derindenizlerden bugun esım hastaneye gıttı de baya dusuk cıktı magnezyum degerı.0.18 gıbı
Henuz doktoru gormedık ama muhetemelen onemsemeyebılır bılıyorsun doktoarları.omega dvıt gıbı takvıye almayı dusunuyorum.var mı bıldıgın bır sey?
Bunu görmüştüm eczanede.Tablet ve suda eriyen tablet şeklinde olanları biliyorum. Hiç kullanmadım, genel kültür yani. Eczaneden ya da solgar dan alınabilir. Doktara danışarak tabi.
DİKKAT!
- “Kalp bloğu” denilen bir kalp sorunu varsa,
- Böbrek yetmezliği gibi böbrek problemleri varsa magnezyum alımı güvenli olmayabilir.
http://www.eczaneyiz.com/pinfo.asp?pid=871&gclid=CMfmpI7W4MsCFcluGwodgH0Mgw
artı şimdi eski masum plastikler bile kalmadı. Maliyeti ucuzlatmak için bilmediğimiz zehirli neler katıyorlar Allah bilir. Bizim çocukluk yıllarımızda sabit renkler ve mat olarak satılan plastiklerin şimdiki renk skalasının maşallahı var. Bir o kadar da parlak ve albenili.ANNE ADAYLARI DİKKAT!
PLASTİK SAKLAMA KAPLARI ERKEN DOĞUM YAPTIRIYOR!
ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC), yiyeceklerin saklandığı plastik kapların hamilelik dönemindeki kadınların erken doğum yapmasına neden olduğunu duyurdu.
Birçok plastiğin içinde bulunan ‘bisfenol’ kimyasalının anne adayları için risk taşıdığını vurgulayan CDC, ‘bisfenol’ değerleri yüksek çıkan kadınların erken doğum yapabilme olasılıklarının arttığını ifade etti. Uzmanlar erken doğum vakalarının bebek ölümlerinin en önemli nedenlerinden biri olduğunu belirtiyor. 37 haftadan önce gerçekleştirilen doğumlar ‘erken doğum’ olarak adlandırılıyor. Texas Üniversitesi’nden doktor Ramkumar Menon, “Birçok kadın günlük hayatında bisfenol kimyasalına maruz kalıyor. Bunun nedeni plastik kapların aşırı kullanımı” ifadelerini kullandı. Bisfenol yalnızca anne adaylarını değil tüm insanların de sağlığını tehdit ediyor, çünkü bu bir kanserojen madde.
Kaynak: http://www.gazetevatan.com/plastik-saklama-kaplari-erken-d…/
Günaydın canım. Konum duruyor ama tabi gerilere düştü. Herşey yolunda şu an ,sadece sebebinin bulunabilmesi için Romatoloji doktorunun testleri vardı yurtdışına gönderilen onların sonuçlarını bekliyoruz tabi birde ultrasonla bakılacak bu hafta,icerde durumlar nasıl diye,kanama bitmiş mi,İcerideki kan atılmış mı vücuttan diye bakalım. Dilerim bunlardada sorun çıkmazsa zamanla daha iyi olacak.choccywhoccydoodah canım konunu bdv de bulamadım. Nasıl oldu eşin?
Selam canım.Selamlar…
Kimse yok mu?
Kendimi inanılmaz derecede halsiz hissediyorum. Hava çarptı galiba..
Böyle bir miskinlik, kafamda bir sersemlik.
Bir de beslenme şeklim değişmedi ama 56 görünüyorum tartıda. Biraz kendimi şiş hissediyorum. Ferro Sanol iştah açıyor ama direniyorum. İlaç kilo aldırmaz, iştah açar ve biz yiyerek kilo alırız demi??
Aynen dediğin gibi yapıp bir tek gece alayım bari.Selam canım.
Bende Oroferon kullanmaya başladım, gece yatarken içiyorum,iştahımı açmadı,açtıysada ben anlamadım yatarken aldığım içiniştahını actıysa birde öyle dene derim.
Demir canım,ben tek içiyorum şu an,senin yerinde olsam sabah aç içerdim birini,diğerinide gece yatarken. Ferro Sanol'u hamilelikte kullandım acıkıyordum baya, doktor demir kullan deyince Ferro Sanol olmasın dedim direkt,bunu verdi iştah acmaz v e kabızlık yapmaz dedi. Aklında olsun.Aynen dediğin gibi yapıp bir tek gece alayım bari.
Günde 2 kere alıyordum. SAbah akşam gibi.
Seninkide mi demir için. Hemen bakıyorum merak ettim.
