- 14 Nisan 2014
- 991
- 115
- 53
Ben egitim arastirma hastanesine gidiyorum cok kalabalik olmasina ragmen israrla takip ediyo doktor beni ve ben kalabalik gelmesem dedigim halde bana sakin gelmemezlik etme senin durumun onemli dedi bunu diyen docent ve banane seninlemi ugrasicam demedi ben cok memnunum doktorumdanda Allah razi olsun..Cok iyi oldu bunu soylemeniz. Once dahiliyeye giderim o zaman yine..
Cok guzel surekli takip etmeleri. Oyle olmasi gerekiyor galiba. Bizim gibilerin surekli takip edilmesi sart.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
benimde tsh ım 6.7 gibi çıkmıştı doktor ilaç verdi kullandım sonra tahlil yaptırdık 3 e düşmüş doktora ilaca devam dedi bende ilacı içemediğimden bıraktım o ay hamile kaldım ama çocuğum düştü malesef...şimdi düşünüyorum acaba ilacı bıraktığımdan mı düştü diye ama vardır demek ki herşeyde bir hayır![]()
Canin az once arkadasin ozel mesajina da yazdim bana doktorum tiroid yuksekken hamile kalmama izin vermedi cunku tiroid yuksekken dusuk riski cok fazla dusuk olmasa dahi Allah korusun bebegin zeka gelisimini de etkiliyo o yuzden once tiroid dusmeli sonra hamile kalinmali ve hamileykende ilk 3 ay doz artiriyo doktor bu bizim ve bebegimiz icin sart sana tavsiyem bir an once tekrar tedaviye baslaman ve kontrollerini aksatmaman ilacini da mutlaka duzenli almalisin