Tiroid, TSH, Haşimato, Nodül hakkında her şey...

Hayir hic cektirmedim bu arada sizin tsh degeriniz normalse nodul oldugunu nasil anladiniz ne gibi sorun oldu

bende tesadüfen cıktı. kulağımın arkasındaki şişliğe baktırmak için gitmiştim lenf beziymiş. ama o sırada tiroiddeki nodülü gördüler maalesef. çok üzüldüm .

evet ya hiç beklemediğim bişey. insan bu ufacık bişeyi bile kendine konduramıyor.ameliyatı 2 cm olana kadar yapmıyolar biraz büyüsün izleyelim diyolar ya o sırada kansere dönerse. bana göre alınsın temizken bitsin tiroidsiz de yaşayabilirim sonuçta.

ne güzel kurtulmuşsunuz. inşallah ben de biran önce kurtulurum. beklemek cok zor. cevaplarınız için cok teşekkür ederim.

temiz çıktı iki diktora da göstermiştim
merhaba. bende olacağım ameliyat. dr um ameliyatta nodülü alıp inceleyeceğiz kötü huylu bir hücre görürsek troidinide alacağız. ama nodül temizse tiroidini almayacağız dedi. yaşın çok genç erkenden ömür boyu ilaca muhtaç olma dedi. ama korkum ileride 2.bir ameliyat gerekirmi acaba. sizin son durumunuz nedir

Bendede zehirli guatr vardi..
1 sene Ilac kullanmama rağmen duzene girmedi değerlerim..
Tsh__ 0.00
T3__26
T4__12
Gunde 15 adet tramazol 3 adet dideral içerek
T3 t4 normal değere düşürüldü ve ameliyat oldum..
Tiroit bezi..guatr..14 tane nodul alındı en buyuk nodul 2.5 cmdi..

Çok şükür patoloji temiz çıktı..
Şuan ki durumum cok iyi değerlerim normal..

Tek sorun ameliyattan sonra 7 kilo almis olmam..

Saglikli olayimda ne olursa olsun morundayım artık

Merhaba bilen arkadaslara bisey dnaismak istiyorum hasimato hastasiyim tsh t3 t4 sorunsuz normal aralikta ama anti tiroglobiln 37 anti tpo 50 bu degerler yuksek mi arkadaslar gebelik dusunuyorum doktorum hamile kalmamak icin hicbir sebebin yok dedi her seyin normal dedi ama referens araligindan yuksek bu degerler

Merhaba arkadaslar bende ameliyat olacagim 4cm nodulum varmis bir yildir surekli ic huzursuzluk vs panik atak yasiyorum tiroitle alakasi varmidir cok yoruldum

Merhaba arkadaslar bana da hipertiroidimtanisi koyuldu ama hic bir sey anlamiyorum daha dogrusu yaklasik 5 aydir Endokrin dahiliye genel cerrahi arasinda mekik dokuyorum tsh 0.001 -0.009 arasi gelip gidiyor t4 normal yaklasik 38mm boyutlarinda zehirli nodulum var propcil diye bi hap kullaniyorum ama ise yaramiyor psikolojik olarak cokmus durumdayim fiziksel etkileri beni mahvetti size sorum benim gibi olan var mi bide manisa izmir denizli cevresinda tanidiginiz iyi bi dr var mi

Bendede zehirli olan benim nodil küçük size nasıl tetavi verdiler

Merhaba,hasimato olmanız gebeliğe engel bir durum değil bende hipotiroidi ve hashimato hastasıyım 3 kez gebelik yaşadım.ilki ölü doğum oldu diğer ikisi yaşıyor çok şükür ama ilkinin de hashimato ile alakası yok.kendinize bunu dert etmeyin gebelik için hayit otu için rahimi temizliyor ve gebeliği kolaylaştırıyor inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile anneliği tadarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…