merhaba. son durumunuz nedir.ne güzel kurtulmuşsunuz. inşallah ben de biran önce kurtulurum. beklemek cok zor. cevaplarınız için cok teşekkür ederim.
merhaba. bende olacağım ameliyat. dr um ameliyatta nodülü alıp inceleyeceğiz kötü huylu bir hücre görürsek troidinide alacağız. ama nodül temizse tiroidini almayacağız dedi. yaşın çok genç erkenden ömür boyu ilaca muhtaç olma dedi. ama korkum ileride 2.bir ameliyat gerekirmi acaba. sizin son durumunuz nedirtemiz çıktı iki diktora da göstermiştim
Bendede zehirli olan benim nodil küçük size nasıl tetavi verdilerMerhaba arkadaslar bana da hipertiroidimtanisi koyuldu ama hic bir sey anlamiyorum daha dogrusu yaklasik 5 aydir Endokrin dahiliye genel cerrahi arasinda mekik dokuyorum tsh 0.001 -0.009 arasi gelip gidiyor t4 normal yaklasik 38mm boyutlarinda zehirli nodulum var propcil diye bi hap kullaniyorum ama ise yaramiyor psikolojik olarak cokmus durumdayim fiziksel etkileri beni mahvetti size sorum benim gibi olan var mi bide manisa izmir denizli cevresinda tanidiginiz iyi bi dr var mi
Ameliyat dediler bana ameliyat olucam yakin zamandaBendede zehirli olan benim nodil küçük size nasıl tetavi verdiler
Merhaba,hasimato olmanız gebeliğe engel bir durum değil bende hipotiroidi ve hashimato hastasıyım 3 kez gebelik yaşadım.ilki ölü doğum oldu diğer ikisi yaşıyor çok şükür ama ilkinin de hashimato ile alakası yok.kendinize bunu dert etmeyin gebelik için hayit otu için rahimi temizliyor ve gebeliği kolaylaştırıyor inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile anneliği tadarsinizMerhaba bilen arkadaslara bisey dnaismak istiyorum hasimato hastasiyim tsh t3 t4 sorunsuz normal aralikta ama anti tiroglobiln 37 anti tpo 50 bu degerler yuksek mi arkadaslar gebelik dusunuyorum doktorum hamile kalmamak icin hicbir sebebin yok dedi her seyin normal dedi ama referens araligindan yuksek bu degerler
Nodül iyi huylumuydu o yuzfenmi ameliyat dediler bende ameöiyat olmak istiyorum biyopsi yapıldı iyi huylu ama gözlerime vurduAmeliyat dediler bana ameliyat olucam yakin zamanda
İyi huylu ama zehirli dediler canim o yuzden ameliyata karar verildiNodül iyi huylumuydu o yuzfenmi ameliyat dediler bende ameöiyat olmak istiyorum biyopsi yapıldı iyi huylu ama gözlerime vurdu