- 10 Kasım 2013
- 807
- 298
- 53
- 34
merhabalar herkese.
Bende foruma çok zamandır üyeyim ama tam düğünüme 1 hafta kala kadındoğuma kontrol amaçlı gittim horman testleri yaptılar regliydim.
sonuçlara gittiğimde doktor dahiliye uzmanına gidin önce dedi hiç bişe anlamadım apar topar çıktım hemen o gün dahiliyeye randevu aldım pat die sıram geldi girdim doktor sizin triodler az çalışıyor dedi değerim 6.4 çıkmıştı. Düğünüme 1 ay kala böle bişeyi öğrenmek benim gibi çocuk bebek delisi birini baya yıkmıştı geldim eve kimseye bişi diyemedim sadece eşimle paylaştım ve deli gibi ağlamıştım. Ailemin olduğu şehirde gitmiştim ve 1 hafta sonra istnbula gelin gelecektim ilaç başlamadı ordaki doktor zaten evlendikten snra tekrar dahiliyeye gidip yeniden test yaptır ordaki doktorun başlasın ilacı demişti. Geldim istinye devlet hast. dahiliyeye gittim tahlil verdim ultrasyon çekindim boğazımdan nodul fln çıkmamış temizdi ultrasyonum. Kan tahlilimde değerin 4 kusur çok korkulcak gibi değil dedi gebelik fln varmı dedi bnde yok ama biz bebek istiyoruz diyince bana euthyrox 25 mcg ilacını verdi 15 gün sonra geleceksin değerlerine bakacağım çok düşürüse keserim ilacı dedi. 4 gündür içiyorum ilacımı sabah 7.30- 8.00 arasında aç karnına.
Şimdi benim en büyük korkum anne olamamaktı ömrüm boyunca evlenmeden bile önce. İstediğim en büyük şey sağlıkla her evli çiftin bebeklerine kavuşması benim ve herkesin annelik duygusunu tadabilmesi. Evlendiğimden beri korunmuyoruz eşimle. Zaten ben ilişkiden korkan acıyacak fln die fobisi olan biriydim. bu duruma daha tam olarak adapte olmuş değilim ama ilk zmnlardaki gibi acı yada psikolojik olarak korkma duygum azaldı.
23 yaşındayım yeni evliyim evliliğe daha çok acemiyken bu hastalığında olması benim ve eşimin çok çocuk istio olmamızda eklenince içimde tedirginliğim artıyor. Bana tecrübelerinizi aktarıp yol gösterirmisniz.? endokrinoloji bölümü diyorsunz istnbulda devlet hastanesinde bu bölüme gideceğim en iyi doktor ismi hastane önerisinde bulunabilirmisinz.?
ben ist avrupa yakasında tarabyada oturuyorum.
Burda triodi olup hamile kalanları duyunca çok sevindim inanın RAbbim hepimize nasip etsin her isteyene bebek nasip etsin inşAllah.
bundan sonra buranın sizlerin bna vereceği öneri tecrübelerin sıkı takipcisi olacağım Allahın izniyle hepimizin bebişleri olur ve sağlıkla doğarlar inş.
hoşgeldin aramıza canım.senin değerlerin fazla yüksek değilmiş endişe etme canım kontrollerini aksatma yeter.bide bebk için fazla kafaya takma stres yapma ki daha kolay olsun.sen zaten daha çok yenisin olur merak etme burdan haberleşiriz