Ben de sabah ve gece yatarken ac karna ıcıyorum.hamılelıkte de kullanmıstım ama o zaman zaten ıstahlıydım.sımdı tatlı turu seylerı canım cekmezken ceker oldu.ferro sanolun ıcınde 20 tane var.esıme de gecen tahlıl yaptırdık onun da ferıttın benden ıyı ama dusuk alt sınıra yakın.o yuzden bırlıkte ıcıyoruz.hal boyle olunca bı kutu hemen bıtıverıyor bır haftada.yazdırma suremız dolmadıgından parayla aldık.gercı on lıra ama bır kac ayda baya eder.ısın ılgınc tarafı ne.bılıyor musun? Ne benım ne de esımın ferıttın degerlerımıze doktor kendı bakmadı ben ıstedım.kaldı kı degerım 11 cıktı sınır ıcınde oldugundan ben takvıye ısteyene kadar dr takvıye almalısın demedı.onu gectım esımın magnezyum degerı 0.18 cıktı ko karatay en az 2 dıyor bılıyorsun.bu tahlılı de ben ıstedım.sonrasında soyle dr ye mg yazsın dedım esıme.yanı demek ıstedıgım neredeyse kendı doktorumuz olduk.senın ılacını ıs yerı hekımı yazabılıyor mu kı? Bır sorayım bunu deneyeyım bır de.ya da dıyorum kı solgar gıbı bır sey mı almak daha ıyı kı?Demir canım,ben tek içiyorum şu an,senin yerinde olsam sabah aç içerdim birini,diğerinide gece yatarken. Ferro Sanol'u hamilelikte kullandım acıkıyordum baya, doktor demir kullan deyince Ferro Sanol olmasın dedim direkt,bunu verdi iştah acmaz v e kabızlık yapmaz dedi. Aklında olsun.
Yazar muhtemelen canım. 8 lira mıydı neydi,öyle bir fiyatı var.Ben de sabah ve gece yatarken ac karna ıcıyorum.hamılelıkte de kullanmıstım ama o zaman zaten ıstahlıydım.sımdı tatlı turu seylerı canım cekmezken ceker oldu.ferro sanolun ıcınde 20 tane var.esıme de gecen tahlıl yaptırdık onun da ferıttın benden ıyı ama dusuk alt sınıra yakın.o yuzden bırlıkte ıcıyoruz.hal boyle olunca bı kutu hemen bıtıverıyor bır haftada.yazdırma suremız dolmadıgından parayla aldık.gercı on lıra ama bır kac ayda baya eder.ısın ılgınc tarafı ne.bılıyor musun? Ne benım ne de esımın ferıttın degerlerımıze doktor kendı bakmadı ben ıstedım.kaldı kı degerım 11 cıktı sınır ıcınde oldugundan ben takvıye ısteyene kadar dr takvıye almalısın demedı.onu gectım esımın magnezyum degerı 0.18 cıktı ko karatay en az 2 dıyor bılıyorsun.bu tahlılı de ben ıstedım.sonrasında soyle dr ye mg yazsın dedım esıme.yanı demek ıstedıgım neredeyse kendı doktorumuz olduk.senın ılacını ıs yerı hekımı yazabılıyor mu kı? Bır sorayım bunu deneyeyım bır de.ya da dıyorum kı solgar gıbı bır sey mı almak daha ıyı kı?
Umarım daha iyidir eşin.Yazar muhtemelen canım. 8 lira mıydı neydi,öyle bir fiyatı var.
Solgarda alınabilir evet ama sonuçta gerekli mi bilemedim.
Eşim ameliyat oldu biliyorsun,doktoruda çok iyi kendi alanında,geçen kontrolde ona sordum,vitamin önerirmisiniz eşime diye"çok elzem değil,illaki kullanacaksanız supradyn yeterli olur"dedi. Doğru beslenmeyle toparlanır dedi ama ben yinede aldım Supradyn, kullanıyor şu an.
Değerler konusunda iyi bir doktor yada tanıdık bir doktor olursa daha faydalı olur,benim insülin direncimi bulan norolog arkadaşım oldu. Tüm kan değerlerimede o baktırdi. Sonrasında iç hastalıklarına gittim sadece insülinle ilgili olanları tekrarladı. Israr edince yada talep edince yapılıyor maalesef.
Sağolasın canım daha iyi.Umarım daha iyidir eşin.
İnsülin direnci için sanırım dahiliyeci ya da diyetisyen bakar normalde ama onlara da baktırmak için 40 ricada bulunuyorsun. Devlet hastanesi falan zor bakar herhalde.
Senin kaç çıkmıştı değerin şimdi kaç?
ay neredesiniz?
neden kimse yok?
@mrvee28 sen neredesin?