ne dicek. Sizinde mi hipertiroiddi ? gelişmeleri yazıcam elbette.

Bende underactive yani yavas calisan tiroid var. Kizima hamile kaldigimda doktorum 75gr dan 100gr cikardi. Hormon ilaci bu yani kisaca. Simdi tekrar deniyoruz hamileligi 2 gun once dusuk yaptim 5.5 haftalikti. Neyse Insallah bir daha kalirim hamile.

Back